Alonso "Zamana İhtiyacım Var"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Sebastian Vettel’in Red Bull ile anlaşması sonucunda gelecek sene de Renault’ya kalmak zorunda kalacağı söylentilerini kabul etmedi.

İspanyol pilot genel olarak 2009 için sürücü pazarında olacak isimler arasında gösterildi ve Red Bull ve Honda dahil bir çok takımın onu almak istediği yönünde haberler çıkıyordu.

Durum, Kimi Raikkonen’in gelecek seneden sonra planlarının ne olacağı konusundaki belirsizlikler nedeniyle daha da karıştı ve genel görüş Alonso’nun 2010’da Ferrari’de olacağı yönünde.

Alonso’nun adının anıldığı Red Bull bugün Vettel ile anlaştığını duyurarak kendisini spekülasyonların dışına çekmiş oldu.

Ancak Alonso bu gelişmenin, geleceği hakkında karar vermek için sezon sonunu bekleyeceği düşüncesini değiştirmediğini söyledi.

Alonso "Şu ana kadar bir çok kez gelecek hakkında konuşmak için temmuzun doğru zaman olmadığını söyledim."

"Zamana ihtiyacım var."

"Şu anda şampiyonaya odaklanmalıyım çünkü sezonun ilk yarısına oranla durumumuzu geliştirmemiz gerekiyor."

"Geleceği düşünmek için çok erken." dedi.

Alonso son kararını vermeden önce Renault’un diğer takımlara oranla performansını görmek istediğini de belirtti.

Alonso "Açıkçası her yarış önemli olacak."

"Şu anda olduğu gibi gelişimi devam ettirirsek Renault gelecek sene iyi araç yapabilir."

"Belki bazı takımlar yazın çok hızlı gelişecekler ve sezonu güçlü tamamlayacaklar ve bu durumda gelecek sene onlar iyi takım olabilirler."

"Bu yüzden her yarış karar için çok önemli." dedi.


Yorumlar

  1. şu alonso ne adammış be ortalığı birbirine kattı ama eninde sonunda gidecek ferrariye başka yolu yok.

  2. İyide arkadaşlar benim burda anlamadığım Rai ben 2010 dada yarışacağım derse ne olacak.Alonso 1 yıl dahamı ileriye atacak Ferraride yarışma planlarını?

  3. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Alonso geçen yıl olduğu gibi erkenden şüphe oluşturan,yerinden mutlu olmadığını ima eden konuşmalarına tekrar başlayacak gibi.Oysa 2007'ye göre çok daha garantili bir koltukta oturuyor.Umarım bunun değerini bilir ve doğru kullanır.

  4. burak karahanlı avatarı
    burak karahanlı

    evet ancak michelin lastikleri ve bazı tek set 7set gibi lastik kurallarıda renaulta yaramıstı sank.o kurallar kalkınca bazı parçalarda(esnek kanat gibi) yasaklanınca renaultta bır perfonmans dusuklugu yasandı.ferrari 2004te cok guclu ıken bu kurallar ıle 2005te kotu duruma dustu.şimdi yenı kurallara adapte olmada zorlanıyor olabilir mi arac?ben öyle dusunuyorum

  5. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    alonso cuğum bu takım nasıl iyi araç yapılır bilir bunu daha önce yaptı,gerek motor sağlayıcı olarak gerek takım olarak bunu yaptı sende şahit oldun sebat edersen bu takım seni yine şampiyon yapar biraz sabır..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir