Vettel Zor Kazandığı Puanla Gurur Duyuyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, puan aldığı yarışın ardından kendisinin ve takımının performansından memnun.

Alman pilot, güçlü bir haftasonu geçirdi ve evindeki yarışta 8. sırada yarışın son puanının sahibi oldu.

"Çok fazla mücadelenin olduğu zor bir yarıştı ama eğlenceliydi. İlk tur zordu ve çok yakındı. Kimi’yi geçmeye çalıştım ama olmadı. Ritimi tutturmak biraz zaman aldı ancak harika bir aracım vardı ve hızlıydık."

"Güvenlik aracını görünce hayal kırıklığına uğradım. Puan alacak bir pozisyondaydım ancak bu periyodda yapabileceğimizin en iyisini yaptık."

"Sonuna kadar mücadele ettim. Jarno’dan hızlıydım ancak onu geçemedim. Ardından hata yaptı. Bu da bana sekizinciliği getirdi."

"Takımdaki herkesi tebrik ediyorum. Hiç yarış dışı yaşamadan sekizincilik almak bunu hak ettiğimizi gösteriyor ve ben bundan gurur duyuyorum."

Sebastien Bourdais ise güvenlik aracı periyodunda pite girdikleri zaman Vettel’in arkasında beklemek zorunda kaldı ve yarışı 12. sırada tamamladı.

"Tempomuza göre aldığımız sonuçtan memnunum. Genel olarak güçlü bir yarış geçirdim ve zorladım. 12. oldum. Şimdi bu performansı tekrar ettirmeli ve biraz da şansla yukarılara çıkmalıyız."


Yorumlar

  1. duy sen duy haksız yere kazandığın o bi puanla gurur duy bu adama hala ceza verilmedi mi yha

  2. Onur Poyraz avatarı

    Arkadaşlar pit çıkışında böle sıra mücadeleleri olması normal. Ancak bugün Alonso kendini rezil etti bence. Ne zaman birini geçmeye kalksa arkasındakilere geçildi. Spinler falan felaket bir yarıştı Alonso adına.

  3. alonsonun yarısını bıtırdınn be o ne kadar aptalca bır harekettı vettele duydugum butun sempatı yerle bır oldu

  4. biz de pit çıkışında yaptığınla gurur duyuyoruz !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir