Almanya GP – Antrenmanlar Sonrası BMW Sauber

yazar:

kategori:

Robert Kubica – 8.: Lastik ve bazı temel setup çalışmaları yaptık. Bu sabah ne yazıkki oluklu lastikler ile beyaz çizgiye temas ettim. Bazı su birikintileri vardı. Aracın kontrolünü kaybettik ve bariyerlere vurdum. Ancak kuru zemin çalışmasında çok zaman kaybetmedik. Öğleden sonra azıyla ve fazlasıyla planlanan programı tamamladık. Şimdi verileri analiz etmeli ve aracın dengesini geliştirmeliyiz.

Nick Heidfeld – 9.: Geçen haftaki testlere oranla bugün aracın dengesi daha iyiydi. Serbest antrenmanlarda bir çok değişiklik yaptık ve lastik karşılaştırmasını tamamladık. Sabahki ıslak koşulların ardından öğleden sonraki seansın sonlarında yağmur riski olduğunu biliyorduk. Bu yüzden normalden daha erken yumuşak lastiklerş kullandık. Genel olarak her iki seansta iyi geçti.

Willy Rampf : İlk seansta koşulların kötü olmasının ardından yoğun bir öğleden sonra seansı geçirdik ve mümkün olduğu kadar çok araç üstünde çalıştık. Genel olarak lastik değerlendirmesi üzerinde yoğunlaştık ancak bazı setup çalışmaları da gerçekleştirdik. Ancak koşullar istikrarlı değildi ve bu bize biraz mücadele gerektirdi. Yine de performansımızdan oldukça memnunuz. Hava tahmin raporlarına göre yarın yağmurlu olabilir ancak pazar günü kuru olmasını bekliyoruz. Bu bakımdan bugün çok veri toplama önemliydi.


Yorumlar

  1. Geçtiğimiz senelerde de Almanyada yapılan yarışlarda değişik kasklar kullanmış galiba, yine bu yarışa özel olabilir. Eski kaskın aynısı, renkli olan yerler beyaz olmuş, sade ve güzel olmuş 🙂

  2. sinan  bilir avatarı

    evet beyaz renkler hakim yeni kaskına arkasındada küçük bi alman bayrağı var.bence güzel olmuş.kalıcı olacakmı göreceğiz.

  3. Heidfeld in kaskı mı değişmiş?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir