Renault, Podyum Zaferi İle Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Renault Yarış Mühendisi Şefi Alan Permane, Fransız takımın Nelson Piquet’in Almanya’da aldığı podyum zaferi ile cesaretlendiğini belirtti.

PErmane "Özellikle Budapeşte için gelecek yeni parçalarla kesinlikle daha cesaretleniyoruz."

"Onun ardından Monza için yeni bir aerodinamik paketimiz ve Singapur öncesinde yeni bir ön kanat, mücadeleye devam edeceğiz." dedi.

Permane ayrıca Piquet’in bu sonuç ile daha da kendine güveneceğini belirtti.

Permane "Nelson bu sonuçtan güven kazanmalı ve bu onun sıralamalara yaklaşımına yardım etmeli. O şu anda bu bölümde sorun yaşıyor."

"Bu Enstone ve Viry’deki herkesin sıkı çalışmasını ödüllendiren fantastik bir sonuç. Aynı zamanda Nelson’un sıkı çalışmasının ödülü." dedi.

Bu sonuç ile Renault markalar klasmanında 4. sıradaki Toyota’nın 2 puan gerisinde 6.lığa yükseldi.

Permane artık, Japon takımı geçip hedefleri olan 4.lüğü garantilemeleri gerektiğini düşünüyor.

Permane "Almanya’daki podyum kesinlikle yardımcı oldu çünkü şu anda hedefimizden 2 puan uzaktayız. Sezon sonuna kadar her iki aracımızla puan kazanabilirsek hedefimize çok zorlanmadan ulaşabiliriz." dedi.


Yorumlar

  1. Evet ya, ben yazdım 45dk. sonra haber düştü haha :)) biz de biliyoruz Renault normalde 2. zor olur ama takım arkadaşına bu kadar fit biri daha olmamıştır F1 de.

  2. lost boy "Alonso demeç vermedi mi daha? ''şansa kazandı takım onun tarafında hakkım yeniyor dışlanıyorum yabancı gibiyim bu takımda'' diye.. "
    sen dedin üzerine demeci çevrildi:) kibirli biri neresi sempatik be bu adamın..

  3. hadi renault go fernando go

  4. inşallah yeni aero paket işe yarar böyle önlerde olmak cok güzel nelson piquet P1 yazısını görünce aklıma 2006 geldi ne günlerdi inşallah renault bu sezon bıkac kez daha podyum fınısh gorur :D:D massa ve piquetin sarılmaları cok güzeldi iki brezılyalı nası sevındıler:D sıra alonsoda inş oda cıkcak bu sezon podyuma

  5. Alonso demeç vermedi mi daha? ''şansa kazandı takım onun tarafında hakkım yeniyor dışlanıyorum yabancı gibiyim bu takımda'' diye..

  6. hadi renault hadi alonso r 24 r 25 r 26 bu arabalar unutulmadı hadin aslanlarım beimim sonunaza kadar arkandayız yola devem BİR GÜN MUTLAKA RENAULT F1 TEAM

  7. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Nelson , araca biraz daha alıştı sadece.Bu sayede de pist üzerinde kalarak,% 60 şans ve 30 da stratejinin yardımı ile aldı puanları.Takımın bunu Nelson'un başarısı olarak görüp,O'nu kredilendirmesi mümkün değil.Ancak takımın genel durumu sebebi ile belki biraz daha şans vererek iyi kullanması ümidi ile izleyebilirler.RENAULT belli ki 2008 için gelişime para harcamaya devam ediyor.bu da Nelson için iyi bir fırsat.Aracı geliştirmeyi durdurdukları için kendimi gösteremedim demesi mümkün olmayacak.Çok çalışması lazım.Bol şans.

  8. bu takım elinden geleni yapıyorlar ama 2009 da dahada güçlü olacağımızdan eminim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir