Mclaren, Alonso Hedefinden Vazgeçmiş Değil

yazar:

kategori:

İlk başta 2014 için Alonso’yu isteyen ancak bunu başaramayan Whitmarsh, bu hafta için Autosport ödül törenine katılmak yerine İspanya’ya Fernando Alonso’nun kariyerini anlatan sergiye katılmak için gitti.

Bu serginin açılışında Alonso’nun yanında yeni takım patronu Stefano Domenicali’yle birlikte Giancarlo Minardi, Flavio Briatore ve Martin Whitmarsh da vardı.

Whitmarsh’ın Autosport Ödül Töreni’nde Formula 1’deki 50. yılları için verilen ödülü alması için Jonathan Neale’yi görevlendirip kendisinin İspanya’ya gitmesi, Daily Mail’e göre Mclaren’in Alonso’yu istediğinin en büyük kanıtı.

Daily Mail’in muhabiri Jonathan McEvoy “Whitmarsh’ın 2015’te onu takıma katmak için Alonso ile bir iletişim kanalı kurmaya istekli olduğu anlaşılıyor.” dedi.

Alonso’nun menajeri Luis Garcia Abad ise iddiaları yalanladı. Abad “Siz Formula 1 hikayesi yazıyorsunuz.”

“İki anlaşma imzalayamazsınız. Bir anlaşma imzzaladığınızda onu kontrol eden vücudu uyarmalısınız. Bu teknik olarak imkansız. İmzalanmayan anlaşma anlaşma değildir.” dedi ve Alonso’nun, kendisinin de bir çok kez söylediği gibi anlaşmasına sadık kalacağını söyledi.


Yorumlar

“Mclaren, Alonso Hedefinden Vazgeçmiş Değil” için 15 yanıt

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    CR7'nin ''Messi zeki, İbrahimoviç güçlü, Beckham yakışıklı diye seviliyorlar. Ben ise sevilmiyorum çünkü bunların hepsi bende var." sözü geldi aklıma.

    Sen Hiçbiri Yok Demişsin Ama Hepsi Alonso'da Olduğu İçin Sevilmiyor Sanırım 🙂

    Gerçi Alonso Yerine Button'ı Tercih Eden Birinin F1'den Ne Kadar Anladığı Açıktır 🙂

    Sen Kimin Feykisin ? Rambo'nun Mu ? 😀

  2. Kimi de takımda kalacaktı, anlaşması vardı… Hikaye bunlar. Kokusu çıktı, gerçek olmaması için bir sebep yok.

  3. Macaristan yarışı sırasında kopan hadiseler gösterdiki o vakte kadar herşey zaten şekillenmişdi.Macaristan yarışı başlamadan sıralamalar ve yarış arasında ALonso nun Renault a geri dönmesi kararlaştırıldı.Mercedes den sezon bitiminde ayrılıyoruz sözleşmesini onaylaması istendi o kadar.Yapılmış anlaşmaya olur imzasını atmasını istediler o kadar.

    Macaristan yarışına kadar hikayesi zaten kabarmış ortamı iyice gerdinizmi 20 li yaşlarda 300 km nin üstüne çıkan bir adamında ne yapacağına kanaat getiremezsiniz.Kimse ALonso dan o yaşdayken olgunluk beklemesin… çünkü; pekkimse o seviyede olgun olamaz.Macarsitan yarışına kadar gerilmiş ve kopmuş iplere tekrar güç yüklediler ve sonunda o tehdit ortaya çıktı.Lewis in yaptığı ukalalığa müdahale etme üstelik ALonso nun bu benim sıramdı bunu hakemlere anlatın ricasını geri çevirince işte o tehditi yersin. Ron Dennis öyle bir salaklık yaptıki; ALonso nun o tavrı az bile kaldı.

    Ron Dennis bu gün gelinen seviyeninde mimarıdır.Koskoca takımdan bir kişi dahi çıkıp demediki; 'biz her yarış sıralama öncesi bir pilotun önde kalmasını istedik'.Yaptıkları iş o kadar görüntülüydü ki ALonso ya yer ver telsiz komutunu Lewis gibi çaylak bir pilot dinlememişdir.

  4. Appik(Ferrari) avatarı
    Appik(Ferrari)

    dostum bunu en son Fatih Terim-Galatasaray ilişkisinde görmüştük 🙂 ama 2014 ü görmemiz lazım her şeyden önce

  5. umuyorum ki böyle bir şey yapmaz. Ama şu ihtimalin bile bazı insanlara verdiği rahatsızlık hoşuma gitmiyor değil bir yandan 🙂

  6. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    karşılıklı hatalar yapılmıştır,olabilirde herkes insan.. ama hatanın kralı alonsonun takım patronunu tehdit etmesidir,olgun davranabilirdi.2 kez şampiyon olmuş bir pilot kendisinin bir numaralı sürücü olması konusunda takım patronunu tehdit edemez. çıkarsın piste elinden geleni yaparsın, zaten iyi bir pilotsun.alonso sadece bu tehdit etme mevzusunu yapmamış olsaydı şuanda çok farklı olurdu. ilginçtir o dönemde alonsonun gönderilmesi baskısını en çok yapanda mercedes tarafıydı.şimdide alınması baskısı honda dan geliyor.

  7. Niye doğru söylemesi zorunuzamı gidiyor, O zamanlar Alonsonun istediği gibi Hamiltona oyunlar yapılsaydı yani haksızlık edilseydi Alonso gibi taraftarları da çok rahat ederlerdi.Kusura bakmayın Mclaren, Renault ve Ferrari gibi Alonsonun at koşturacagi kum pisti değildir.Ferrarinin 4 senedir atına biniyor istediği yere koşturuyor, sıra kazanmak için takım arkadaşının vitesi değiştiriliyor, sıralamada hızlı olması için arkasında gönderiliyor, takıma küfür ediyor vs vs.4 senedir koşa koşa o canım Ferrari atı yoruldu 🙂 Kimi'yi alarak çüş dediler.

  8. Senin de biraz derinine inilse ne gibi psikolojik problemler çıkacak kim bilir.

  9. McLaren in yaptığı hatalar ve genç bir pilotu yönetememek yanında çbir çaylağın dizginlerini tutamamak ilişkileri yerlere serdi. O gün McLaren de ALonso da çok şey kaybetti.2007 yılında Withmarsh da takımmın CEO suydu ve bu gün tüm takım patronlarının bulunduğu bir ortamda olması kadar doğal bir netice olmasıda makuldür.

    2015 de McLaren de yarışmasını çok eski bir taraftar olarak bende desteklemiyorum ama McLaren in neden ALonso dediğinide çok iyi biliyorum.

  10. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    alonsoyla kimiyi karşılaştırmak için son şans oldugu için alonsonun suan ferraride kalması gerek bence zaten bana göre %100 seneye ferraride yarışacak.

  11. ateş olmayan yerden duman çıkmaz hele ki mclaren gibi köklü bi firma 2 yıl önceden böyle beyanı durduk yere hiç vermez.

  12. Umarım gelmez McLarene

  13. Alonso'nun tüm takım patronları oradaydı… Adamın McLaren adına da kupaları var hatırlatırım. Hafiften kafasını çalıştırsaydı McLaren, şampiyonluk kupası da kendilerine gelirdi.

  14. ne ALonso bizi bırakacak ne de biz Alonso'yu bırakıcaz.

  15. Sanki coktan antlasma imzalanmis gibi ve hem ferrari hemde McLaren tarafida bu durumu gizlemiyor . Yoksa ne alaka whitmars 50. Yil odulu yerine sen kalk git alonsonun sergisine cok ilginc…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir