Alonso: "İkinci Olmak Asla Kolay Değil Ancak Geleceğe Bakıyoruz"

yazar:

kategori:

Piero Ferrari, Luca di Montezemolo, Stefano Domenicali ile birlikte Ferrari çalışanlarının katıldığı Noel etkinliğine Alonso da katıldı.

Etkinlikte konuşan Alonso “İkinci olmak asla kolay değildir ancak geleceğe bakmak zorundayız. Herkes bizden çok şey bekliyor.” 

“Gelecek sene daha iyi iş çıkarmaya çalışacağız ve sizlerin çok sıkı çalıştığını biliyorum. Yeni kurallar var ve hepimizin ekstra çalışması gerekiyor ancak Mart ayındaki ilk yarışa fiziksel ve zihinsel olarak % 100 hazır olma çabalarımıza inanmalısınız.”

“Önümüzde önemli bir dönem var bu yüzden Forza Ferrari!” şeklinde açıklama yaptı.


Yorumlar

“Alonso: "İkinci Olmak Asla Kolay Değil Ancak Geleceğe Bakıyoruz"” için 19 yanıt

  1. şampiyon pilotlara verilmesi bence mantıklı, güzel anlamlı bir hediye. Massa'da 15 saniye mi ne şampiyon oldu ya, motoru vermişler 😛 🙂

  2. buttonun şampiyon olduğu aracı söke söke brawndan aldığını biliyoruz.bencede 1 kere bile olsa o aracı vermeleri lazım.sonuçta bu adamlar yaşlandıklarında hayalet arabalarımı gösterecek torunlarına.

  3. mühendisi filan bilmem ama benim 98 de oto bakım işine girdiğim hesaba katılırsa ki ustalık belgem bile var.epey deneyimliyim bu konuda.ayrıca bu sporu yaptığım iş ile ilgili olmadığı halde sevmeye başlamıştım.eminim oto tamir ve bakımcıların % 99 u f1 in ne olduğunu bilmiyordur. nokta

  4. Egzoz un yana Manifold un ne olduğunu iyi biliyoruz belkide aramızda bu işin mühendislik hesaplarını yapanlar dahi vardır ama amaç egzoz kelimesi ve görevindeki içerikdi. Neyin toplayıcı neyin çıkış yeri olduğunu bilenlerimiz epey bir fazla.En azından …bazılarımızın mühendis olduğunu dikkatden kaçırmış olabilirsin.

  5. koleksiyonda bulunan araçlar benim bildiğim kadarıyla Alonso'nun kendi malı değil. Renault şampiyon olduğu aracı, R25 i hediye olarak Alonso'ya vermişti. Ama R26 yı vermediler mesela, o araçta ödünç alınmıştır. Kısacası Alonso o araçları oraya takımlardan rica ederek getirtti diye biliyorum…

  6. Renault da Williams'a 2012 de kazandıkları Motorun parçalarını takım çalışanlarına hediye etmişti.

  7. bu pek doğru olmamış hediye edicek parçamı kalmadı alonsonun yüzünden memnuniyetsizliği anlaşılıyo video olsaydı daha iyi görürdük

  8. koleksiyondaki mclaren ve ferrariler alonsonun değil mi yani? sadece şampiyon olduğu araçlar mı onun ?

  9. 2015: A McLaren Odyssey (((spa2000))) avatarı
    2015: A McLaren Odyssey (((spa2000)))

    Monifold, makinenin veya tezgahın değilde insan elinin üretimi olduğundan f1 araçlarındaki sanat eseri bir parça olarak kabul edilmekte.
    Üretimi en zor parçalardan.
    Yapısına oranla (olabildiğince hafif) maruz kaldığı yük açısından (aşırı ısı) en muazzam parçalardan.

    Kısaca soyut sanat.

  10. şampiyon olursa arabayı da hediye ederler 🙂 Zamanında Renault yapmıştı bunu, Ferrari'de yapabilir 🙂 o değilde Ferrari'de olan bu tarz bir aile ortamı diğer takımlarda pek yok… Adamlar arabaların parçalarını hediye olarak veriyor, rakiplere bakıyorsun, pilotun kupasını vermeyen bile var…

    2014 gelsin artık

  11. Aslında ben bir son dakika pilot değişikliği olmasını bekledim. Bu kadar haber ve sorundan sonra olmasını bekliyordum. Alonso'nun Lotus'a geçmesi aklıma geliyordu, ancak olmayacak galiba.

  12. Espriye açık bir konu. Pek rahat şekilde R30'un manifoldudur denilebilir.

    Ancak Alonso'nun alete bakışı çok daha fazla şey anlatıyor.

  13. beyler o eksoz borusu değil.belki duymuşsunuzdur ama görmemişsinizdir.ona eksoz borusu değil manifold denir.hani şu şahinlerin sesini hırıltılı çıkartmaya çalışan şey.

  14. Verilen bu egzoz parçası belkide ALonso nun takımdan gönderilmesini anlatıyor olabilir . Benim gibi ALonso sevenlerin çoğu Ferrari nin çokda haklı olmadığını söylüyoruz ve hatta gerekirse F1 den bile uzak kalmasını dahi içimize sindirebiliriz.Bu durumun en zararı dokunacak insan kitlesi Anti-ALonso cular olacaktır.Eleştirmeye lüzum görecek bir pilot dahi bulamayabilirler.

    ALonso nun Audi nin aracını çok hevesli bir şekilde incelemesi hatta ve hatta mühendisiyle birlikte incelemesi onun ne kadar araç sever olduğu yanında başka şeyleride akla getirmiyor değil…Lotus yada Maurissia gibi bir takımın VW grubu takımından ele alonması ihtimalinide akla getiriyor.

  15. 2015: A McLaren Odyssey (((spa2000))) avatarı
    2015: A McLaren Odyssey (((spa2000)))

    Manifoltu alırken diaz devamı nerede diye sormuş (diazın resimdeki boş bakışının sebebi) okuduğuma göre Piero'da "eksik olan egzoz borusunu emekliye ayrıldığında alacaksın, parçayı şahsen Monte monteleyecek" demiş. (Montezemolo'nun adınında nereden geldiğini açıklamış oldum)

    Sonra Piero şaka yaptığını söylemiş. diaz hiç gülmemiş.

  16. sınan matias avatarı
    sınan matias

    arabanın

  17. 'Egzozdan yandıkh yaa' manasında herhalde 🙂

  18. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Neyin egzosu acaba o yahu. :))

  19. Hahahahaha! Alonso'ya da egzoz hediye etmişler. 😀

    İnce bir iğneleme yoktur umarım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir