Hamilton Austin Performansının Dönüm Noktası Olduğunu Düşünüyor

yazar:

kategori:

Hamilton, kendisi için zorlu geçen ve sürekli olarak sert sözlerin söylendiği telsiz konuşmalarına rağmen lastiklerini korumayı ve 4. sırayı korumayı başardı.

Hamilton “Gerçekten mutluyum. Yarışı kazanmış gibi hissediyorum çünkü ilerledim.”

“Macaristan’dan beri ilk defa yarış içerisinde ilerlemiş gibi hissediyorum. İyi bir kalkış yapop ardından lastiklere gerektiği gibi bakabilmek iyi hissettirdi.”

“Lastikler sonunda ölmediler. Fernando’ya pozisyon kaybetseydim takımın moralini bozardım ve bunun olmasını istemedim.” dedi.

Hamilton, takımlar şampiyonasında ikinciliği kazanmanın önemli olacağını yineliyor.

Hamilton “Daha yapılacak bir işimiz var. Ferrari’nin önünde bitirirsek çok iyi olacak. Bu takım için devasa bir şey olacak. Şu anda bunun için çalışıyoruz.”

“Red Bull’un ardından en iyi olmak ve Ferrari, Mclaren, Lotus gibi takımları geride bırakmak fabrikadaki herkes için büyük motivasyon olacak.”

“Bu sene geçen senelere göre daha çok çalışmadılar. Sadece geçen senelerden hak ettikleri sonuçları görüyorlar.”

“Sonunda iyi sonuçları görmek takım için büyük bir şey ve umarım bu gelecek sene için bize yardımcı olur.” dedi.


Yorumlar

  1. Webber'in Hamilton'ı geçişi çok güzeldi, kimse bahsetmemiş. Geçen seneki Vettel'in intikamını aldı resmen. Dıştan geçiş… DRS MRS olsun 😀

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Mersedes'e tabrikler gerçekten. Yanlız Massa'ya da sövmeden edemeycem kusura bakmazsanız. Koskoca Ferrari pilotu 100 puan mı alır kardeşim koca sene. Millete burda şeş kaza Alonsoyu 3-4 kere sıralamarda yendi diye demediğini bırakmadı. Alın tepe tepe kullanın. Sakat bir Alonso bile 10 tane Massa eder.. Bu 2.lik gidiyorsa Massa yüzünden gidiyor. Belki 3. lük bile gidecek. Alonso'nun hiç bişeye hakkı yok, ne dinlenebiilr, ne yarış dışı kalabilir, puanlar almak zorunda ki takımı 2ci olsun. Bunu da bugüne kadar birden çok şampiyonada layıkıylan yaptı. Massa da laylaylom yapsın. Sürünürsün Williams'ta inşallah. Bottas'a da yenilde aklın başına gelsin. Lider olacakmış bak bak..

  3. ForzaFerrari ForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrari ForzaFelipe

    Yalnız şaka maka geçen sezonki Mercedes'i düşününce bu sezon 2.liği almaları hakikaten büyük başarı. Sezon boyunca belirli bir çizgide ilerlediler. Tebrikler Mercedes takımına.

  4. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Sao paola daha makul geçecek ondan eminim her iki araç birden güzel puanlar toplayacak bence %50 garantiledik 2.sırayı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir