Corinna Schumacher’den Medyaya Mesaj

yazar:

kategori:

Grenoble Üniversite Hastanesi’nde dokuzuncu gününü geçiren Schumacher’in sağlık durumu hala stabil ve kritik olarak devam ediyor.

Bild’in dün akşam verdiği haberde Schumacher’in hayati tehlikeyi atlattığı belirtilmişti ancak bu haber doktorlar tarafından doğrulanmadı. Bild, Schumacher’in doktorunun Alman pilotun hayati tehlikeyi atlattığı yönünde açıklama yaptığını belirtiyor. AFP ise bir kaynaktan aldığı bilgiye göre Schumacher’in durumunda hafif bir iyileşme olduğunu belirtti. Yine dün akşam gelen bilgilere göre, menajer Sabine Kehm ise Schumacher’in hayati tehlikeyi atlatmadığını, sadece acil hayati tehlike durumunun kalktığını belirtti.

Dün hastaneden yapılan açıklamalarda, ailenin mahremiyet gereği tedavi süreci ile ilgili medyaya daha fazla bilgi verilmesini istemediği için Schumacher’in durumunde gelişme olmadıkça hastane tarafından basın toplantısı düzenlenmeyeceği belirtilmişti.

Menajer Kehm’in bugün yaptığı yeni bir açıklamada ise Schumacher’in eşinin şu sözlerine yer veriliyor.

Corinna Schumacher: “Lütfen Michael ile birlikte yürüttüğümüz bu mücadelede bize destek olun. Doktorları ve hastaneyi rahat bırakın ki rahatça çalışabilsinler, bu bizim için önemli. Onların açıklamalarına güvenmenizi ve hastaneden ayrılmanızı rica ediyorum. Lütfen ailemizi rahat bırakın”

Öte yandan bugün ortaya çıkan bir videonun Schumacher’in kask kamerasındaki görüntüler olduğu iddia edildi. 

 

 


Yorumlar

“Corinna Schumacher’den Medyaya Mesaj” için 4 yanıt

  1. sagol yukardaki arkadas

  2. Aşağıdaki arkadaşa cevaben yazmıştım…

  3. Çok espritüelsin gerçekten…

  4. kadın haklı beyler dağılın !!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir