Schumacher Ailesi Taraftarların Desteğine Teşekkür Etti

yazar:

kategori:

Schumacher’in 45. doğum gününde Scuderia Ferrari Kulübü’nün düzenlediği etkinlikle bir araya gelen 200’den fazla Ferrari taraftarı, bugün ellerindeki bayraklar ve destek mesajlarıyla hastane önündelerdi.

Tifosiler hastanenin önünde dev bir Ferrari bayrağı da açarak Schumacher’e destek oldular.

Schumacher ailesi, Alman pilotun internet sitesinden yayınladığı mesajda bu destek karşısında şaşkına döndüklerini belirtti.

“Bugün hastane önünde Ferrari taraftarlarının büyük desteğini görmek bizi şaşkına çevirdi ve hepimizi gözyaşlarına boğdu.”

“Yaptıklarınız ve Michael için içimizi ısıtan, samimi dilekleriniz için ve tüm dünyadan bizlere ulaşan destek mesajları için minnettarız.”


Yorumlar

  1. Kemal  Şengül  avatarı
    Kemal Şengül

    Mercedes sadece ilk günü bir açıklama yaptı ve o günden sonra Schumacher için görünüş olarka bir etkinlik veya başka birşey düzenlemedi. Böyle birşey yapmalarına şaşırmadımda zaten.

    Sütoğlan kimdi ki 🙂 Rosberg ise "Bin in gedanken bei michael, seiner familie u freunden. Wenn einer es schafft dann #schumi. Hoffentlich gibt es bald gute nachrichten" ilk günü bunu yazmış daha birşey dememiş

  2. Mercedes gp erde… zaten kicik olmustum hepten sildim. Umarim 2014 de de surunurler. Bu arada herhangi bi yerde sutoglanin mesajini goren varmi?

  3. FERRARI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir