Massa: "Dördüncülükte Kalsaydım Alonso Üçüncülüğü Verecekti"

yazar:

kategori:

Massa, Ferrari ile çıktığı son yarışa 9. sıradan başlamasına rağmen iyi bir yükselişle 4. sıraya kadar yükseldi ancak pit girişindeki çizgiyi geçtiği gerekçesiyle pitten geçme cezası alması Brezilyalı sürücünün iyi bir sonuç alma şansını kaybetmesine neden oldu.

Massa “Bugünkü yarışta 4. olacak gibi görünüyordum ve bu üçüncülük olabilirdi. Fernando bugün yavaşlayıp geçmeme izin verebilirdi. Yarış bu haline göre daha iyi olabilirdi ancak yine de çok duygusaldı.”

“Tabi ki yarıştaki halime göre şu anda daha mutluyum çünkü Ferrari aracı ile son yarışım oluyordu.”

“Farklı renklerde olmaya alışmam gerekecek ancak yine de birlikte çalıştığım ve Ferrari’de yarışma fırsatı veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. adama bak ikiyi geçmez diyor. ferrari bilerek massayı ezdi. montezemeylo kendi ağzıyla söyledi. politikayı alonso horoz. başkası ancak tavuk olabilir.
    massa da biraz kişilik olsa 8 milyonu değil kariyerini düşünürdü.

  2. weber ne zaman yol verdi söylesene..
    massayı hiç bir zaman sevmedim ama 8 milyon papelin hatırına kendini paralaması hoşuma gitmedi.
    alonsoya verdiği yarışlarda bir halta yaramadı zaten.

  3. Hayır şu verdiği yarışlardan kaç tanesini sayabilirsin ikiyi geçmez çok net söylüyorum aynı şekilde Grosjean Raikkonen'e, Rosberg Hamilton'a,Webber Vettel'e yol vermedi sanki geçiniz bu işleri hep aynı terane.Aynı şeyleri söylemekten bıkmadınız.

  4. lafı mı olur sen alonsoya tüm kariyerini yedirdin.. bir üçüncülük vermiş çok mu .

  5. Doğru onun da kızarması gerekirdi ama bu felsefe bu düşünce yapısına sahip olsaydı zaten, yarıştaki herşeyden bağımsız yapacağı jesti yapardı ama malesefki yapmadı…

  6. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Kardeşim ben zaten normal yorumlar yapıyorum size normal gelmeyen yorumların Alonso hakkındaki gerçekleri ifade eden yorumlarım oluyor genelde. Sezar'ın hakkını Sezar'a vermeyi öğrenirseniz her şey size de normal gelecektir.

  7. Kendindemisin Mehmet Günaydın ? Normal bir yorum yaptın 🙂

  8. tolgakaranlik avatarı
    tolgakaranlik

    Sen geçen yarış yol verme emri geldiği halde yol vermemiştin ama o sana bu jesti yapacaktı. Bundan utanman lazım, seni insanlığıyla dövdü Alonso

  9. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Ferrari Massa için bunu yapardı gerçekten tebrik etmeliyim ki güzel bir veda gerçekleştirdiler Massa için.

  10. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Herkes Vettel olsa herkes şampiyon olurdu zaten.Farkı yaratanlar şampiyon olabiliyor.Massa duygusal bir adam onun için kaybediyor.

  11. Benim kuponu da yatrıcaktınız yani haa, vay Alonso vaaayy, neyseki ceza aldı da kuponu tutturduk , yaşasın FIA :))

  12. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Bence ceza almayıp Alonso yol verseydi orada yüzü kızarması gereken başkası olurdu…

  13. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    gayette şık bir davranış olurdu, ferrari kariyerine podyumla veda etmek, üstelik ülkesinde 🙂 nasip değilmiş, saçma bi ceza yüzünden hemde, işte insani bir davranış düşünce ile diğer tarafta ise multi21 skandalına ve takım arkadaşına bir birincilik borcuna rağmen ,son yarışta ,üstelik şampiyonluğu garantilemiş iken,kariyerini noktalandıran takım arkadaşına bu jesti yapmayı aklında bile geçiremeyenler utansın, tabii utancak yüzleri varsa…

  14. erkan  cömert avatarı
    erkan cömert

    yol verirdi vermezdi bilememde ben massayı hep savundum ne zamanki ayrılacağı belli oldu yaptığı yorumlar baya soğuttu insanları kendisinden seneye ne yapacak görürüz artık

  15. Massa F1 de eleştirmediğim,sevdiğim pilotlar arasında fakat son zamanlardaki Alonsoya yardım etmeyeceğim demeçlerinden sonra (ki yardımcı olmamaktan yana olması gayet doğal) eğer dediği gibi bir şey olsaydı bu Massa adına yüz kızartıcı bir durum olurdu o yüzden iyiki de böyle bir şey olmadı.

  16. alonso podyumda da ''felipe podyuma çıkabilirdi ama ceza aldı'' demişti zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir