Kovalainen Gelecek Hafta Renault ile Testlere Çıkıyor

yazar:

kategori:

Fin pilotun Renault ile 2008 anlaşması henüz doğrulanmadı ve eğer Fernando Alonso Fransız takıma geçerse Fin pilotun McLaren’de Lewis Hamilton’un takım arkadaşı olma durumu konuşuluyor.

Kovalainen’in geleceği ile ilgili kesinlik olmamasına rağmen Renault, 2008’de ön sıralara dönebilmek için bütün çabasını harcıyor ve Fin pilotu, Katalunya pistindeki ilk kış testinde gelecek hafta çalışacak. Bunun yanı sıra Nelson Piquet Jr de hazırda bulunacak.

Kovalainen, 2008’de bütün ilgisinin şampiyonluğu kazanmada iyi bir şans olduğunu söyledi.

Kovalainen: "Bütün bildiğim, konumumun şimdi çok iyi olduğu. Çok seçeneğe sahip olduğumu düşünüyorum ve bir çok takım benimle ilgileniyor. En önemli şey de bu. Sadece gelecek sene ve sonraki bir kaç sene için doğru seçimi yaptığımızdan emin olmamız gerekiyor."

"Nereye bağlı olursak olalım, gelecek 2 veya 3 sene orada kalmak, şampiyonluğu ve yarışları kazanmaya çalışmak isterim."

"Benim için en önemli şey, takım arkadaşımla aynı statüye sahip ve mümkün olduğunca rekabetçi araçlarda olmaktır. Gelecek sene yarışacağıma inanıyorum. Sadece şimdi doğru kararı vermem gerekiyor."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir