Domanicali : "Ferrari Bu Haftasonu Mücadele Edecek"

yazar:

kategori:

Sezonun onuncu yarışı olan Almanya Grand Prix’i bu haftasonu Hockenheim pistinde gerçekleştirilecek. Formula 1 takımları 2006 yılından beri bu pisti ilk defa ziyaret ediyorlar. Geçen hafta Hockenheim pistinde 90’lı yıllardan beri ilk defa resmi olarak Formula 1 test dönemi yapıldı.

Teknik olarak, üç test günü oldukça iyiydi. Takım, programının bütününü tamamladı. Bu program yeni mekanik bileşenler kadar iyi olan küçük aero güncellemelerini içeriyor.

Kimi Raikkonen ve Felipe Massa F2008’in dengesinden oldukça memnun. Önümüzdeki cuma sabahı çalışmaya başlamak için güzel bir temel belirlediler.

Ferrari takım patronu Stefano Domanicali konu ile ilgili şunları söyledi:  "Şu an iyi bir ilk yarıdan sonra sezonun ikinci yarısına başlamış bulunuyoruz. Scuderia Ferrari takımı başı çekerken, iki pilotumuz birden sürücüler klasmanında lider durumdalar."

"Biliyoruz ki çok fazla puan kaçırdık ama yine de olduğumuz durumdan memnun olmalıyız. Performans şartları, takım, pilotlar ve araç bütün pistlerde ve pist koşullarında rakabetçi olduğunu ispatladı. Fakat bazı görülmedik sebepler yüzünden, iyi pozisyonlardan her zaman yararlanamadık."

"Bütün bu sebepleri analiz ettik ve her ufak detaya dikkat etmemiz gerektiği sonucuna ulaştık. Maranello’da son yarıştan bu yana zamanımızı bu metodlar üzerine harcıyoruz." 


Yorumlar

  1. yan todt un kapasitesi hakkında ne biliyorsun bilmiyorum ama istersen le mans yarışlarıyla öğrenmeye başlayabilirsin,bak bakalım ne hünerleri varmış ordada 94 öncesi sonrasında da aynen devam zaten!!!

  2. O soyledigin kapitalist patronlar icin gecerli Şener kardesim 🙂

  3. sonuna kadar güveniorm..

  4. Ertan Akkaş avatarı

    Bencede bu adam ne kadar hata yapmış olsada Jean Todt kadar kapasitesi olduğuna inanıyorum. Çünkü açıklamaları ve demeçleri Jean Todt ile çok benzerlik gösterebiliyor.

  5. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Patronluk yalnızlıktır nasıl yapacağız

  6. Stefano Domanicali hatalar yapmis olabilir, ama bu sezon onun caylak sezonu oldugunu unutmayalim. Eger yanindakiler TAM destek verirse iyi bir takim patronu olabilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir