Sutil, Hulkenberg Baskısı Hissetmiyor

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, 2014 sezonu öncesi yer değiştirdikleri Nico Hulkenberg’in Sauber’deki başarısının üzerinde bir baskı oluşturacağını kabul etmiyor.

Sauber ile geçen bir sezonun ardından Nico Hulkenberg 2014 sezonunda eski takımı Force India’ya dönerken, Force India pilotu Adrian Sutil de 2014’te Sauber adına yarışacak.

Hulkenberg 2013 sezonun son bölümünde Sauber’de aldığı sonuçlarla göz doldurmuştu.

Autosport’un, Hulkenberg’in Sauber’deki performansı üzerinde bir baskı oluşturacak mı sorusuna Adrian Sutil, böyle bir düşüncesi olmadığını söyleyerek yanıt veriyor.

“Elbette (Hulkenberg) harika bir iş çıkardı ancak ben bir baskı hissetmiyorum.”

“Bir şeyler başarmak istiyorsanız elbet hayatınız boyunca bir baskı altında kalabilirsiniz. Ben mücadele etmek istiyorum. Bunu seviyorum.”

Sutil Formula 1’de Force India ile geçen yılların ardından şimdi Sauber’e geçmesinin kendisi için iyi olduğunu söylüyor. Sutil, 2006 yılında takımın adı Midland’ken test pilotu olarak katlmış, 2007-2011 sezonlarında da Spyker ve Force India isimleriyle takımda yarışmıştı.

Sutil: “Yeni bir takım benim için yeni bir mücadele. Birçok faydalı tarafı da var: İsviçre’deki evime çok yakın. Takımda Almanca konuşabileceğim. en iyi rüzgar tünellerinden birine sahip olacağız…”

Sutil, gridde kendine yer bulamayan eski takım arkadaşı Paul di Resta içinse, “Gayet güçlü bir pilot. Onunla birlikte çalışmak çok güzeldi. Önümüzdeki sene aramızda olmayacak olması kötü oldu. burada işler çabucak değişebiliyor. Ama o genç bir pilot ve yolunu bulabilirse elbet eline Formula 1’de şans geçecek.” diyor.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir