Horner: "Dayanıklılık 1 Numaralı Mücadele"

yazar:

kategori:
Red Bull Racing patronu dünya şampiyonu bir takım olmalarına rağmen bu ayın sonundaki kış testleri öncesinde bir çok uykusuz gece geçireceklerini itiraf ediyor.

“Bildiğiniz gibi Adrian Newey’in bir aracı zamanından önce hazır etme gibi bir ünvanı yok ve araç daha piste çıkmadan önce bir çok uykusuz gece olacaktır.”

“Dayanıklılık bir numaralı mücadele, ancak Avustralya’daki başlangıç için elbette araçtan çok fazla performans da bekliyoruz.”

“Bu önümüzdeki iş miktarının olağandışı olacağı anlamına geliyor.”

“2013’te iyi bir iş çıkarmış olmamız önümüzdeki sezon kazanacağımız anlamına gelmiyor. Kazanmak isteriz, ancak rekabet çok zorlu ve F1’in zirvesinde işlerin ne kadar hızlı değiştiğini biliyoruz.”

“Hiçbir şey garanti edilemez.”


Yorumlar

  1. Fernando 4LonSo avatarı
    Fernando 4LonSo

    Bu açıklamadan şu anlaşılıyor bu sene çok farklı olacağı ve gemiş senelerele bir alakasının olmadığı ve iniş ve çıkışlar olacağı anlamına geliyor kısaca redbull gerileyebilirde ferrari de mercedes karambole hoşgeldiniz bu sene çok büyük sürprizlerde olabilir, düşünsenize mart ayında yarışlar başlıyor motorların patladığı izlemek sorunlar bir çok teknik sorun çıkabilir ilk yarış da, ve sonrasında farklı bir sezon bizi bekliyor.

  2. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Redbull sanırım biraz geç başladı 2014 hazırlıklarına açıklamalarda bunu sürekli tekrarlıyorlar çünkü. Bu sene çok büyük değişiklikler olabilir . Hızlı ama dayanıksız arabalar çok göreceğiz gibime geliyor.Formula 1 gün geçtikçe geriye gidiyor keşke v10 motorlara dönülse yakıt ihmali gelse…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir