Webber: "Aracım Yavaş Gibiydi"

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, yağmurlu koşullarda açık farkla pole pozisyonunu kazanırken takım arkadaşı Webber 1.1 sn gerisinde 4. sırada kaldı.

Webber “Hak ettiğimiz yerde olduğumuzu düşünüyorum çünkü sıralamalarda aracımın çok hızlı olduğunu hissetmedim. Aracım yavaş gibiydi ve yol tutuşunda zorlanıyordum. Herkes için zorlu bir seanstı ancak biz ikinci çizgideyiz ve oradan da bir şeyler yapabiliriz.”

“Bu tür koşullarda her şeyi bir araya getirmek zor oluyor. Birinci ve ikinci seansta çok rahat değildim ancak bu tür şeyler olabiliyor.” dedi.

Webber, son sürüşünün başında lastiklerini doğru çalıştıramadığını söyledi.

Webber “İlk turda berbat bir durumda olduğumu biliyordum. İkinci turda çalışturmaya çalıştım ve üçüncü turda dürüst olmak gerekirse daha kötü olacağını düşündüm.” dedi.

Webber, yarışta ne olacağını tam olarak bilmedikleri için yarışa ilk yarışmış gibi bilinmeyenlerle başlayacaklarını söyledi.

Webber “Bu durumu değiştiremezsiniz. Sezonun ilk yarışı gibi olacak. Durum böyle. Normal hazırlıklarımı yapacağım ve çok fazla değişik olmayacağım.”

“Yarın elimizden geleni yapacağız. Böyle yağmurlu olursa evde oturmak daha iyi olur ancak pit duvarında ve araçta burası çok iyi bir test yeri. Bugün Sergio’da bunu gördük. Bu pistte sorun yaşamak çok basit.” dedi.


Yorumlar

  1. Şafak Soysal avatarı
    Şafak Soysal

    İçimden bir ses yarın yarış dışı kalacak diyor.

  2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Kask süper manidar olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir