Hill: "Ferrari'nin 'Özel Konumu' F1 İçin İyi"

yazar:

kategori:

Ferrari’nin diğer takımlardan daha fazla ödül ücreti aldığı bir sır değildi, ve başkan Luca di Montezemolo’nun açıkladığına göre de takımın Bernie Ecclestone’un yerine gelebilecek kişiyi veto etme yetkisi var.

Ecclestone kendi konumu için Christian Horner’ı görmek istediğini söylerken Di Montezemolo bunun olmayacağına inanıyor.

Bir çokları bir takımın bu kadar fazla güce sahip olmasının adil olmadığını söylerken Hill ise bunun arkasındak sebebi kabul ediyor.

“Ferrari bu sporda her zaman bir istisnaydı ve bunun için iyi bir sebep olabilir.”

“Kişisel olarak bir yarışmacının özel bir duruma sahip olması doğal değil, ancak bazı pazarlama sebeplerinden dolayı bu kabul edilebilir. Spora uzun süre bağlı kalan takımlar daha fazla söze sahip olabilir ve bu yeterince adildir.”

“Bu Ferrari’nin spor üzerinde her zaman sahip olduğu bir güç.”


Yorumlar

“Hill: "Ferrari'nin 'Özel Konumu' F1 İçin İyi"” için 8 yanıt

  1. adam haklı beyler dağılın 😀

  2. Özeline tüküreyim, ölcü nedir " uzun süre bagli kalan" nedir böyle sacmalikmi olur ona bakarsan McLaren ve williams da senelerden beri bu sporun icinde onlara niye özel muamele yapilmiyor. Bence kimseye yapilmasin buna hicbir takimin ne hakki nede ihtiyaci var. Kendi basarilariyla ve arkasindan aldigi seyirci destegiyle yücelmeli bir takim tabi gercek takimsa. Ferrariye bazen kiziyor bazen aciyorum bu takim güclü yada büyük olabilir falat asla bir McLaren ve Williams kadar ASiL degil.

  3. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    her ne bahane ile olursa olsun adaletsizliği savunanların aklından,insanlığından şüphe duyarım. buyuk takım zaten diğerlerinden 1 adım önde olandır, mühendisleri,fabrikaları,taraftarları vs ile.. ayrıca tutup fazladan haklar tanımak saçmalığın dik alasıdır, istedikleri herşeye sahipler… ferrari için böyle bir bahanenin arkasına saklanmak yine saçma çünkü McLaren de kurulduğu yıldan beridir F1 e sadık kalmıştır, peki neden her fırsatta bay E ve Mosley McLareni yok etmek için uğraşmıştır, hiçbir hakta tanımamıştır. olay bağlılık filan değil. en başarılı deseniz, Bay E, mosley ve ferrari arasındaki gizli anlaşmadan önce en başarılı takımlar Williams ve McLarendi yine böyle saçma hakları filanda yoktu. neresinden bakarsanız bakın haksızlıktır. kimse aptal bahaneler üretmesin. F1 reytingleri ferrari 20 sene şampiyon olamadığında mı çok düştü yoksa arka arkaya 4 sene şampiyon olduğunda mı düştü araştırsınlar, saçmalamayı kessinler. herşeye kırmızı gözlükle bakmayın kardeşim nedir bu eziklik, dik duramamazlık!!

  4. o gönül bağı da tek taraflı 🙂

  5. birileri de çıkar der ki ferrari paraya ihtiyacı olduğu için massa'yı gönderemedi 🙂 ferrari'yi lotusla, mariussiayla karıştıranlar var 🙂

  6. red bull cırtlak renkli estetikten nasibini almamış araçlarla mı F1'in marka değerini yükseltiyor?

    karizmadan yoksun pilot ikilileriyle mi?

    ya da yarışı 30 saniye önde bitirerek ve tüm zevki ve heyecanı öldürerek mi F1'in marka değerini yükseltiyor?

    ya da ürettiği motorlarla spora destek mi sağlıyor?

    dikkat et sağlıyor"sunuz" demedim, çünkü red bull ile aranda gönül bağından başka bir bağlantı yok. 🙂 red bull'un 3-5 sezon sonlarda yarışsa F1'e bağlı olup olmayacağı bile belli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir