Berger: “Vettel, Alonso’dan Daha Komple Pilot”

yazar:

kategori: ,

Eski Formula 1 pilotu Gerhard Berger, Red Bull’un 4 dünya şampiyonluğu sahibi pilotu Sebastian Vettel’in artık F1’in en iyi pilotu olarak görülen Fernando Alonso’dan daha iyi bir pilot olduğunu düşünüyor.

Ancak Berger, yine de Vettel’in 2013’teki baskın performansının sorgulanması gerektiğini düşünüyor.

“Televizyonu kapatıp izlemeyi bırakmadım ama bazen uykuya daldığım oldu.”

“Mark Webber de bir yarış pilotu ve o da Red Bull kullanıyor. Bir sene öncesine kadar, ben Alonso’yu en komple pilot olarak görüyordum ama geçen senenin ardından Vettel’i bu kategoride ilk sıraya koyabilirim.”

“Bana göre Vettel ve Alonso’nun hemen arkasından Raikkonen geliyor. Şimdi Ferrari’de Alonso ile birlikte limitlerine ulaşabilir.”

“Hamilton, (Alonso ve Vettel kadar) komple değil. Onlar tamamen ayrı bir ligde. Hamilton’ın hızı inanılmaz boyutlarda ancak dikkati çok fazla dağılabiliyor.”

“Nico Rosberg de beni etkiliyor. Hafife alındığını düşünüyorum. Michael Schumacher’e karşı inanılmaz bir performans ortaya koymuştu. Şimdi aynısını Hamilton’a karşı da yapıyor. Adım adım takımını kendine çekiyor. Schumacher’le birlikte yarışırken de böyleydi.”

Berger, Nico Hulkenberg için de şunları söylüyor: “Ferrari, sonra Lotus ve McLaren için yarışabilirdi ama tüm trenler kaçtı.”

 


Yorumlar

“Berger: “Vettel, Alonso’dan Daha Komple Pilot”” için 5 yanıt

  1. maldonadoya haksızlık yapmış.

  2. ForzaRaikkonen avatarı
    ForzaRaikkonen

    Alonso’da, RB9 gibi bir araç kullanırsa, o zaman buna karar veririz.
    Bu gidişle Vettel’in kötü araca bineceği yok çünkü. 🙂

  3. ” Ancak Berger, yine de Vettel’in 2013′teki baskın performansının sorgulanması gerektiğini düşünüyor. ” Vettel’in mi yoksa Newey başkanın baskın performansı mı ? Vettel iyi olmayan bi’ araçla n’apmış Allah aşkına ?

  4. alman yoğurdum ekşi der mi yaw o araca kobayashi’de otursa komple pilot olur :))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir