"Alonso Çıldırmakta Haklıydı"

yazar:

kategori:

Alonso sürücüler şampiyonasında ikinci sırada bitirmişti ve sezonun ortasında sürücü ve takım arasında tansiyon yükselmişti. Ancak Montezemolo sürücüsünün hayal kırıklığı yaşaması konusunda haklı olduğunu kabul etti.

“O en güçlüsü ve onunla hiçbir sorunumuz yok. Deliye dönmekte haklı, ona rekabetçi bir araç vermeliyiz, bu sezonun ikinci yarısında yaptığımız şey değildi.”

“Elbette bunların oluş şeklinden memnun değilim. Ancak dünyada ikinciliği trajedi olarak gören tek takım olduğumuz doğru ki bu bana biraz abartılı geliyor. Açıkça artık kazanmalıyız ve yeterince ikinci bitirdik.”

Önümüzdeki yıl Ferrari Alonso’nun yanına Raikkonen’i getiriyor ve bu zorlu bir ilişki olabilir. Montezemolo sadece Mercedes’in pilot kadrosunun kendilerine yakın olduğuna inanıyor.

“Domenicali’nin Kimi hakkındaki önerilerini takip ettiğim için mutluyum. Onunla karşılaştığımda harika bir formu olduğunu gördüm ve inanılmaz motiveydi. Onun takım içinde ve dışında nasıl sıcak karşılandığını görmekten mutlu oldum. Bence elimizdeki ikili Mercedes’tekiler ile birlikte 2014 şampiyonasının en güçlüsü olacak.”


Yorumlar

  1. tamam şimdi barıştık işte trf1 valla formula 1 bir yana birde sizin fanatikleriniz cıktı haberiniz olsun . orda yayınlandı burda niye hala yok gibilerinden :):):) hadi kolay gelsin saygılar

  2. daha ne kadar iyi bir araç verilebilir ki. bundan da iyisi f2004. sadece ferrari aracının kötü gözükmesinin nedeni vettelin red bull ile yakaldığı müthiş performanstır. tüm sezona bakacak olursak vettelin red bullu hariç en iyi araç alonso da idi. şimdi alonsocu aradaşlar farklı düşünecek ama herşey ortada. alonso ve ferrarisi kötü değil vettel ve red bullu çok iyi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir