Hamilton Başarıya Nadal Kadar Aç

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, başarıya olan açlığında kendisini Wimbledon şampiyonu Rafael Nadal’a benzetti.

Hamilton’un Britanya’da ilk galibiyetini almasından saatler sonra Nadal, Grand Slam’de Roger Federer’i yenerek ilk Wimbledon galibiyetini kazandı.

Hamilton "Eve dönerken Wimbledon finalini dinlememle beraber, her zaman hatırlayacağım harika bir hafta sonu oldu."

"Federer’in kazanacağını düşündüm. Federer 5 kere üst üste kazandı ve 6.yı da kazanacaktı."

"Bu inanılmaz, bir çok bakımdan Michael Schumacher gibi çünkü o da sürekli kazanmak için kararlı olan birisiydi."

"Ancak Nadal yeni bir şeye sahipti, o daha da açtı. Nadal bu duyguyu tatmamıştı ve ben de kendimi bu ilk galibiyeti kazanmak için aç hissediyorum."

"Ancak geçen sene olanların ardından ben daha da fazla açım bu başarıya."

"Ancak bu açlık bende 5-6 yaşımdan beri var ve her zaman olacak."

"Gelecek sene Monaco ve Silverstone’da kazanmak için daha aç olacağımı düşünüyorum ve bu olumlu bir şey." dedi.


Yorumlar

  1. dostum haklısın ben roland garros finali ile karıştırmışım, o maç toprak kortta yapılmıştı, teşekkür ederim. bu durumda hami haklı konuşmuş düzeltelim hemen 🙂

  2. Formula 1 veya Hamilton la bir alakası yok ama toprak kortlarda kondisyon çim kortlarda teknik öne çıkar. Nadal fizik gücü olarak Federer teknik olarak üstündür. Bana sorarsanız Federer'in maçları her zaman daha güzel görüntüler verir. Nadal bu yıl doydu başarıya.

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    çok yanlış bi yoldasın dostum ama seni de uyarmayı bir borç bilirim..wimbeldon finali ya da herhangi bir turu çim kortta oynanır::DD
    elbette ilk defa açık turnuva kazanmıyor nasal ama wimbeldon bu turnuvaların en yisi ve önemlisidir..kraliyet geleniğidir ve ilk kez kazanan nadalla kendisini benzeştirmesi gayet olağan..

  4. nadal toprak kortun, federer ise çim kortun en iyisi. wimbledon finali toprak kortta yapılmıştı ve federer bunun kendisi için dezavantaj olduğunu maçtan önce söylemişti. açlık maçlık derken bunu da bir öğrenseydin keşke hamiciğim.

  5. burak karahanlı avatarı
    burak karahanlı

    sinan ya allah davul etmesin senı benı guldurdun ya allahta senı guldursun:)

  6. ecrin deniz avatarı

    ömür boyu aç gezecek gibime geliyo:) 🙂 şaka bi yana aslında bu her zaman bilinir başarıya aç insanlar ya da takımlar daha yüksek motivasyonla hedeflerine ulaşabilirler ama rai de massa da kubica da pek tok sayılmazlar:) biraz onları da hesaba katsın derim:)

  7. açmış. allah gözünü doyursun

  8. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    Yok artık. Nadal nerde sen nerde. Adam yıllardır toprak kortta milletin tozunu attırıyor. Wimbeldon' ı da çok hak ederek kazandı. Üstelik bir İspanyol'un üzerinden prim yapmaya çalışmasını da çok ucuz buldum. Nadal sadece kortların değil gönüllerin de şampiyonu.

  9. sadece sizlere BRAVO sabah sabah…

  10. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    tamam trf1 özür dilerim baska arkadaslar yanlıs anladı ama….

  11. Lewis ne kadar çok konuşmaya başladın.Sıktın ama artık.Bi susda pistte göster açlığını ya.Geçen yıl Alonsonun yanında konuşmayı mı öğrendin ancak?

  12. haberden sanki rafael nadal ın ilk grand slam galibiyeti aldı yorumu çıkıyo. ewet Wimbledon da ilk ama bu onun ilk grand slam i değil. daha önce başka i grand slam olan rolang garros u üst üstte şampiyonluklar almışlığı var yani.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir