Valsecchi: "Lotus'un Heikki'yi Seçmesi Doğru Karardı"

yazar:

kategori:

Takımın yedek pilotu olmasına rağmen Kimi Raikkonen’in koltuğuna seçilmeyen Valsecchi bundan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını söylemişti ve takımını eleştirmişti.

“Salı sabahı beni aradılar. Bence herşey doğruydu, takımın karar vermesi zaman aldı ve bu kolay bir karar değildi. Bence doğru zamanlamaydı, planım takımla birlikte buraya gelmekti ve birşeyleri değiştirmeden önce bana haber vermeleri gerekmiyor.”

“Takım Kovalainen’i seçti ve görünüşe göre bu doğru karardı. Bunu tam olarak yarıştan sonra görmüş olacağız, ancak görünüşe göre doğru bir seçim yapılmış.”

“Bana dönecek olursak, bu kadar arkada kalmayacağımı düşünüyorum. Grosjean ve Kovalainen arasındaki farkı düşünürsek, belki daha hızlı olabilirdim. Ancak bunu gösterebileceğim kanıtım yok.”

“Bana üçüncülük için Ferrari ile olan savaşlarının inanılmaz derecede önemli olduğunu söylediler. Kovalainen biraz daha güvenli bir seçimdi.”


Yorumlar

  1. İlk önce söyleyelim; Valsecchi paralı pilot değil. Her ne kadar erken konuşup, erken eleştri yapıp takım kararlarına; sıralama turunu görünce de mort olsa da ben kaliteli bir adam olduğunu düşünüyorum. Latin kanını biraz durdurup, mantıklı konuşması ve düşünmesi gerekiyor o kadar.

    Gelecek sene takımda koltuk bulabilir… Paralı pilottan ziyade Valsecchi gibi sponsorsuz ama yetenekli adamlara ve sponsorsuz ve deli tecrübeli Kovalainen'lere ihtiyaç var.

  2. Yanar-döner

  3. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Eric Kulağını Çekmiş Anlaşılan 😀

  4. Aptalca strateji hataları yapmayıpta son yarışlara dek kimi'yi destekleseydiniz şu an olası bir 3. lükten bahsediyor olmazdınız . Kaldıki 3. lük bile şu an zor gözüküyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir