Ecclestone, Alonso'nun Ferrari'deki Performansı Nedeniyle Hayal Kırıklığı Yaşamış

yazar:

kategori:

Ecclestone, Alonso’nun bu sene başka takımlara geçişin yollarını aramasının İspanyol sürücünün Ferrari’de pes ettiğini gösterdiğini düşünüyor.

Ecclestone “Fernando konusunda biraz hayalkırıklığı yaşıyorum çünkü onun ve Ferrari’nin büyük destekçisiyim.”

“Biraz pes ettiğini düşünüyorum ve bu da başka bir takım aramasının kanıtı.”

“Takım onun yüzünden mi rekabetçi değil ya da takımı yönetenler yeteri kadar iyi iş çıkarmıyorlar mı bilmiyorum.” dedi.

Sezonu 2. sırada tamamlayan Alonso’nun adı sene içerisinde Red Bull ile anılırken Mclaren de Alonso’yu istediğini gizlemedi. Hatta Alonso’nun 2015’te Honda motorunu kullanacak olan Mclaren’e dönebileceği söyleniyor.

Alonso dışında Ecclestone Sebastian Vettel ve Kimi Raikkonen’i de değerlendirdi.

Vettel için Ecclestone “Sporda bildiğim bir numaralı sürücülerden birisi.” derken Raikkonen için “Bu sene Kimi’yi elindeki ekipmana bakarak yıldız sürücü olarak adlandırmam gerekir. Sanırım ödeme alacağı umuduyla daha fazla motive olmuştu.”

“O takımda olabilecek iyi birisi. Bizim için ve takım için iyi. O süper birisi ve yarışçı.” dedi.

Herkesin eleştirdiği Pirelli için Ecclestone “Pirelli bizim için harika bir iş çıkardı. Ben tüm yarış dayanmayan, kimsenin ne kadar dayanacağını bilmeyeceği lastikler istediğimizi söyledim.” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone, Alonso'nun Ferrari'deki Performansı Nedeniyle Hayal Kırıklığı Yaşamış” için 5 yanıt

  1. 2013 testleri sırasında RedBull yöneticileri neyi gördülerse… yaptıkları açıklamalarda 2013 de Ferrarinin yeterince iş çıkaramamış olmasından mütevellit ALonso da bir yığılma olacağından bahsettiler.Ferrari nin kapasitesizliğini sezon başlamadan farketmiş olacaklar ki direkt bu açıklamayı yaptılar.Son iki sezondur araca parça dahi takamıyorlar.Araç pist testlerinden çıktığı anda ilginç güncelleme tasarımlarını başarıp onu araca uygulayamıyan bir takım olarak ön plana çıkıyorlar.Ferrari de aero tam bir sıfır ve diğer sistemlerde yeterince destek olamayınca çıkan sonuçda bu oluyor.

    ALonso geçen seneki sorunlu araçla dahi fark açmışdı ama tam detay geliştirmesi sırasında tam gaz geri giden Scuderia sonucunda büyük bir hezimet yaşadılar.Bu sezonun farkı; araç sezon başında çok sorunlu değildi ve Malezya gibi kazanılacak bir yarışda kaza sorunu sonucunda yarış dışı kalmayla hem puan kaybettiler hemde en büyük rakipleri top puan yaptı.

  2. Bu sitede bu adamı öven ilk kişi oldun

  3. Bay E: Call me maybe

  4. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)
    "Takım onun yüzünden mi rekabetçi değil ya da takımı yönetenler yeteri kadar iyi iş çıkarmıyorlar mı bilmiyorum." dedi.

    Hem İhtiyar Hem Kör

  5. bindigin angut bu ihtiyar 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir