Alonso: "Beşincilik Çok Olumlu Bir Sonuç"

yazar:

kategori:

Alonso “Bugün beşinci olmamız, hafta sonu boyunca yaşadığımız tüm sıkıntılara ve gridin kirli tarafından kalkmama bakarak olumlu bir sonuç. Pozisyonumu korumanın çok zor olacağını biliyorduk ve Perez’e sıra kaptırdım.”

“Yarışın ilk bölümünde hızlı değildik. Bu yüzden lastikleri saklayıp ardından pit stoplara doğru atak yapmaya karar verdim.”

“Sert lastiklerde daha rekabetçiydik. Perez’i geçtim ve ardından Hulkenberg’e odaklandım. Mercedes’e kıyasla durumumuz gelişse de onları geçmeyi başaramadık.”

“Pilotlar şampiyonasındaki ikincilikten çok gurur duyuyorum. Bu benim için küçük bir hediye. Bunun yanında Red Bull’ların arkasındaki fanilerin arasında birinci oldum.”

“Sırtım iyi. Yarıştan önce iyi ısıttım ve sorun olmadı. Yarıştaki gerilimden daha fazla yorgun düştüm ancak dinlenmek ve % 100 olarak Brezilya’ya gitmek için 3 günüm var. Orada gerçekten gelişmek zorundayız çünkü hedefimiz takımlar şampiyonasında ikincilik.” dedi.


Yorumlar

  1. İlk viraj savunmaları harikaydı. Gerçekten güzel sürdü.

  2. Fanilerin birincisi hep sensin zaten o konuda sıkıntı yok. Ama hani diyoruz biraz iyi aracın olsa sen de uzayda yarışsan falan…

  3. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)
    "Pilotlar şampiyonasındaki ikincilikten çok gurur duyuyorum. Bu benim için küçük bir hediye. Bunun yanında Red Bull'ların arkasındaki fanilerin arasında birinci oldum."

    Güzel Benzetme 🙂

  4. pilotlar okumuyor şu yazdıklarınızı

    söyliyim 😀

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Ah Alonso'm ah, N…H olursunuz siz bu Massa ile 2. Kimse kusura bakmasın… Adamın şu boş geçtiği yarışlar olmasa zaten böyle bir duruma düşmeyecektiniz. Tek başına yırtınıp duruyorsun.Bence seneye herkesin beklediğinin aksine sen daha çok parlayacaksın. Kimi Massa gibi köstek olmayacağı için takım daha çok gelişecek, senin omuzların hafifleyecek. Kendi işine odaklanacaksın. Tek sorun Ferrari iyi bir araç verebilecek mi size, yoksa yine FANİLERİN arasında 1. mi olacan 🙂 Çok sevdim bu benzetmesini..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir