Vettel 2013 Formula 1 Sezonu Bittiği İçin Üzgün

yazar:

kategori:

Brezilya yarışının ardondan Vettel “Bu sezon sona erdiği için oldukça üzgünüm. Yaz tatilinden beri olan yarışların hepsini kazanmak inanılmazdı.” dedi.

Ancak Vettel’in üzüntüsünü herkes paylaşmıyor. Brezilya’daki ürün satış stantlarında çalışan bir bayan “Son yılların en kötü satış dönemiydi.” dedi.

2013’te televizyonda izleme oranlarında da düşüş oldu. Geçen sene Almanya’daki yarış başına ortalama izleme sayısı 5.58 milyondu ancak bu sene bu sayı 5.28 milyona düştü.

1979 şampiyonu Jody Scheckter ise Vettel’in daha da üstün olabileceği konusunda uyarıyor.

Scheckter “Michael’in rekorlarını kıramayacağına inanmak zor. Kimse bu rekorların yenilmeyeceğini düşünüyordu.” dedi.


Yorumlar

“Vettel 2013 Formula 1 Sezonu Bittiği İçin Üzgün” için 24 yanıt

  1. sezon bitimine değil lastiklerin sezon başında değiştirilmemesine üzgün

  2. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Senın gibilere evet bana kaldı !

    Benim terbiye anlayışım bu, nerede terbıyesız görürsem susmamak 😉

  3. Tamam da sanane bundan? Sen kendi işine bak. Terbiye vermek sana mı kaldı?

  4. ayhan nahya avatarı

    Maşaallah bu ne bilgi böyle, takımım olsa direkt tek patron yapardım sizi, tebrikler, selam ve saygı ile

  5. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    Yıldız dediğin yerde 'bak gel ondan sonra burda ot' (öt) yazıyordu, site yöneticileri daha snradan senın yakışı kalmayan tarafını örttükten sonra kıvırmaya başlama ve usluplarına dikkat et bence.. kimsenin kimseye aşşağılayıcı söz söylemeye hakkı yok, sonucta hepımız burada eglenıyoruz mecaz yapıyoruz belkide kızıyoruz ama bunu abartmanın manası cırkınlesmenın gereği yok.

  6. Hemen cevap vereyim.Senin o dediğin tc süphesi ve cezai durum.1994 yılında olmustur. Benim bahsettiğim 1992 yılıdır.1992 de tc yasak değildir zaten.
    Mclaren ve Williams takımları 1992 yılında tc ye geçmiştir.Ayrıca Mclaren bu sistemin yanında aktif süspansüyonlu sistemi de 92 yılında uygulamaya koymustur.Benetton takımı ise bu sistemlere en son geçen takımdır yıl 1993 sonu.1994 yılında tc yasaklı bir sistemdir artık.Ancak toplam tc kullanımı 1 tam sezon dahi olmadan bu Sistem Benetton da yasaklanmıştır.O Dönem 90 ların ortasına kadar tc den en az istifade eden pilot Schumacher dir.
    Meselenin 1992 yılı ile hiç bir ilgisi yoktur.Benetton da o yıl ne tc ne aktif süspansiyon vardır.

  7. Biraz araştır bakalım araçta bulunan ama kullanılmadığı iddia edilen TC yazılımını.

  8. Sallayacak bir şey bulamadılar benim 2 yıldıza sallıyorlar.

  9. Senna yı daha kötü bir araçla tc siz aracıyla herkesden üstün pilotajıyla mağlup ettiği için şampiyonayı onun üstünde bitirdiği içinmi beleşçi oldu:)) 94-95-2000-2003 de de mi beleşçişdi:)Teknoloji çağındayız bırakın istatistikleri videolara bile ulaşarak görsel anlamda da gözlerinize sokabileceğiniz kimsenin elde edemediği büyük başarılar kazanmış en iyi en iyi olmayan araçlarlada sampiyonluklar kazanmış pilotaj isteyen tüm kosullarda herkesden daha fazla başarılı olmus pilotajıyla daha kötü araca rağmen senna yı dahi mağlup etmiş bir pilota yolculuk yapmaya ne dersiniz.Ama yok siz bu yolculuğa çıkmayın bu çıkabileceğiniz en uzun ve en güçlü yolculuk olur çünkü.Schuminin yeterince fanı var dünya üzerinde siz eksik kalın bu yüzden siz böyle kalın.

  10. Uzunca yazmicam kardeşim.sadece yorumumu tekrar ama bu sefer biraz daha dikkatli okumani tavsiye ediyorum.

  11. osman erener avatarı

    vettel yapması gerekeni yapıyor, arabası hızlı diye onu suçlayamayız..(webber durumu hariç)..yalnız gerçek olan bir şey varsa rekabetin formula 1 de kalmadığıdır..umarım gelecek sezon bu konuda daha verimli geçer de zorunda olmaktan dolayı izlemeyiz..

  12. osman erener avatarı

    schumacher'i vettel'den ayırayım derken senna'yı yermişsin ama asıl sıkıntı surada..Pol veya zafer herşeyi anlatmıyor..Zaten çok hızlı bir arabası olan pilot muhtemelen polü ve yarışı kazanır..Bu hızla giderse Vettel Schumacher'den daha çok pol-zafer kazanacak, o zaman da vettel'e saygı duyacak mısın?

  13. Schumacher beleşçi değildi yavrucum 4 sene kazanmak için bekledi hatta 5 sene 96-2000 arası 4 sene 5 sezon sabretti, 4 sene 5 sezonda bunun kaymağını yedi. Vettel öyle değil. Vettel direkt kazanan araca geldi 2009 2. yarıdan itibaren tüm sezonları süpürdü.

  14. Schumacher beleşçi?? 68 pole 91 zafer. bumu beleşçi pilot? avatarından yola çıkarak yazıyorum sadece, yoksa senna nın çok iyi bir pilot olduğunu bilen biriyim.sadece aradaki farkın yorumunu sana bırakmak için küçük bir hatırlatma. Senna: 65 pole 41 zafer.Vettel (şuan için)45 pole 39 zafer.bu 3 istatistikten ne çıkıyor ortaya? hangi 2 istatistik birbirine benzer şuan için? (rakamların çokluğunundan bahsetmiyorum orantı bazında düşünelim.) yorum senin.

  15. Şafak Soysal avatarı
    Şafak Soysal

    Ben de üzgünüm. Ancak böyle bitmesine üzüldüm.

    Seneye ilk 10dan düşsün istemiyorum da böyle dominant olamasın pilotajını görelim artık tam olarak

  16. 2 ekmek 1 Camel  avatarı
    2 ekmek 1 Camel

    ** ? falan yakışıyormu hiç ?

  17. -Schumacher hakkında böyle konuşamazsın.
    Vettel'in galibiyetleri hep ilk çizgiden kalktığında geliyor ama sen birde Schumacher'in kazandıklarına bak gel ondan sonra burada ** hadi canım!

  18. Gelecek yıl ilk 10'a bile zor girecek ya ondandır. :)))

  19. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Yine Az Düşmüş 🙂 Ben En Son İtalya'yı İzlemiştim 🙂

    Herkesten Hızlı Araçla Basıp Kazansam Bende Bitsin İstemezdim 🙂

  20. Sanırım bir o üzülüyor haliyle, başka üzülen duymadım herkes yeni sezonu iple çekiyor. 🙂

  21. adam avantadan yarıslar kazanıp başarı elde ediyordu kim bitmesini isterdiki. rekabet yok zorlama yok iki saniye hızlı aracla bir baslayıpbir bitiriyordun. formula 1 tarihinin schumacherden sonra en büyük beleşçisi.

  22. yarışın sonucunu bilerek izlemek heyecan vermiyor ee ınsanlarda sıkılıyor bbıryerden sonra hep bırıncı gelmek sıkar

  23. Kendi vatandaşları bile izlemekten sıkılmış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir