Mclaren Macaristan'da Daha da Üstün Olmayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Mclaren Takım Patronu Ron Dennis, rakiplerini Macaristan’da daha güçlü Mclaren beklemesi konusunda uyardı.

Dennis "Macaristan’da daha az rekabetçi olmamız için bir neden göremiyorum. Ve araç da orada daha farklı görünecek, bunu göreceğiz." dedi.

Mclaren’in Macaristan yarışında aerodinamik ve makanik gelişimlerle piste çıkması bekleniyor. Bu gelişimlerin içerisinde geçtiğimiz günlerde test edilen örs motor kapağınında olması bekleniyor.

Dennis ayrıca Hamilton’un strateji değişikliği karşısında biraz rahatsız olduğu söylentilerini de kabul etmedi.

Dennis "Hayır, telsiz konuşmalarını duydunuz. Gülüyorduk. Sonuç olarak biz yarış takımıyız. Kanada’da tüm sorumluluğu biz aldık. Birbirlerimizin kararında sorumluluk alırız ve takım olmak budur. Her zaman mükemmel olamazsınız ancak zoru denersiniz." dedi.

Geçtiğimiz sene Mclaren takımı içerisindeki sıkıntılar Macaristan yarışı ile başlamıştı ancak Dennis artık böyle bir şey olmasını beklemiyor.

Dennis "Takım içerisinde uyum var. Kesinlikle Heikki ile yarışın sonunda konuştuğunuda çok mutlu olmaz ancak iyi bir yarış çıkarmadığını biliyordur."

"Ancak daha sonra onunla konuştuğunuzda  oldukça rahattır ve yarışını yükseltmesi gerektiğinin farkındadır."

"Sıralamalarda çok iyi iş çıkarıyor, genel olarak iyi yarış performansı var ancak bazen aracın dengesinde sorun yaşayabiliyor. Ancak yine de iyi iş çıkardı." dedi.


Yorumlar

  1. evet gerçekler acıdır Silverstone + Almanya Gp 2008 🙂

  2. kaan kaanhan avatarı

    sen kendini sadece geçen sene ve bu sene için değil, daha nice yıllar boyu bu şekilde avut Erhan başdaş 😀

  3. Erhan Başdaş avatarı
    Erhan Başdaş

    gerçekler acıdır McLaren Mercedes

  4. şimdi yenilgiler başladıya çamur atma seanslarıda başladı geç kaldın demiştim Erhan başbaş..

  5. erhan espirin çok iyi :))))

  6. Erhan Başdaş avatarı
    Erhan Başdaş

    Mc Laren gene Ferrarinin gizli bilgilerini çaldı anlaşılan ya da o çalmış olduğu bilgilerden yola çıkarak aracı geliştirmişler

  7. mehmet karahanlı avatarı
    mehmet karahanlı

    heyecan yok .. Ferrari güçlü takımdır domenicali yide yenecek güçtedir .

  8. Ron amcanın Hava attığını nerde gördün sen. Bizim patronumuz Montezemolo değil arkadaşım. Bu adam ne derse doğru söyler. Geçen yıl da Monza da size kafa tuttu. nooldu. Kafa tuttuğu her yarışta 1. liği % 95 alıyor McLaren. Neyi anlatıyorsun sen bize havalarını alırım filan. FIA bizi bu yıl durdurmasaydı siz bu yıl zor yarış alırdınız. Aracın uygun olup olmadığına bakacaklardı. Sezonun başlamasına 2 hafta kala baktılar. Aracı 3 yerden geliştirmesini durdurdular. Ve siz hala bize yeniliyorsanız. Kusura bakma Ferrari eski günlerine dönüyor arkadaşım hiç şansınız yok.

  9. Ferrarinin bişeyler yapması gerek…

  10. bu yarıştaki son sektör Macaristana çok benziyor ordada McLAren bariz en hızlıydı ferrari bocalıyordu bu Macaristan için ufak bir ipucu verebilir.

  11. ogun savaş avatarı

    Geçen seneye göre Mclaren hızlı pistlerde yani frenlemenin önemli oldugu pistlerde Ferrariye önemli fark atıyor.Ama geçen seneki yavaş pistlerdeki avantajını kaybetmiş gibiydi Monacoda sıralamalardaki dereceler gibi.Macaristanda geçen seneki kdr Mclaren önde olurmu şüpheli bence her iki takım birbirine çok yakın olcak.Ferrari önde olursa bile şaşırmayın derim.Sezonun geri kalan yarışlarına bakılırsa hızlı pistlerde Mclaren daha da önde oldugunu düşünürsek şampiyonluk MAcca ya daha yakın gibi duruyo şuan ki tabloya göre

  12. kaan kaanhan avatarı

    duble için heikkinin performansıda önemli, yine takoz gibi sürerse duble muble hayal..

  13. Geçen yıl Ron İtalya öncesi de buna benzer 1 açıklama yaptı ve İtalya'da McLaren double yapmıştı. Ron'u tanıyorum asla boş konuşmaz.

  14. Macaristan Sizin Karakterinize Pek Uymuyor. Ferrari Durumu Düzeltmezse Ancak Oyle Güçlü Olursunuz. Düzeltirse Peki??

  15. telsiz konuşmalarını duyduk gülüyordunuz da bu konuşmalar yarış bitip hami galip geldiğinde yapılan telsiz konuşmasıydı. SC sonrası yarış içerisindeki konuşmalarda böyle güldüğünüzü hiç sanmıyorum. hakkını tamamen vermek lazım, hem mclaren hem de hami gerçekten çok iyiler. ama hungaroring'de böyle kolay bir yarış olmayacak. ferrari ne yapıp edip geri dönecek. bu dandik ötesi pistte sıralamada ilk 2'ye giren pilotlardan birisi kazanacak. 2. başlayan ağırsa ve arayı fazla açmazsa galip gelecek, 1. başlayan önünün boş olması sonucu downforce avantajını kullanabilirse galip gelecek normal şartlarda. sıralama performansı gayet iyi olan felipe için bir fırsat olacak bu yarış. tabi muhteşem takımımız benzin koymayı unutmazsa :))))))) yada pompa kırılmazsa, yada egsoz kopmazsa, yada yağmur yağacak diye inter lastikle kuru pistte süründürmezse… falan filan diye uzar gider bu şimdi 🙂

  16. puhahahaha olayı vodafona bağladınız ya helal walla:D çok yaratıcı:)

  17. Hani şu 16 yıl üstüste şampiyon olamayan ''yılların'' Ferrarisi değil mi? Not: İki şampiyonluk arasındaki en uzun zaman dilimi 16 yıl ile rekor Ferrari takımında, 11 yıl ile Williams onları takip ediyor.

  18. Bak şimdiii! Ee ne olduda işler böyle oldu? Onlar zannediyorduki biz mclarenı durdurduk artık bu işin içinden çıkamazlar.Ama ne oldu? Şimdi gümbür gümbür geliyorlar.Hıımmm var bu işte bir iş.Kısa süre önce olanları unutalım gitsin dendi dimi.Neden?F1 için miş!Sen onu külahıma anlat! Echelon dan kaçış yok diye yazdık (yazmadıkmı şenerim?)Şener ne dediğimi çok iyi bilir.Birilerinin kuyruğuna fena basılmış öyle anlaşılıyor.Kuyruğuna basıldığında adam ne hale geliyor max mosleye bakınca görürsünüz.Vodafone =dünyanın gözü,kulağı…

  19. yılların ferraririsnden şampiyon alacaklarmış benim bildiğim ferrari ise yarıştan sonra arabayla oynamaya başlamışlardır görecez ferrari ne yapacak ferrari kolay kolay pes etmez arkadaşlar görelim ron amca şimdiden havalra girmiş ama boşuna havalanma havalarını alırım diye bir lavf vardır ferrari de onu yapacak tır eminim kolay kolay ferrari şampiyonluk vermez

  20. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    utku :)) nerde bu milet nerde bu devlet sakin bu mclaren cilerin arkasinda ergenekon olmasin FIA bi el atsin ise niye hizli bu arac :)) haketden lewis tüm rakiplerinin kafasina vura vura eze eze geciyor bakalim hayirlisi olsun insallah samp oluruz

  21. beklediğim açıklama gelmiş gelişimde durmak yok son hız devam Macaristanda olduka güçlü olucağız..

  22. lewis 68 sn farkla adeta diğer pilotları aşalarcasına yarış kazanıyor.almanya da 2.pitten snra geriye düşüp sonradan şampiyonluk için çekişen massa yı en ufak bir blokaj bile olmadan geçip yarış kazanıyor.nerde ferrari nerde rai nerde dominikalli nerde f2007 nerde cris daynır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir