Grosjean, Red Bull'larla Mücadele Edebilmesine Şaşırmış

yazar:

kategori:

Grosjean, 3. sıradan başladığı yarışta ilk turda ikinciliği ele geçirmesinin ardından bir daha bırakmadı ve yarışı Red Bull sürücülerinin arasında tamamladı.

Grosjean “Yarış öncesindeki stratejilerde alabileceğim en iyi sonuç üçüncülüktü ve sonunda Red Bull’ların arasında ikinci oldum.”

“Startın kritik olacağını biliyordum ve hata yapmadan % 100 iyi olmak zorundaydım. Muhtemelen bu sezonki en iyi sürüşlerimden birisiydi.” dedi.

Grosjean, çok zor geçen geçen senenin ardından kendisine olan güveni kaybetmemesinin bu seneki sonuçlarında etkili olduğunu söyledi. Grosjean son 5 yarışta 5 podyuma çıktı.

Grosjean “Kendime güvenimi asla kaybetmedim. Kaybetseydim uzun zaman önce yok olurdum. Doğru zamanda doğru karar vermek; daha fazla çalışıp tüm alanlarda daha iyi olmak önemli.”

“Formula 1’e geçiş kolay olmuyor ve alışmanız biraz zaman alıyor. Benim alışmam diğer pilotlardan biraz daha uzun sürdü.”

“Ancak iyi performanslar sergiliyordum ve bu yüzden bugün buradayım.” dedi.


Yorumlar

  1. Grosjean'ın gelişimine çok şaşırdım. Hızı konusunda şüphem yoktu ama istikrar sorunu vardı, çok hızlı aştı. Maldonado da bunu biraz aşabilse güzel işler yapacak. Seneye ikisini Lotus'ta izleyeceğiz bakalım neler olacak 🙂

  2. kimi verdiğin karardan dolayı sana teşekkür ederim sen olmassaydın
    lotus gro'nun asla değerini bilmezdi.Teşekkürler Grosjean seni tutan taraftarları utandırmadığın için

    Grosjean son 5 yarışta 5 podyuma çıktı.
  3. MSC-ALO-RAI  avatarı

    Grosjean'ın kaliteli bir pilot olduğunu düşünüyorum, ama bence lotus'un performansında da ciddi bir artış var. Seneye iyi araç+grosjean ve hulkenberg olursa birlikte büyük işler başarabilirler

  4. sezon basında yerden yere vurulmasına rağmen boş adam olduğunu düşünmüyorum bunun kalkışa dikkat etmesi yeterli 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir