Massa'dan Alonso'ya: "Pist Üstünde Yine Karşılaşacağız Ancak Bu Sefer Yol Vermemeye Çalışacağım"

yazar:

kategori:

Noel kutlamasında takımla son kez bir araya gelen Massa “Çok uzun yıllar önce birlikte başladık ve mekanikerlere, mühendislere, pistte ve Maranello’da sahne arkasında çalışan tüm herkese teşekkür ediyorum.”

“Her biriniz bana her zaman, özellikle de zor zamanlarımda çok destek verdiniz. Ferrari’nin 2009’daki kazamda yaptıklarını asla unutmayacağım. Bu tür koşullarda gerçekten sevilmenin ne demek olduğunu ve Ferrar’deki atmosferi ve bu ailenin bir parçası olduğunuzu hissini anlıyorsunuz. Bunu çok fazla özleyeceğim.”

“(Domenicali için) Sebi büyük kardeşim gibi görüyorum. Benim için yaptığın ve Başkan Montezemolo’nun verdiği her şey için teşekkür ediyorum.”

“Aynı zamanda Fernando’ya da teşekkürler. Pist üstünde tekrar karşılaşacağız ve bu sefer geçmene izin vermemeye çalışacağım.” dedi.

Bu etkinlikten sonra Massa Brezilya’ya ailesinin yanına gidecek ve ardından Williams ile Formula 1’deki yeni mücadelesine başlayacak.

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, 2006’dan beri kendi adlarına yarışan ve daha öncesinde de kendileriyle birlikte olan Massa’ya 2008’de neredeyse şampiyon olduğu F2008’in motorunu hediye etti.


Yorumlar

“Massa'dan Alonso'ya: "Pist Üstünde Yine Karşılaşacağız Ancak Bu Sefer Yol Vermemeye Çalışacağım"” için 24 yanıt

  1. peki öyle olsun madem 🙂

  2. demek istediğim bir sürü etken var bunu sadece motor'a bağlamak yanlış 🙂

  3. Massa deyince aklıma hep küçük enişte karakteri gelmiştir 🙂

  4. bu arada haberi ilk gordugumde benimde aklima gelen ilk sey buydu 🙂

  5. onu muhtemelen yorumcu arkadasta biliyor, hatta muhtemelen Malezya da durup dururken spin atip yaris disi kalarak podyumdan oldugunu da biliyor. Ama isine baska bir seyi vurgulamak geldiyse demek ki 🙂

  6. kemakinen35 avatarı

    iyi ki bir yol verdin be !!!!!! neden hic sampiyonlugu kil payi kacirdigin senede raikkonnen hic mi yardim etmedi ??????? görende yol verdiginde sampiyonluga falan oynuyordu zannedecek !!!!!!

  7. çok güzel yakalamışsın. 😀

  8. ALO-RAI(Yavuz)  avatarı
    ALO-RAI(Yavuz)

    3 tur kala liderken macaristanda motoru patladı

  9. 2008 Singapore GP'de motor patlamadı..

  10. Massa'ya kucuk enistenin de oynadigi 'Tosun Pasa' filmini hediye etmek lazim.

  11. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Adam artık rakibiz, geçmene izin vermemeye çalışacağım diyor sadece. Takılıyor işte. Amma abarttınız.

  12. Motor mu vermişler…Artık bi süpürgeye takar evi çeker…

  13. her yarısta sanki alonso onun onunde degilmiş gibi her yarısta start pozisyonunda bile onun gerisinde degilmiş gibi onundeyken bile her yarısta kendisi dört beş pozisyon kaybederken alonso dört beş pozisyon kazanmıyormus gibi konusuyor ya . arkadas normal bir pilot olsaydın ferrari takımlar sampiyonlugundan en azından iki tanesine ortak olabilirdi. vasat hatta vasatın altında bir pilotsun son 3 yıldır. kisacasi artik beş para etmezsin .

  14. Massa'yı şampiyonluktan eden motor hediye edilmiş manidar olmuş biraz…

  15. massa aklın hala 2010 almanyada kalmış ya herkes biliyo alonso seni zaten geçicekti ama bunun uzamaması ve temiz olması lazımdı o 1, ik cepte değildi ama öyle lanse ediliyo hadi yine iyisin bunla yetin ve williamsa odaklan

  16. Şimdi adamın 8 senelik katkılarına ayıp etmiş olmayalım da, 4 senede kaç kere Alonso'nun önünde yer alıp da ona yer vermek zorunda kaldın ki ? Bir elin parmaklarını geçer mi acaba ?

  17. Lan massa senin yavaşlığın F1 2012 ve F1 2013 oyununa da yansımıştı 😀 senin yüzünden F1 2012-2013 de takımlar şampiyonluğunu hep mclarene-redbulla kaptırıyordum :S :S hep 10-15. Oluyordun kiminin gelmesiyle oyunada zevk gelecek seneye 😀

  18. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Arkadaş bilmeyende her yarış adamın önündeymişte yol vermiş zannedecek.. Peeh..

  19. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Mavi Bayrakları Görünce Aynı Düşünecek Mi Bakalım 🙂

  20. F2008'i kimseye hediye etmesinler, yaptıkları çok doğru, o makine paha biçilemez dehşet birşey 🙂 F2007 Ferrari'nin milyon dolarlar, reklorlar kırdığı dizayn ettiği yenilikçi bir modeldi, F2008 onun biraz daha gelişmişi, o arabayı hediye etmek mühendislik bazında bazı şeyleri ifşa etmek demek eski kurallarda kalsada.. gerek yok 🙂

  21. sürekli aynı şeyleri söyleyip laf sokucağına keşke o zaman yol vermeseydin

  22. İyiki o sene sampiyon olamadı…Ya insan o kadar para kazandıktan ve hiçbir şeye ihtiyacı yokken bile bir takımda kalabilmek için işin aslı yarışmak olan bir sporda bu kadar ezik davranıp takım arkadaşıyla en azından son senelerinde bile rekabet etmez mi?? Alonso her arkasına geldiğinde buyur geç der mi…Bu adam benim gözümde ikinci Eddie Erwine'dır..

  23. Hahaha. Bakar bakar içer. 3 viraj ile kaçırdı şampiyonluğu. 🙂

  24. Williams gelişim kaydedemezse tur yerken mecbur yol verecek 😀

    Ulan insan arabayı hediye eder. Massa napsın motoru.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir