1992 Brezilya GP: Senna ve Schumacher

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. Mclaren ciddi fark yaratan traction control ve aktif süspansiyona 1992 yılında geçti Schumacher in aracında ise bu iki sistem de yok.Pist kosulları Schumacher in aracına uygun olmus olabilir bu da rekabet edebilmesini sağlamıştır artı schumacher faktörü ile birlikte ama o sezon mclaren sahip oldukları ile daha üstte bir araçtı.Dayanıklılık problemleri olabilir ama isler yolunda gittiğinde Schumacher in aracı Mclaren e kafa tutabilecek bir araç değildi.Ama Schumi bir çok yarısta efsane pilota karsı daha zayıf bir araçla pilotaj noktasında farkını ortaya koydu.

  2. Erdal Erdil avatarı

    1:20'yi iyi dinlersen Schumacher'in arabasının Senna'nınkinden daha hızlı olduğunu söylüyor

  3. V12 Motorlar.Şimdiki Motorları Çok Rahat Tokatlar.

  4. Senna öldükten sonra doğmuş biri gibi konuşmuşsun. B192 ile MP4/6 buçuk arasında performans anlamında bir fark yok. Hatta B192 daha dayanıklı, bugün bile o 20 küsür yaşındaki araç 70 tur çıkarabilir.

  5. senna,nın neyini gördün burda . bildiğin çaylak schumi,ye savunma yapıyor benetton,dan daha güçlü olan mclaren,le

  6. Vay be Schumi burada 23 yaşında:) f1 deki 2.sezonunda büyük efsane ye karşı iyi mücadele vermiş.Tc ye erken geçen Mclaren tc nin avantajını sonuna kadar kullanmış her viraj çıkışında mclaren uzamış.

  7. vettel efendiyi senna ile kıyaslayan zihniyetler videoyu izleyinde gerçek şampıyonlar nasıl yarışırmış görün, 9 dakikadan fazla süren özette dikkat edin 10 araç 2 saniye içinde yarışıyorlar ölümüne, tekerlek tekerlege vettel efendi ise altındaki araçla 9 dakikada 10 saniye fark açıyor ondan sonra vettel sennanın polünü geçti yok efendim senna kadar yarış kazandı bırakın bu işleri Allah aşkına, vetteli Alonso, Hamilton ve Raikonenle bile kıyaslamak abes, hadi onları geçtik Senna ile nasıl kıyaslarsınız? adam yarışdan sonra terlemiyor bile buna ragmen vetteli senna ile kıyaslayanlar varsa tek söyleyecegim İNSAF YAHU İNSAF

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir