Almanya GP – Antrenmanlar Sonrası Toyota

yazar:

kategori:

Jarno Trulli – 12.: Benim için normal bir cumaydı. Bir çok setup çalışması yaptık ve yeni aerodinamik paketi değerlendirdik. Rahat bir şekilde ilerledi ve sorun yaşamadık, bu bakımdan bize yardımcı olacak bir çok veriye sahibiz. Şimdi ne kadar rekabetçi olduğumuzu görmek için beklemeliyiz.

Her zaman olduğu gibi buraya puan mücadelesi için geldim. Geçen hafta burada başarılı testler yaptık, bir çok tur attım ve yol kat ettik ancak tamamen iyimser olmak istemiyorum çünkü bu bir çok şeye bağlı ve mücadele çok yakın. Yarın mümkün olan en iyi grid pozisyonu ve ardından puanlar için mücadele edeceğiz.

Timo Glock – 16.: Sabah değişken koşullara rağmen seans oldukça iyiydi ancak öğleden sonra araç oldukça farklıydı. Sürmesi zordu ve rüzgar değişiyordu. Bu bakımdan doğru ayarları bulmak zordu.

Aynı zamanda son virajda dışarı açıldım ve araç havalandı. Bu yüzden aracın iyi olduğunu garantilemek zorundaydık. Yarın için tüm verileri inceleyeceğiz ve çalışacağız. Hockenheim’de hep iyi deneyimlere sahip oldum ve geçen haftaki testlerde oldukça iyi görünüyorduk. Sıralamalarda son 10 pilot arasına kalmak mümküm olmalı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir