Button, Mclaren'in Williams Gibi Çöküşte Olduğunu Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Mclaren takımı, 1980’den sonra en kötü sezonunu geçirdi ve o tarihten beri ilk defa bir sezonda podyuma çıkamadı.

Button “Takım içerisinde iyi bir atmosfer ve inanç var. Bizde Williams’ta olmayan para var. Para, Formula 1 gibi bir sporda kraldır. Futbolda da durum aynıdır.”  

“Bu sene zor bir sezon geçirdik ancak herkes gelecek sene için heyecanlı. Kural değişiklikleri Red Bull haricinde herkes için harika.” dedi.


Yorumlar

  1. 🙂 Gayet ayıkken yaptım yorumu. Sen deyince bir daha okudum, saçma bir yerini bulamadım. Neresi ters geldiyse söyle de fikir alışverişinde bulunalım.

  2. Son zamanların en saçma yorumunu senden beklemezdim. Heralde sarroşken yaptın diye düşünüyorum.

    Başka türlüsü aklıma gelmediğinden başka türlü bir cevap vermiyorum.

  3. Red Bullu soymaya başladılarya daha ne olsun sen içini Ferah tut. 2015 başlamadan gelecek sezon sonu Newey hazretleride gelir, özlediğin Mclaren takımlar şampiyonluğunu 2015 te görebilirsin en azından ihtimali çok yüksek olur şampiyonluğun.

  4. Bizde Williams'ta olmayan para var. Para, Formula 1 gibi bir sporda kraldır.

    Mclaren'de para olduğundan dolayı Hamilton gitti, Lowe gitti, Fry gitti. Önümüzdeki sezon için Mclaren'e hangi mühendisler alındı? Hiç. 2015 için aldılar, onun parasını da Honda ödemediyse ben xtrabit değilim. Dikkat edin hep "Honda şunu istiyor" duyuyoruz. Bunlar boş laflar değiller.

    Mclaren'de para mara yok. Varsa da turşusunu kuruyorlar.

  5. 🙂 #BeliveInMclaren sevdim bunu. 🙂

  6. Mclaren 2013 sezonunu feda etti zaten. Yeni bir şasi ve araç ile girdiler. 2014 e ağırlık verdiler. Seneye çok güçlü olacaklarını düşünüyorum. Ve Honda'ya geçmeleri onları bir adım geriye atabilir. Bu Honda'nın kötü olacağından değil Mercedes motoruna uygun bir araç olacağından. Ayrıca Honda'nın en iyi olacağı garantisi var mı? Mercedes, Ferrari ve Renault bir adım önde olacaklardır. Pist üstünde 1 sezon boyunca test etme imkanları olacak simülasyon da değil. Honda ilk yılını tecrübe ile geçirip, 2. yılında parlayabilir düşüncesindeyim. İnsanlar Mclaren-Honda isminden etkileniyor ancak bu öyle yıllardır ara verip 1 kerede gelip yıkıp geçeceğiniz bir spor değil. Ben seneye Mclaren-mercedes in ilk 3 e adım atacağını düşünüyorum.

  7. ben buttona tamamiyle katılmıyorum. zamanında Toyota ve honda McLaren ve ferrariden bile daha çok para harcarlardı ancak herzaman orta sıra takımı olarak kalırlardı. Şuan f1de paradan daha önemli olan rbr örneğinde olduğu gibi, teknik alt yapı ve adanmışlık birde disiplin. Şuan McLarende bunların çoğunun olmadığına inanıyorum, kural değişikliklerinin olmadığı 2012-2013 geçişte en hızlı araçtan nerdeyse alt orta sınıf kadar yavaş bir araç üretmek bence disiplin ve adanmışlığın eksik olduğunu gösteriyor. 2014 te de ben çok fazla bir şey beklemiyorum ama 2015 te Honda etkisiyle ivlenme bekliyorum…

  8. Bunu söyleyen mal heralde tek senede çöktüysek vay halimize.

    F1 ve genel olarak ele alırsak şuan tarihinin en iyi döneminde McLaren hiç olmadığı kadar.

    Biz hiç değilse 1 defa kötü araç ürettik. Yani bizim araç genelde hep iyi oluyor sadece RB bizden 1 kademe daha iyisini üretiyor.

    Ferrari de oda yok dua etsinler Alonso onları taşıyorda şampiyonluk savaşı veriyorlar. Dua etsinler 2011 de FİA sı varda beleşten bir galibiyetleri daha var.

  9. 2015: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2015: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Bizde Williams'ta olmayan para var. Para, Formula 1 gibi bir sporda kraldır

    Benim adım Nuri. Ben adamı tokatlarım. Len. Lan.

  10. 2013 yılına bir çaylak birde Button
    2014 yılına bir çaylak birde Button.
    Bana göre Button hiç bir zaman bir Vettel,bir Hamilton, Bir Kimi ,bir Alonso değil .
    Şahsi düşüncem bunların kumaşına en yakın kumaşta Hulkenberg ve Rosberg
    ve hiçbiri Mclarende değil…
    dolasıyla iyi araç yapsa bile Mclaren daha düşük bir araçla digerleri rahat şampiyon olur. Alonso Ferraride ,Kimi 'nin lotusta aldıgı puanlar bunun en büyük örneği.
    Mclarenin 2009'daki gibi honda gibi süpüren bir araç yapabilmeli ki Button tekrar şampiyon olabilsin.yoksa eskiden beri sempati duydugum bu takımın şampiyonlugu hayal.Belki onlar artık şampiyon olmak istemiyorlar..

  11. Biz bu takıma sonuna kadar inanıyoruz. Button'ın para konusundaki argümanı bu spor dalında sonuna kadar haklılık payı içeriyor. Umarım 2014 ve daha önemlisi 2015 Honda ortaklığı efsanevi takımımız adına güzel sonuçlar doğuracaktır.

    #BeliveInMclaren

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir