Theissen, 2009 Pilot Dizilimi Hakkında Sessiz

yazar:

kategori:

BMW Motor Sporları Patronu Mario Theissen takımının 2009 pilot dizilimi hakkında sır vermemeye devam ediyor.

Takımın Robert Kubica’yı tutmak istediği açık bir şey ancak takım ile anlaşması olan Nick Heidfeld’in takımdaki yeri henüz garanti altında değil.

Auto Motor Und Sport’a konuşan Theissen gelecek seneki pilot dizilimleri hakkında sır vermekten kaçındı.

Theissen "Pilot dizilimimizi Ağustos tatili ile sezon sonu arasında açıklayacağız. Şu ana kadar bir şey değişmedi." dedi.

Heifeld’in gelişen formu hakkında Theissen "En iyi pilot bile robot değildir. O, eğer ekipman, çevre ve her şey iyi olursa maksimum sonucu getirebilir."

"Nick Silverstone’da ikna edici performans sergiledi; sıralamalarda güçlüydü yarışta hızlı, zor koşullarda aracı iyi kontrol etti ve izlemeye değer geçişler yaptı."

"Bana göre bu oldukça çalıştığımız son haftaların tatlı bir sonucu. Ben sezonun 2. yarısında güçlü bir Nick izleyeceğimize ikna oldum." dedi.


Yorumlar

  1. Bilmiyorum belki bana öyle geliyor ama Kubica nın açıklamaları sanki BMW ayrılmak istiyor izlenimi bırakıyor bende. Gelecek yıllarla ilgili soru sorunca "bakacağız, göreceğiz" tarzı cevaplar veriyor. Umarım yanılıyorumdur çünkü Kubica bu takımın çok önemli bir parçası oldu. Mario çıkıp bu yılki pilotlarla devam derse en mutlu adam ben olurum herhalde.

  2. ben de katılıyorum. kubica yıldız adaylarından birisi ve yıldızı parlamaya başladı bile. heidfeld de vasat değil bana göre ve feedbackleri önemli takım için. sauberin temellerinden birisi 🙂 koruması taraftarıyım. ancak alonsonun hondaya gidip ross brawn ile yeni oluşumun bir parçası olmasını ve gerçekten schumi tarzı bir şeyler yapabilecekse bunu kanıtlamasını isterim.

  3. Süper Mario geçen senede böyle yapmıştı, Kubicaya kaç para versem diye düşünüyordur 😀

  4. sinan  bilir avatarı

    evet bu yorumun üstüne fazlada söze gerek yok. 🙂

  5. bmwnin ideal bir kadrosu var; genç, yekenekli bir yıldız pilot ve bu güne kadar araçta çok büyük katkıları olan yine çok yetenekli ve tecrübeli bir pilot. bence takım bu pilot kadrosunu korumalı çok fazla heyecan aramaya gerek yok:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir