Kovalainen: "Lotus ile F1'e Dönmem Daha İyi Olduğumu Kanıtlıyor"

yazar:

kategori:

Raikkonen’in yerine Lotus ile yarışan Kovalainen, yeni bir araca oturmasına rağmen hemen hızlı olmasının kendisini göstermesinde etkili olduğunu düşünüyor. Kovalainen bugünkü antrenmanlarda da yağmur altında 4. en hızlı isim oldu.

Kovalainen “Caterham yıllarımda, Mclaren yıllarına göre çok büyük gelişme kaydettiğimi düşünüyorum. Bu doğru. Mclaren’deyken iyi olmadığım ve zorlandığım alanlarda iyi gelişme kaydettiğimi görmek güzel bir şey.”

“Rekabetçi bir araçta hemen iyi mücadele ediyor olmam iyi bir şey. Bu, yedek pilot olarak da olsa F1’de kalma kararımın doğru olduğunu gösteriyor. Başka fırsatlar çıkarsa da o işi alabilirim.”

“Artık tekrar yarışmam konusunda işaretker iyi. Austin’de olanlara ve burada olabileceklere rağmen durum memnun edici. Bu formumu tüm hafta sonuna taşımam lazım.”

“Geliştiğim açıktı ancak bunu Caterham’da gridin arkasındayken kanıtlamam zordu. Ancak geliştiğim yönündeki hisler doğru çıktı.” dedi.


Yorumlar

  1. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    alt tarafı 2 yarış yarışacan,tecrübeli bir test pilotu olsaydı Lotus'un seni niye alsın,havaya girmeye gerek yok

  2. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen
    "Geliştiğim açıktı ancak bunu Caterham'da gridin arkasındayken kanıtlamam zordu. Ancak geliştiğim yönündeki hisler doğru çıktı."

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir