Alonso 2014 Simülatör Çalışmasına Başladı

yazar:

kategori:

Brezilya’daki sezon bitişinin ardından Alonso ülkesi İspanya’da Fernando Alonso Koleksiyonu’nu açmakla meşguldü ve artık İtalya’ya, Ferrari’ye dönmüş ve yeni kurallar ile ilgili çalışmaya başlamış durumda.

“Simülatör günün iyi geçmesinden dolayı mutluyum. Programda her şeyi bir araya getirmeyi başardık. Sanal yoldan olsa bile tekrar sürüyor olmak güzel. Mühendisler ile bir çok fikri tartıştık ve şimdilik sadece öğrenme aşamasındayız. Bu süreç giderek ilerliyor ve buna katılabilmiş olmak güzel.”

Ferrari önümüzdeki hafta Bahreyn’deki Pirelli testinde Red Bull, Mercedes ve Toro Rosso ile birlikte yeni lastikleri test edecek ve takımın aracını Pedro de la Rosa ve Jules Bianchi kullanacak.


Yorumlar

  1. James Allison, Kimi' nin sürüş tarzını , istediği ayarları vs. gayet iyi biliyordur, Kimi sağlığına kavuşsun gerisi önemli değil. Bu arada Alonso çalışkan bir pilot, o yönünü takdir ederim.

  2. adam çalışıyor. 1 saat önce twitter dan paylaştı.

  3. Raikkonen bu sıralarda ameliyat sonrası rehabilitasyon için Manchester unitedında anlaşmalı olduğu bir hastanenin,kimi için özel olarak bu hastaneden getirtilen sağlık ekibi tarafından evinde tedavi oluyor diye haberi vardı fin tv kanalında.Hatta olduğu ameliyattan dolayı sırtının tam iyileşebilmesi için yapılacak ilk kış testlerinin sonuna kadar düzelmeyeceği söylendi bu haberde.Hatta bu durumdan manchesteruniteden muzdarip olduğu söylendi.Zaten haber yapılmasıda bu sebeptenmiş.youtubeda bulmaya çalışıyorum haberi bulunca paylaşırım burada.

    Bu arada hemen de ahkam kesip yok çalışmıyor yok fabrikaya gitmiyor diye kendinizi paralamayın.Adam bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa "tembel pilot" düşüncesi aklınızdan çıkmaz.Yalancı çoban misali.
    Eğri oturup doğru konuşalım;raikkonen 2012 ye kadar çok tembeldi.Ralli bu bağlamda biraz bişeyler katmış kimiye,artık öyle değil

    Unutmayın F1 netice odaklı bir spor.2014 sezonu biter ondan sonra bol bol yazarsınız.Niye gitmedi fabrikaya diye.

  4. Testlere kadar fabrikaya ya uğrarsa iyidir:D Alonso artık sürekli oralarda olur gider ayar çeker,fikir verir aracı kendine göre ayarlatır(hakkıdır emek verirsen karşılığını almak ister insan) Bizimm Kimi de önüne ne çıkarsa onu kulllanır artık.

  5. emiko emiko avatarı

    Raikonen nerelerde ?

  6. haberin fotoğrafı müthiş. kask biraz sırıtsa da, aracın rengi ve alonsonun bakışlar harika.

  7. o değilde artik hepimiz fahriye evcen'in nasıl zayıfladıgını biliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir