Heidfeld Yüksek Tempo Göstermeye Hazır

yazar:

kategori:

Pekte memnuniyet verici geçmeyen ilk yarının ardından Nick Heidfeld, yüksek tempoda performans göstermeye hazır olduğunu söyledi.

Alman pilot sezonun ilk yarısında genel olarak tek turda Bridgestone lastikleri ısıtmada ve bu yüzden verim almakta zorlanıyordu ancak BMW Sauber ile yaptıkları uzun çalışma meyvesini Silverstone’da verdi.

Heidfeld Silverstone’da takım arkadaşına çok yakın performans gösterdi sıralamalarda ve yarışı 2. sırada tamamladı.

Sport Bild’e konuşan Heidfeld "Tekrar araç içerisinde iyi hissediyorum. Silverstone’dan önce araç beni sürüyordu ancak şimdi kontrolde olduğumu hissediyorum." dedi.

Heidfeld’in gelecek sene de BMW Sauber ile anlaşması olduğuna inanılıyor ancak takım henüz pilot dizilimini açıklamada.

Bruno Senna ve Fernando Alonso gibi isimler BMW Sauber koltuğu için konuşuldu zaman zaman.

Heidfeld "Formula 1’e geldiğimden beri bir çok pilot geldi ve gitti. Takımın desteğini hissedebiliyorum." dedi.


Yorumlar

  1. heidfeld kanada'da kubicaya hemen yol vermeseydi sonuç değişik olabilirdi belki ama takım işini riske atmak istemedi ve kubica kazandı. ben heidfeldin de bir galibiyet almasını isterim açıkçası yükselen performansı ile. heidfeldi sevmemin bir nedeni de yarışlarda onun sayesinde geçiş izliyor olmamız 😀 tek de değil 2 araba birden geçiyor geçyti mi 😛

  2. Yanlışın var Ahmet, Heidfeld Kanadada peş peşe hızlı turlar attı. İlk güvenlik aracı çıktıktan pitstopuna kadar olan 22. ile 29. turlar arasında. Kubica da önü boşaldıktan sonra 41. turdan 2. pitstopuna kadar yani 49. tura kadar seri şekilde hızlı turlar attı. Heidfeldin serisi daha hızlı, görmek isteyenler bu linkten bakabilir.

    http://www.fia.com/canadagp/documents/CAN_08_Race_Lap_Analysis.pdf

  3. Heidfeld yaris icinde temposu iyi olan bir pilot, ama Kubica`nin Kanada`da yaptigi gibi ard arda hizli turlar atamiyor, bunu birde Trulli yapamiyor.. Zaman zaman pilotlar hizli tur moduna geciyor, ozellikle depolari bosaldiginda, iste bunu yapabilen pilot HIZLI pilot oluyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir