Hamilton, Duble Zaferi Bekliyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, bugün Almanya’da pole pozisyonunu kazanmasının ardından yarınki yarışta duble zaferi beklediğini söyledi.

Sıralamaların ardından Hamilton "İyi bir gündü. Yaptıklarımızdan dolayı oldukça mutluyum ancak bugün puan kazandığımız bölüm değil, yarın puan kazanacağız. Heikki ve ben yarın 1-2 sonucunu almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Hamilton son seansta ilk hızlı turunun oldukça yavaş olduğunu çünkü stadyum bölümünde Kovalainen’in dışarı çıkması sonucu sarı bayrakların sallanmasıyla yavaşladığını söyledi.

Hamilton, Massa’nın 0.2 sn önünde yer almasına rağmen biraz daha hızlı olabileceğini hissettiğini söyledi.

Hamilton "Dürüst olmak gerekirse son turumdan oldukça mutluyum. Çok yumuşak gitti. Q3’teki ilk hızlı turum iyi olacak gibiydi ancak 12. virajda sarı bayraklar sallandı. Sanırım Heikki genişten dönmüştü. Ceza almamak için dikkatli olmak zorundaydım ve biraz yavaşladım."

"Yapabilecek gücüm olduğuna ve performansımız olduğuna inanıyordum. Eğer gerekli olsaydı biraz daha hızlı olabilirdim bu yüzden oldukça iyi." dedi.

Yapılan geliştirmeler ile Mclaren, Ferrari’nin önüne geçmiş olsada, Hamilton iki takım arasında çok az fark olduğunu belirtti.

Hamilton "Çok yakınız. Tüm takımların bu kadar yakın olmasına şaşırdım. Herkes arasında çok az fark var. Gücümüz olduğuna inanıyorum ve zorlayıp ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    duble olabılır.neden olmasın.engellıyebılecek bır tek massa gıbı gorunsede ben her zaman oldugu gıbı massa ya guvenemıyorum.duble %90 kovanın elınde.performansı ıyı olursa evet duble kacınılmaz olabılır.yarıs ıcınde exrem olasılıkları hesaba katarsak hersey olabılır.yınede kımı agır gıbı gelıyor.4 5 tur fazla benzını varsa araya bır sekılde gırebılır

  2. heikki herzmnki şanssızlıgnı yenerse neden olmasın:D

  3. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    bende duble hambur ger bekliyorum :)))
    saka bi yana neden olmasin bizim finli pilot belki bu sefer zorlarda bir iki oluruz

  4. arkadaşlar onu her pilot diyor daha iyi sini yapardım ama yapmadım bu da yeter diyor daha hızlı giderdim de gitmedim yalan nasıl arabayı parçaladığını görüyoruz yiyecek gibii

  5. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    OOOOO cosmusuz yaf lewis daha hizli giderim diyorsa brakin da gitsin tutmayin siz lewis den iyisinimi biliyonuz – kimi veya baskasi derken iyi lewis derken saldirinnnn:)) cok komik f1 meraklisi dostlar var aramizda:))))

  6. şimdi de ropörtaja mı bahane buluyorsunuz? niye öyle dedi? ne demek istedi? öyle demesymiş o zaman! liseli aşıklar gibi :))

  7. Caner Arısüt avatarı
    Caner Arısüt

    Demek istedikleri de budur zaten arkadaşlar.Bakmayın lafı yuvarladıklarına.Daha hızlı gidebilirimin kastı "kusursuz bir tur atamadım" dır.Ama tabi böyle söylenmesi biraz kıl ediyor bazen insanı.Adam olaydında hatasız tur ataydın diyesi geliyor insanın bazen(bu bir şakadır lütfen kimse alınıp gereksiz çıkarımlar yapmasın) :)))

  8. kimide sürekli böyle söylüyordu sıralamalaradn sonra daha hızlı gidebilirdim diyordu yani bende sevmiyorum pek böyle sözleri dediğin gibi hata yaptım veya istediğim momentumu bulamadım bazı bölümlerde bunları tersine çevirseydim derecem daha iyi olabilirdide diyebilirler 🙂

  9. sinan  bilir avatarı

    mclaren-mercedes arkadaşım eğer senin dediğin gibiyse olay,"Yapabilecek gücüm olduğuna ve performansımız olduğuna inanıyordum. Eğer gerekli olsaydı biraz daha hızlı olabilirdim bu yüzden oldukça iyi." demek yerine "bikaç küçük hata yaptım daha fazlasını elde edebilirdim" derdi.bana ilki biraz saygısızlık gibi geliyor.

  10. ogun savaş avatarı

    Sc nin girmemesi halinde yarış tamamen Mclaren kontrolü altında biticektir

  11. massathebest kardeşim öyle demsinin sebebi bi kaç yerde hata yaptığını düşündüğü olabilir frenajda fln sonuçta sürücü hissediyor nasıl sürdüğünü demekki daha da iyi yapabilirmiş ama buda yeterliydi diyor..

  12. sinan  bilir avatarı

    bende kıl oluyorum şu daha hızlı gidebilirdim lafına.zaten yüzdelerle alırken polü bukadar yuvarlak bi laf ancak komik oluyor.ne yani polü 0.050 ile kaybedersen daha hızlı gidebilirdim ama gitmedimmi diyeceksin?

  13. ferrari daha ölmedi dikkatinizi çekerim arkadaşlar mcleren yarın ne olacağı belli değil ferari yarın çok güçlü olacak

  14. ''Hamilton, Massa'nın 0.2 sn önünde yer almasına rağmen biraz daha hızlı olabileceğini hissettiğini söyledi.'' "Yapabilecek gücüm olduğuna ve performansımız olduğuna inanıyordum. Eğer gerekli olsaydı biraz daha hızlı olabilirdim bu yüzden oldukça iyi." dedi. ne anlamalıydık ki bundan? ayrıca allah çok versin severim ben hami'yi sadece bana biraz garip geldi ondan yazdım..

  15. Pole demişim duble diyecektim. Aklım sıralamalarda kaldı.

  16. Adam pole bekliyoruz dememişki. 1 ve 2 olmak için elimizden geleni yapacağız demiş. Bu anlamı çıkaran arkadaşlara selam ederim.

  17. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    zaten hamiltonun fix bir kaç cumlesi var..
    1.eğer polu aldıysa söylediği söz şudur….daha hızlı olabilrdim.
    2.Kazandığı her yarış sonrası da …hayatımdaki en önemli galibiyet der..

  18. ben de massa'dan galibiyet bekliyorum, hadi kapışın da zevkle izleyelim istanbul'daki gibi, iyi olan kazansın.. bir de şu''daha hızlı olabilirdim'' lafı iyice meşhur olmaya başladı. hadi yarışta 1. giderken arkandakileri kontrol edebildiğin için yavaş gidebilirsin ama sıralamada ondalık farklarla pole belirlenirken fazla zorlamayayım diyebileceğini hiç zannetmiyorum hiçbir pilotun. eğer bunu frenajda yaptığın hata sebebi ile söylediysen, buna daha hızlı gidebilirdim değil, hata yapmasaydım daha iyi bir zamanla bitirebilirdim denir bence.

  19. hadi bakalım hayırlısı SC fln olmazsa alıp gidicektir başını..Heikki bakalım startta ne yapıcak iyi bir çekiş yakalarsa düzlükte atak yapabilir..

  20. ahmet özkan avatarı

    sadece o diil bizde bekliyoruz:))

  21. kaan kaanhan avatarı

    umarım aksilik olmazda beklediğimiz dubleyi yaparız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir