Ferrari: "2014'te Şampiyon Olmak Hayati Önemde"

yazar:

kategori:

Alonso bu yıl dördüncü en hızlı araç olduğu söylenen Ferrari ile kalitesini konuşturdu ve halen şampiyonada ikinci sırada.

Alonso’nun sezon ortasındaki kızgınlığı takımın şampiyonluk kovalamaya devam edememesi kaynaklıydı ve geleceği hakkında bir çok söylenti konuşuldu.

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali Alonso’nun gitme ihtimaline karşı ek bir baskı hissetmediğini itiraf etti.

“Benim için hepimize iyi bir araç oluşturmak hayati önemde. Onun hayal kırıklığı bizim hayal kırıklığımızdır. Eğer zorlayan bir pilota yeterince iyi bir araç veremezsek bu olur.”

“Gelecekte aracı nasıl geliştirdiğimiz çok önemli. Şu an söyleyebileceğim önceliğimiz bu.”

“Sezonda yaşadığımız sorunlara rağmen Alonso’nun ikinci kalması harika bir başarı. Çok iyi iş çıkarıyor.”

“Birkaç yıl ikinci sırada kaldıktan sonra artık bir pozisyon daha yükselmeliyiz.”


Yorumlar

“Ferrari: "2014'te Şampiyon Olmak Hayati Önemde"” için 16 yanıt

  1. Puahahahaha.
    Dominikin sayesinde f1 iizlemeyi ve takip etmeyi biraktim helal olsun kim bilir kac tane ferrari fani benim gibi yapmistir. Uzun zmzn oldu bu siteye girmedigim. Bi bakinmak istedim ne sacmaliklar donuyor diye.

  2. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Seneye Alonso – Raikkonen İkilisine Böyle Araç Verirsen İkisi Bir Olur Sonunu Hazırlar Dominik.

    Adam Gibi Araç Yapında Kurtarın Artık Bizi Ekran Başında Kanser Olmaktan

  3. Iyide bu Sene 3.sünüz yillardir ikinciligi öne sürüp sampiyonluga heveslenen fakat bir türlü ulasamayan takim simdi dahada gerilemisken Cekirge sicramasimi yapacak acaba? Bos tamahkarlik bunlar , bos hayaller kurup sonrada bunalima girmeyin derim ben!!!,

  4. Alonso'nun şampiyonada halen 2. olması sizin başarınız değil Lotus'un strateji anlamında yaptığı hataların sonucudur.

  5. Doğrudur, önyargım var 🙂 Ferrari Kimi/Massa ikilisini idare edebilmişti. Gerçi burada da Kimi hakkındaki dilegetirilmemiş hayal kırıklığının etkili olduğunu seziyorum ya, neyse.

    2014 sezonunda Ferrari'yi özellikle takip ediyor olacağım. Bakalım neler olacak, nasıl idare edecekler.

  6. haber Alonso'nun hayal kırıklığı (ve bu konuda şikayeti) ve Ferrari'nin sürücülerine -tabi ki iyi iş çıkartan Alonso'ya- yeterince iyi bir araç verememesi çevresinde gelişmeye başlıyor, seneye aracımız iyi olmalı diye de sonuca bağlıyor. Bu noktada gelecekteki pilotlarından ziyade mevcut pilotlarını memnun edememelerine dikkat çekilmesi bence garipsenecek bir şey değil.

    Ayrıca kişisel görüşümdür, pilotlar şampiyonası>takımlar şampiyonası, özellikle Ferrari gibi, takımlar şampiyonasını kazanınca gelecek paraya fazla ihtiyacı olmayan takımlar için önemi bir kademe daha düşük. Ferrari'nin ne düşündüğüne gelecek olursak, takımlar da başarıyı istemeseler Kimi'yi almazlardı diye düşünüyorum, iyi bir araçla Alonso zaten şampiyon olmuş veya olabilecek kapasiteye sahip, asıl Ferrari'nin pilot seçimi markalarda da başarı istediklerinin göstergesi bence… 2 şampiyon pilotu yarıştırmazlardı yoksa asırlar sonra değil mi ? üstelik takımda mevcut olanın performansı tatmin ediciyken

    Belki de pilotlar şampiyonasını kazanacak araca sahip olurlarsa artık takımlar şampiyonasınında kafadan kazanacak pilot kadrosuna sahip oldukları için bahsetme gereği bile duymamıştır 😛 🙂

    uzun lafın kısası havadan nem kaptığını ve/veya önceki yıllarda yaşananlardan ötürü bu şekilde önyargılı olduğunu düşünüyorum

  7. Anladım. Açayım. Ferrari'nin bir takım gibi davranmadığını düşünüyorum ve bundan rahatsız oluyorum. Gerçi uzun süredir böyleler ve pilotlar şampiyonasına yöneliyorlar. Hani yarın markalarda şampiyon olsalar ama pilotlarda 2. kalsalar "bu sene de şampiyon olamadık, haydi bakalım seneye" diyecekler.

    2014 ve şampiyonluk/araç hızı gibi bir makalede takımın performansından veya ikinci pilotlarından bahsetmemeleri hoş değil.

    Yoksa herkes görüyor ki Alonso gerçekten övülecek işler yapıyor. Kendi isteklerinin çoğunda haklı. Orası ayrı mesele.

  8. Önceki cümleleri okursan,o cümlede zaten Alonso'nun ikinciliklerinden bahsettiğini anlarsın.

  9. ne anladığımdan hiç ama hiç emin değilim, eleştirmeden önce sorayım dedim, hala da anlamış değilim bu arada, benim için açık değil

  10. Birkaç yıl ikinci sırada kaldıktan sonra artık bir pozisyon daha yükselmeliyiz.

    Hala takımdan bahsetmiyorlar. Ferrari filan kalmamış. Komedi.

  11. sizden adam olmaz pıt pıt pıt konuşup durma.

  12. yani en kotu aracla 4 sezon boyunca 1 sefer harıc hep 2. ciydi artık sampiyom olması gerekıyorda insallah seneye her sey yolunda olur mucadele olur basını alıp gıden arac olsun demıoz bıle heyecan gelsın cekısme olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir