Barrichello Daha Fazla Puana Gözünü Dikti

yazar:

kategori:

Silverstone pistinde podyuma çıkan Honda pilotu Rubens Barrichello, bu hafta yapılacak olan Almanya Grand Prix’i için daha fazla puana aç olduğunu dile getirdi.

Barrichello: "Silverstone yarışından sonraki pazartesi günü uyanmak ve kupayı görmek harikaydı. İngiltere’de podyuma çıktık fakat tekrar podyumda olmak beklediğimiz birşey değil. Takım adına bu sonucu kazanmış olmaktan dolayı mutluyum. Odaklanmaya ve RA108’in performansını geliştirmeye devam etmeliyiz. Silverstone’daki sonucu almamızda yağmurlu hava şartlarının bizi desteklediğinin tamamen farkındayız. Testlerde ufak bir gelişme kaydettik. Bu hafta aracın performansının rakiplerimize karşı nasıl olacağını görmek ilginç olacak" dedi.

Ayrıca "Ben ilk galibiyetimi 2000 yılında Hockenheim pistinde aldım. Yani bu pist benim için oldukça özel. Burası farklı bir yer, düzen değişebiliyor ve ben burda çok eğleniyorum. Pist oldukça iyi, geçiş mümkün ve frenleme önemli. Hava koşulları değişebilir ve bu da yarışın heyecanlı olmasını sağlar." diye ekledi.


Yorumlar

  1. ogun savaş avatarı

    Renault 6 sırada kalır bu gidişle Alonsoda serbest =)

  2. sercan kılıç avatarı
    sercan kılıç

    honda ra108 gerçekten gelişiyor demekki kilit isim ross brawn muş gerçekten 2007 de çok kötüydü git gide gelişiyor umarım eski honda geri gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir