Glock, Önlem Olarak Geceyi Hastanede Geçirecek

yazar:

kategori:

Timo Glock, Almanya GP’de geçirdiği büyük kazadan yara almadan kurtulmayı başardı ancak daha fazla kontrol için hastaneye kaldırıldı ve önlem olarak bu geceyi hastanede geçirecek.

Toyota pilotu, yarışın ortasında sağ arka süspansiyonunda sorun oluşup kaza yapana kadar çok iyi bir yarış çıkardı ve yarışı rekabetçi şekilde 8. sırda götürüyordu. Glock’un TF108’i son virajı dönerken arka kendisini fırlattı ve alman pilot sert şekilde pit duvarına vurdu.

Glock, güvenlik görevlilerin yardımıyla aracından çıkarıldı ve yapılan açıklamada Alman pilotun yara almadığı ancak kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Glock’un kazasının ardından güvenlik aracının yarışa dahil olması ile yarış bir anda döndü ve oldukça heyecanlı bir son bölüme sahne oldu.

Takım patronu Tadashi Yamashina "Çok şükür ki, Timo iyi ve önemli olan da bu." diye konuştu.

"Aslında ağır bir çarpmaydı ve aracın dışına çabuk çıkamadı. Bu yüzden tıbbi merkeze götürüldü ve bu tip kazalarda prosedür böyledir."

"Herhangi bir sakatlık belirtisi yok ancak X-Ray’i de içeren tastlerle daha fazla kontrol için hastaneye kaldırıldı. Testleri tamamladı ve iyi olduğu söylendi. Herhangi bir sarsıntı da yok."

Yamashina iki hafta sonraki Macaristan yarışında Timo’nun yarışacağı konusunda iyimser olduğunu söylüyor.

"Doğal olarak biraz sarsıldı ancak kontroller iyi olduğunu gösterdi. Bu yüzden bir endişemiz yok."

"Bu noktada, hâlâ kazaya neyin neden olduğunu araştırıyoruz ancak araç kazada çok fazla hasar gördü. Telemetri verilerini inceleyip kaza videolarını göreceğiz."

 


Yorumlar

  1. Geçmiş olsun Timo.

  2. ogun savaş avatarı

    Neden büyük kazalar vb. şeyler Lewis 1 giderken oluyo anlamıorm şansızlık bu denir işte :S

  3. geçmişş olsun vettelle beraber alonsomun yarısını katlettınız :D:D ama buyuk bı kazaydı gerçkten buyuk geçmıs olsun:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir