Massa Ferrari'deki Son Yarışına Özel Bir Kask Tasarımıyla Çıkacak

yazar:

kategori:

8 Senelik Ferrari kariyerine bu hafta sonu yapılacak Brezilya GP’si ile son verecek olan Felipe Massa, Brezilya’da özel bir kask tasarımıyla yarışacağını duyurdu.

Brezilyalı pilot, Ferrari’deki son yarışına özel, aynı zamanda kendi evindeki yarışa özel bir kask tasarımıyla yarışacak.


Yorumlar

  1. Fena görünmüyor. Massa'yı bilmem de Kimi'nin 2014 kaskını merak etmiyor değilim. Önceki dönemindeki kaskı muazzamdı. 2014'te de iyi bir tasarım bekliyorum.

  2. Renk kombinasyonu Tony Stark'ın zırhında kullandığı renklere benziyor bence 🙂 çok güzel bir kask hata gördüğüm en güzel 3 kasktan birisi belki de 🙂

  3. 2015: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2015: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Harika.
    Hatta fantastik olmuş.
    Resmen sürreal.
    Muazzam.
    Gorcıs.

    —————–
    Harbiden beğendim.
    Sanki zemin siyah ve üstüne kırmızı döşenmiş. Bu renk gerçekten kuvvetli.

  4. Bu massa bizim mahledeki top ömere benziyo .d .d .d

  5. Harika görünüyor. Beğendiğim ilk kask tasarımı olabilir.

  6. schumiden sonra neden kırmızı kullanmadılar hala sinir oluyordum.alonso uyuz mavi massa kabak sarısı.takım dersen kan kırmızısı.eee neden bir pilot kırmızı takmıyor diyordum 3 yıldır.geçen senede turuncu vari bir kaskı vardı ama bu trullinin kaskındanda güzel olmuş sanki.ahhh massa ahhh aklın yenimi başına geldi.nediye bunu kullanmadın.hadi alonso oviedo mavisinin hastası ya sen??? geçen sene abu dhabi testlerinde alonso ve massa orjinal kırmızı kask takmışlardı ama nedense bir günlük test içindi?? artık seneye krom mavisini williamsta kullanman dileğiyle.inşallah bu kask uğurlu gelir ve yağmurda olursa bir şans kazanman dileğiyle.

  7. 2008 deki kask ta yeşil renk vardı tepede onu biraz göz ardı etmiş

  8. Ya bu Massa 'Güdük Necmi'ye çok benziyor, yada ben benzetiyorum. 🙂

  9. süper bir kask. yıllardır Ferrari'de özlediğimiz kask rengi. kırmızı araca kırmızı kask yakışıyor. metalik kırmızı ayrı bir güzel olmuş cidden. seneye umarım böyle bir kask görürüz

  10. Ferrari pilotu dediğin bu renkte bi kaskla yarışır şunun güzelliğine bak inşallah kimi kırmızı bi kaskla yarışır 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir