Mclaren Amerika'da Meksika Bayrağını Kaldırttı

yazar:

kategori:

Haberlere göre Meksika’ya çok yakın bir yerde gerçekleştirilecek olan Amerika yarışı öncesinde Meksika konsolosluğu, Mclaren’in ürün satışlarını yaptığı yerde olan marijuana yapraklarını içeren bayrakları şikayet etti.

İspanya’nın AS gazetesi Meksikalı yetkililerin o şekilde hazırlanan bayraklardan rahatsız olduklarını açıkladı.

Bu olayların ardından Mclaren “O bayraklar Mclaren tarafından üretilmesi ve bize ait değil. Bu sorunu öğrenir öğrenmez o bayrakların kaldırılmasını söyledik.”

“Bu tür bir olay yaşandığı üzgünüz. Ajanslar ve anlaşmalı olduğumuz yerler böyle bir durumun ortaya çıkmasına sebep oldular.” dedi.

Perez de takımını savundu ve “Mclaren asla böyle bir şey yapmaz.” dedi.


Yorumlar

  1. İlk okuldayken resim dersinde sürekli Türk bayrağını çizdirirlerdi. Meksika bayrağına bakıyorum da resim derinden geçmek için Bob Ross olmak gerekiyor. "Belki şurda bir kartal vardır…"

  2. Biri McLaren aracılığıyla Meksika'ya gönderme yapmaya çalışmış sanırım. Meksika bayrağının ortasında devlet arması var (kaktüse konmuş yılan yiyen bir kartal altında da dallar). McLaren standında çekili bayrakta ise devlet armasının sol üst köşesinde mariuhana yaprağı işlenmiş! Bu mevzuu uluslararası bir espri konusu aslında. Bence de biraz komik ve muzipçe ama Meksika konsolosluğu talebinde kesinlikle haklı tabi.

  3. McLarenimin almış olduğu bu kararı kınıyor ve herkese
    Sonic youth & cypress hill ortak çalışması i love you mary jane i
    armağan ediyorum
    >:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir