Webber: "2014 Kuralları Vettel İçin Harika"

yazar:

kategori:

Vettel 2013 sezonunun ikinci yarısında baskınlığını artırarak son dokuz yarışı kazanmayı başarmış ve dördüncü şampiyonluğunu kolayca elde edebilmişti.

Takımın eski pilotu Mark Webber yeni kuralların Vettel’in güçlü olduğu yerlere uygun olduğuna inanıyor.

“Önümüzdeki yıl için favoriler, Seb sürücüler şampiyonası için de favori. Bence sezona çok, çok güçlü olarak başlayacaklar, bu insanların duymak isteyecekleri bir şey değil, ancak bence çok güçlü olacaklar.”

“Önümüzdeki yıl seri bir aerodinami kategorisinden çok motor kategorisi olacak ve bu bazıları için kötü bir şey değil. Ancak bence sürücülerin de katkısı önemli olacak, özellikle de beyin gücü açısından bakılırsa araçtaki bütün teknolojileri yönetebilmek Sebastian’a yardımcı olacaktır. Bu kurallar onun için harika.”


Yorumlar

  1. Bu açıklamayı özellikle Briatore istemiş. Eşşekten düşmüşü döndürmek için rehavet saçıyor. Ne kadar iyi derse rehavet için o kadar iyi. Hep kötü pilot kötü pilot dedi kendi farkı yedi. Şampiyonluğa uzanan yolu Webberin Vetteli kötülemeye çalışarak hırslandırma anlamında açtığını biliyoruz. Şimdi ne kadar iyi derse o kadar iyi.

  2. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Korkudan kimse yorum yazamamış haha 😀

  3. Vettel ve RedBull'a sallama yok.
    Tabi ki Webber den beklenen bu değil doğal olarak habere prim de yok.
    Üstüne birde övgü var,onun için fazla bulaşmıyök.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir