Doğum Günün Kutlu Olsun Efsane

yazar:

kategori:

Belki birçoğumuza Formula 1’i, kırmızıyı, hızı, mücadeleyi sevdiren, hiçbir zaman pes etmeyen, yenilmekten korkmayan adam. Rekorların adamı. Efsane pilot. 

Şimdi bir hastane odasında yeni bir zafer için mücadele ediyor ama damalı bayrak çok yakın. Ailesinin belirttiği gibi, bizler de “O’nun bir savaşçı olduğunu ve pes etmeyeceğini” biliyoruz.

TRF1.net olarak, umuyoruz ki daha kutlanacak nice doğum günlerin olacak.

45. yaşın kutlu olsun efsane!

 

 

                                     

 

 


Yorumlar

  1. ben çok üzgünüm izlerken gözlerim doldu.

  2. hamilton AMGTEAM avatarı
    hamilton AMGTEAM

    iyi haberini almak istiyorum bir an önce , ailenle ve sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı ve mutlu uzun yıllar geçirmeni diliyorum EFSANE ;((

  3. Sapasağlam ayağa kalkıp doğum gününü geç de olsa kutlayacaksın.İyi ki varsın efsane.

  4. Ferrari bir etkinlik düzenleyecekti acaba haber varmı onunla ilgili?

  5. Efsanem, doğum gününü sanırım hiç bu kadar içten kutlamamıştık. İnşallah bugün iyi haberlerini alırız ve gözlerini hayata yeniden açarsın. Hem sen ikincikez doğmuş olursun hemde bizlerde bu 9 doğurma sancısından çıkmış oluruz.
    Allah yar ve yardımcın olsun.
    Seni sevdiklerine ve bizlere bağışlasın.
    Tekrar nice senelere Schumi…

  6. Bundan 45 yıl önce nasıl ki Dünya'ya gelmişse bugün de ikinci kez doğum günü yaparak Dünya'ya gelmesi lazım. Bir insan 2 kere doğar mı sorusunu çözebilecek tek kişi yine efsanemizdir.

  7. ölümle yaşamı ayıran çizgidesin belki ama yine de doğum günün kutlu olsun efsane. İyileşeceğine inanıyoruz. dualar Schumi için. go schumi go

  8. Hadi efsanem, yapabilirsin,başarabilirsin, küllerinden tekrardan doğabilirsin ilk günkü gibi. Evet, sen bunu yapabilirsin biliyorum. Tüm fanlarının ve F1 severlerin kalpleri seninle. Tekrardan doğman dileğiyle, doğum günün kutlu olsun.

  9. of of of diyorum 1:45 ten sonrasi nedir oyle şumi resmen katliam yaratıyor . abi bu nedir boyle hazdan zevkten artık nederseniz deyin düşüp bayıldım .

  10. Eray Parlak avatarı

    Hadi be sampiyon cok tembellik etme biliyoruz yoruldun uyumak istiyorsun ama biz uyanmani isyiyoruz dogum gununde iyi haberler almak istiyoruz iyiki dogmussun be sampiyon 🙁

  11. Ben senin zaferlerinle büyüdüm efsane.Küçüklüğümde sırf seni izlemek için kalkardım sabahın köründe.Benim çocukluk kahramanım sen oldun.Seni izleyebildiğim için çok ama çok şanslıyım.Biz seni her zamanki gibi bitiş çizgisinde 92. zaferini sabırsızlıkla bekliyoruz. Sakın pes etme.

    Mutlu yıllar efsane…

  12. Herkes bi gün öyle böyle sonu yaşayacak zaman her saniye bizi ölüme yaklaştırıyor Allah günahlarımızı bağışlasın. D.g.k.o Msc.

  13. Schumacher- avatarı

    Kim ne derse desin bu sporun en büyüğü o.
    İsteyen kabul eder isteyen etmez.
    O büyük bir savaşçı.
    Tedirgin oldum ama yinede içimi çok fazla bir korku sarmadı şu kötü haberleri okuduktan sonra.
    Onun kim olduğunu biliyorum çünkü.

    Doğum günün kutlu olsun efsane…

  14. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Bana bu sporu sevdiren, her galibiyetin ardından delicesine sevindiren Efsane bugün 45. yaşında.. Zaman sadece yılları götürüyor, ama yeteneğinden hiçbirşey kaybetmiyorsun. Keşke bu kaza hiç olmasaydı da seni böyle anmasaydık.

    Dualarımız seninle efsane. Doğum günün kutlu olsun, daha yaşayacak çok şeyin var bu dünyada. Öyle pes edip gidemezsin. Erkenden yarışı bırakamazsın. Çünkü sen öğrettin bize asla pes etmemeyi. Ya şimdi sen gidersen ? onca öğrettiğin şeyde boşa gider. O yüzden bizi daha fazla üzme. Bu kadar dinlenme yeter sana 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir