Brawn: "Red Bull'un Mühendis Kayıpları Performanslarını Etkileyecek"

yazar:

kategori:

Prodromou 2015 için McLaren’a katıldı ve takım bu süre gelmeden önce kendisiyle çalışmaya başlamak istiyor.

Red Bull Prodromou’yu kaybetmelerinin kendileri için önemli olmadığını iddia ederken Brawn bunun takımı etkileyeceğinden emin.

“Açıkçası Peter’ı bilmiyorum, ancak güçlü bir mühendis olduğu ve çok başarılı projelerle ilgilendiği bir gerçek.”

“Bir değişiklik olacak, bu derecede birini kaybeden bir takım aynı kalamaz.”

“Red Bull McLaren’dan Adrian’ı aldıkları için bugünlere geldi. Bu F1’in temel çarkıdır ve hep döner.”

“James Allison da Lotus’tan Ferrari’ye gitti, eminim bir sonraki araçları çok daha iyi olacak. Bu F1’in doğasında var.”


Yorumlar

  1. Selam Hakan. Yazdıklarına katılıyorum ancak 2006, 2007 ve 2008'de Newey'in ne yaptığını da biliyorsun değil mi?

  2. Newey gittikten sonra Williams çöktü.Senelerce yarış kazanamayan Mclaren bir anda üç yarış kazandı.İki sezon üstüste şampiyon oldu.Mclarende uzun tatillere çıkıyordu.Red Bull ile kazandığı dört şampiyonluk var.Bugün ayrılsın gelecek yılki aracın tasarımını yapmadıysa Red Bull nalları koyacak yer bulamaz.Takım için Vettel falan hikaye.O araçla şampiyon olabilecek bir sürü pilot var.

  3. Kesinlikle her bahar bir çiçekle başlar ve sonra çoğalır ve kök salar. Hahaha çok korktum titriyorum şuan 🙂

  4. Sen içini ferah tut bir kişiyle hiç bir şey olmaz. Her kişinin yeri takımda ayrıdır herkesin görevi vardır bir kişi o görevden ayrıldığın da elbette onun da yerine ikinci planda iyi işler çıkarmış biri gelir kurulur.

  5. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Ben bu insanları anlamıyorum önemi olmayacak dediğimde yok Prodromou zaten takımın çaycısı bilmem ne gibi laflar etmişlerdi. Bir takımın başarısını Newey e dayandırıp sonra Prodromou gidince çok şey değişir demeleri zaten içinde bulundukları durumun çok net bir göstergesi.Tutarsız tutarsız konuşup sonra hüsrana uğruyorlar.

  6. Ama her bahar bir çiçekle başlar ☺ hahaha sende biliyorsun ama korkuyorsun ☻ ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Mclarene başarılar dilerim Ferrari şampiyon olamıyorsa onlar olsun. Köklü geçmişe sahip nadide bir takım. Bugünlere kazıyarak geldiler öyle 8-10 senede değil. Yeri geldi 1998 den bu yana 1 kez bile şampiyon olamadılar takımlarda ama asil şekilde yarıştılar, bu sene podyuma dahi çıkamadılar ama asildiler. Tebrikler Mclaren daha iyi günlerde rekabet etmek dileğiyle.

  7. Kesinlikle bir kişinin gitmesi takımı batırmaz. Zaten giden kişide 2014 sezonu sonuna kadar takımda çalışmaya devam edecek.

  8. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Ben demiştim Prodromou'nun gitmesi hiç birşey etkilemeyecek diye yorumlarına katılıyorum.

  9. "Red Bull McLaren'dan Adrian'ı aldıkları için bugünlere geldi.

    Brawn'un bu cümlesine katılmıyorum. Eğer Adrian Neweyi aldıkları için bu günlere geldiyseler 2006-2007-2008 sezonlarında neredeydiler ? Unutulmamalıdır ki bu gün Red Bull Renault en modern tesizler den birine sahip. Gerek rüzgar tüneli gerek simülasyonları gerek diğer teknolojik ekipmanlar olarak. Neweye saygım sonsuzdur yanlış anlaşılmasın başarılar da katkısı büyüktür ama bu gün Caterham tesizlerinde çalışmaya başlasa Rbr de elde edilmiş olan ekip olarak başarı elde edebilir mi ?

    Bu gün Red Bull bu günlere geldiyse bu bir bütün ekibin çalışması sonucudur hem ön planda hem arka planda. Bu başarıların gelmesin de öncelikle iyi bir finansa edilmiş bir takımın olmasıdır. Jaguarı devraldıkların da araçlarının üzerinde sadece Red Bull yazısı vardı ama yıllar geçtikçe en güçlü sponsorlara sahip oldular bu da başarıyı gösteriyor. Küresel alanda ne kadar etkili olduklarının göstergesidir. Red Bull Bir F1 otomobilin yapılışını anlatan videolar yayınladı videoda geçen şu RB9’un yapımında 300 den fazla aerodinamikçi ve mekaniker çalıştı bu adamları hiçbir katkısı yok mu yani şimdi? Bir başarının bir kişiye bağlanmasına çok kızıyorum. Bu gün Ferrari tesizlerinde yetersiz oldukları için gelişime gidiyorlar bunu ne için yapıyorlar tasarımcısından tutun teknikerine kadar daha verimli çalışa bilmeleri için ekipman teknik adam için her zaman önemlidir ve önemli olmaya da devam edecektir.

    Newey Mclaren’den ayrılıp Red Bull’a geçtiğin de şu sözleri söylemişti Red Bull'un geleceğe yönelik planları, programı ve taahhütlerinden fazlasıyla etkilendiğimi söylemeliyim. İşte bu geleceği yönelik planlar programlar bu günkü başarıyı getirdi.

    Bir çiçekle bahar olmaz.

  10. Administrator avatarı
    Administrator

    başkan ferraride bi sen eksiksin bırak mercoyu gel ferrariye

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir