Motorsporları Dünyasından Schumacher Mesajları

yazar:

kategori:

Pazar günü Fransa’da geçirdiği kayak kazasının ardından başının sağ tarafından ciddi şekilde yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan 7 kez dünya şampiyonu Michael Schumacher’in komada tutulduğu açıklanmıştı.

Alman pilot için ilk günden bu yana motor sporları dünyasından mesajlar gelmeye devam ediyor.

Sebastian Vettel “Çocukken benim idolüm Schumacher’di. Onun ilk başarılarını kazandığı Kerpen pistinde yarışmayı öğrendim. Gerçekten bu olanlara çok şaşırdım ve en kısa sürede iyi haberlerini bekliyoruz. Ailesine güç ve sabır diliyorum”

1992-1993 yıllarında Michael Schumacher ile takım arkadaşı olan Martin Brundle ise bu kazanın 1994 yılındaki Ayron Senna’nın kazasını hatırlattığını söyledi.

“Schumacher’in başının sağ tarafına darbe aldığını okuduğumda Ayrtonu hatırlayıp, bu şeylerin neden büyük pilotların başına geldiğini düşünmekten kendimi alı koyamadım. Tüm kalbimle bu olayın Senna’nın kazasından farklı olmasını umut ediyorum. Onun kararlılığı ve sağlıklı formunun iyileşmesine yardımcı olacağını düşünüyorum.”

Jenson Button “Bunun üstesinden gelebilecek bir kişi varsa o kişi Michael’dir. Bu zor zamanda tüm kalbimle onun yanındayım”

Fernando Alonso: “Bir an önce iyileş Michael. En kısa sürede iyi haberlerini bekliyorum”

Romain Grosjean: “Bütün düşücelerimiz Michael ve ailesiyle. En kısa sürede iyileşmesini diliyoruz”

Mercedes “Haberi aldığımızda şok olduk. Şirketimiz ve Formula 1 ekibimiz Schumacher’in ve ailesinin yanındadır. Michael mücadeleci bir kişilik ve bu savaşı bırakmayacaktır”

Ferrari: “Michael Schumacher’in kaza haberi tüm Ferrari’de endişeye sebep olmuştur. Bütün Ferrari Schumacher’in arkasında. Umarız en kısa sürede iyileşir”

Luca Di Montezemolo: “Ailesi ile sürekli temas halindeyiz. Yakında iyi haberlerini almak isiyoruz”

Bu isimlerin dışında, Bill Clinton’dan Angela Merkel’e, Schumacher için iyi dileklerini ileten onlarca isim bulunuyor.

 

 


Yorumlar

  1. dünyanın mutluluk elçisi inşallah iyileşirsin.o tebessümün insanları mutlu etmeye yetiyor. o kırmızı kaskınla roc ta yada kartta yada dtm de görmek istiyoruz seni. hadi baba.

  2. Lewis Hamilton ‏@LewisHamilton 19 sa
    Mine & my families prayers & thoughts are with Michael & his family. I wish him a quick recovery. God Bless him. The Hamiltons

    Nico Rosberg ‏@nico_rosberg 30 Aralık
    Bin in gedanken bei michael, seiner familie u freunden. Wenn einer es schafft dann #schumi. Hoffentlich gibt es bald gute nachrichten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir