Alonso Yağmurda Sürüşten Memnun Kaldı

yazar:

kategori:

Bugünkü iki antrenman seansı da farklı yoğunlukta yağmur altında gerçekleşti. Alonso ilk seansta 5. sıradayken 2. seansta ancak 11. oldu.

Alonso “Burada yağmur yağdığında fazla sürüş yapmak her zaman zordur çünkü pist üzerindeki su seviyesi asla istikrarlı değildir ve tur zamanlarını bir kaç salise etkileyebilir.”

“Ne zaman pist dışına çıkarsanız o anki pist koşullarını anlamanız gerekir çünkü kesin değerler olmuyor. Ancak hafta sonunun geri kalanı için tahminlerin bugünküne benzer olacağı söylendiği için kısa olsa bile iyi antrenmanlar olduğunu söyleyebiliriz.”

“Sıralamalar ve yarış, stratejiler açısından çok karışık olacak. Bu açıdan bu akşam iyi bir plan yapmalıyız. Burada iyi olmak için biraz da şansa ihtiyacınız var çünkü bu tür durumlarda doğru zamanda doğru yerde olmanın faydası olur.” dedi.


Yorumlar

  1. Ne Alaka yav ne Alaka? Nedir bu Ferrari edebiyati kendi kendine gaz vermeler felan?! böyle Sacma sapan bir demece bile " Vay be duydunuzmu iste ferrari farki" gibi deyip abuk subuk seyleri öykünüp havalara girmek acaba insani ne derece teskin ve teselli ediyor cok merak ediyorum dogrusu…. Eziklik duygusunu bu sekilde bastirip tatmin olabiliyorlarsa ne mutlu onlara.

  2. Ferraride yarışmak nedir ? diye bi yazı yazılsa tek kelimeyle özetlenebilir. "Fernando Alonso"

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir