Alonso: "Kaybetmekten Nefret Ediyorum"

yazar:

kategori:

Ferrari’deki 4 senelik döneminde Alonso 2 defa çok yaklaşmasına rağmen bir türlü Sebastian Vettel’i geçmeyi başaramadı ve ikincilikle yetinmek durumunda kaldı.

Alonso “Sebastian Vettel’i ve Red Bull’u harika şampiyonluklarından dolayı kutluyorum. Süper bir sezon geçirdiler ve şampiyonlukları hak ediyorlar. Onlara hayatı daha zorlaştırmak istiyorduk ancak onlar çok iyiydi ve bu gece onların gecesi.”

“Kaybetmekten nefret ediyorum. Her senenin başında durum ne olursa olsun sonuna kadar şampiyonluk mücadelesinde olmak istiyoruz. Kazanmayı seviyorum ve motor sporlarını seviyorum. Bu sene ikinci oldum ve şüphesiz rekabetçiydik. Takımım gibi ben de kazanmak istiyordum. Ancak bugün burada olduğum için gururluyum ve takıma bunun için teşekkür etmek istiyorum. Gelecek sene birinci olmamızı umuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

“Alonso: "Kaybetmekten Nefret Ediyorum"” için 15 yanıt

  1. ferrarinin kalkışına bakın..2.6 sn

    http://www.youtube.com/watch?v=h31A4vuhtRI

  2. Fernando 4LonSo avatarı
    Fernando 4LonSo

    Sen bizim kalbimizde 2012 de şampiyon oldun bunu takım patronları bile kabul etti.. Rakamlar seni şaşırtmasın seni bilen biliyor,kanıtlayacağın bir şey kalmadı bu sporda, sadece sana Ferrari bir hızlı araç versin en hızlı olursa zaten ne olacağını biliyoruz.. Ferrari Schumi döneminden sonra bir türlü en hızlı araca sahip olamadı bunun nedeni iş başarabilen insanlara sahip olamadığı için,Ferrarinin teknik kadrosu biraz güçlense bile Adrian Newey gibi birini yenebilirmi düşünceli, ancak Adrian Neweyin sahip olduğu üstünlük 2014 de ericek gibi bakalım bu çıkmaz sokak da kim karlı çıkacak göreceğiz, Temellimiz Ferrarinin en güçlü motora sahip olması ve dayanıklılık konusunda en iyi iş başarabilen takım olmalıyız, en hızlı araç olmasak bile yarışı tamamlandık dan sonra lider olarak bitirme şansımız var Ferrari bu yeni rüzgar tünelinde bu sene bir şeyler YAPMAK ZORUNDA HADİ ARTIK BEKLENTİMİZ YÜKSEK DİRİLİN ARTIK!!!!

  3. 40 yaşına da gelse çürüdü falan demeyin.Pilotluk ustalık işidir yaşa bakmaz örnek Schumacherdir.Şuan Ferrari iyi bir araç yapsa Alonso üst üste 10 sene bile yarışır.

  4. Onu da denedik, denemedik değil hani.Ama nafile, kendi haline bıraksak bile eşek yine eşek.

  5. Alonsomania  avatarı

    papyon zaten çok çok elit ortamlarda takılan bir şey, hatta o tip ortamlara yakıştığını da düşünüyorum

    günlük yaşamda kullanımı uygun dğl diye komik olması gerekmiyor

  6. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Hak gaspı diye birşey yok daha çok çalışan daha iyi araba üreten ve onu hatasız kullanabilen bir pilotu olan takım şampiyon olur. Ferrari de çalışsaydı keşke de sezonun 2.yarısında kafaya oynamaya devam etseydi daha zevkli olurdu belki ama mühendisleriniz şefleriniz yetersiz.

  7. sınan matias avatarı
    sınan matias

    hahaha

  8. jetbull sayesinde illegal tcler e beslemeli difüzör vs vs ile kaybetmen adil değil.böyle sübyanlar gelir gelmez bir dahi newey yüzünden senin hakkın gasp ediliyor. şu anda o değil sen 4 kez şamğiyondun.ama insanlar 9 kez üst üste kazandığını değil nasıl savaştını hatırlayacaktır.

  9. 2015: A McLaren Odyssey (((spa2000))) avatarı
    2015: A McLaren Odyssey (((spa2000)))

    AvantiFerAvanti (Giornata Fantastica)
    Burada pilotuna direkt bir laf yok. Papyon takanlara esprili bir yorum yaptım pazar sabahı hafif bir tebessüm oluşsun diye okuyanların yüzünde.
    Gül geç eğer beğendiysen yoksa karşılık vermene de gerek yok.
    Çünkü okursan yorumumu "bir erkeğin bunu takması" diyerekten olayı genelleştiriyorum …….

    Genel itibariyle yorumcuların yorumlarına nasıl karşılık veririm diyerek okumamak lazım yorumları,
    okumak lazım öğrenmek için adamın düşüncesi nedir diye,
    bırakmak lazım kendisini bu haliyle.

  10. Ben de sana buradan benzer bir bakış gönderiyorum.

  11. İnsanlar bu kıyafetleri zaten İstanbul'un varoş semtlerinde manava giderken giymiyor dostum. Yeri zamanı var herşeyin. Ödül töreni gibi resmi törenlerde giyiyorlar. Papyon tercih meselesi, insan kendine yakıştırıyorsa, sorun yok. Belki sevgilisi istemiştir, bilemiyorum benim sevgilim istese bir gün papyon takmamı belki denerim ben de… Ama manava gitmek için değil tabi..

    Not: Papyon meraklısı değilim ve İstanbul'un varoş bir semtinde ikamet ediyorum.

  12. 2015: A McLaren Odyssey (((spa2000))) avatarı
    2015: A McLaren Odyssey (((spa2000)))

    Haberin resmi tıklanınca ve papyona 5-6 sn dikkatlice bakılınca bir erkeğin bunu takmayı nasıl kabul ettiği ve yıllardır ettirildiği sorgusu akılda 5-6 sn lik bir işleme sebebiyet veriyor.
    Bununla sokağa çıkamazsın, bakkala gidemezsin, otobüse binsen işi gücü ters giden herkes önünden geçerken " hay senin tipini s……" bakışı atar.
    Ha Sonny C. gibi bir piskopatsındır millet deliliğine delalet emaresi sayar, yok sporcu, aktör, iş adamı vesairesindir kelebek (papilon) konmuş uzuva döner tüm görüntün.

    Hayırlı pazarlar dostlar. 🙂

  13. Yav ustam bırak bunları iki gün sonra Ferrari kazanmaya başlayınca biz demiştik ferrari en iyisi foreverferrari muhabbetleri yaparlar ilk önce rambo mehmet günaydın 😀 😀

  14. yani en iyi yıllarını ferrari ' de heder ettin yahu. :D:D abi bazen formula 1 ne o ne şu ne bu bazen formula 1 doğru zamanda doğru yerde olmak. bu kadar basit.

  15. biz kaybetmeye bayılıyoruz sanki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir