TRF1.net 2014 Sezonuna Hazır!

Formula 1’de radikal kural değişikliklerinin olacağı 2014 sezonu öncesinde TRF1.net de radikal değişikliklerle sizlere merhaba diyor!

2006’dan bu yana Türkiye’de Formula 1 ve Motor Sporlarının internet ortamında gelişmesi için büyük çaba sergileyen sitemiz yeni sezona daha güçlü girmek için gerekli çalışmaları sürdürüyor.

Heyecanlı olacak bu sezon öncesinde, önce daha güçlü bir sunucuya geçiş yaptık. Şimdi ise uzun zamandır kullanmakta olduğumuz sistemi değiştirerek siteyi daha modern, işlevsel ve mobil cihazlara daha uygun hale getiren bir sisteme geçiş yapıyoruz.

Yapmış olduğumuz bu değişiklik bir öncekinin devamı olmadığı için eski sitedeki veri tabanından üye olan arkadaşlarımızın şifreleri taşınamamıştır. Üye girişi yapmak için lütfen buraya tıklayarak yeni şifre talebinde bulunun. E-posta adresini hatırlamayan ya da değiştiren üyelerimiz İletişim bölümünden üye adlarını bize bildirirlerse onlara seve seve yardımcı olacağız.

Önümüzdeki süreçte Formula 1 araçlarının sezon boyunca geliştiği gibi,  yeni sistemin sorunlarını gidermeye ve sistemi hızlandırmaya çalışacağız. Bizi anlayışla karşılamanız dileğiyle.

TRF1.net Yönetimi

 

[poll id=”2″]


Yorumlar

“TRF1.net 2014 Sezonuna Hazır!” için 162 yanıt

  1. son yorumlarda eski sistemdeki gibi yorumun gösterilen kısmı biraz daha uzun olsa daha iyi olur. yani ufaktan adamın ne dediğini anlayalım ki ilgimizi çeksin. “mclaren’a….” diye kesilince olmuyor 🙂 bir de hiç oynamasa ya da şuankinden çok daha yavaş değişse. bir de değişirken yorumun üstüne gelince kaçmasa, tam yakalayacaktım yukarı kaçtı, bir tur bekledim gelsin diye 🙂

    anasayfada manşetlerde o 0.3 saniye boyunca yazının gelmesini beklemek beni rahatsız ediyor, başkalarını bilemem. resimle yazı beraber gelse bence daha iyi olur. yazı gelene kadar resme bakıyoruz. resim sonuçta haber değeri olmayan canımız sıkılmasın diye sembolik olarak konulmuş şeyler genelde.

    bir de yorum yazmak için 35 yorum aşağı inince önceki haber sonraki haber kısmı yerine bir “yorum yap” seçeneği bulunsa nasıl olurdu diye düşünmeden edemedim.

    bir de hareketli manşetlerin olduğu kısımda bir eksiklik var ama ne, çerçeve mi, eski sitedeki gibi alt kısımdaki küçük pencereler mi, çözemedim.

    hiç dimediğimi didim.

  2. fotoğraf yükleyince solda görünen Ek: yazısı kaldırılabilir. örnek olarak jenson’ın boynunu yükleyeceğim 🙂

  3. her nedense buradaki avatarlar görünmüyor. ama bir güncelleme daha. Gün gün haberlere sayfanın en altında yer alan takvimden ulaşabilirsiniz. Bir haberdeki yorumları takip etmek istiyorsanız yorum kutusunun altındaki:

    Beni sonraki yorumlar için e-posta ile bilgilendir.
    Beni yeni yazılarda e-posta ile bilgilendir.

    kutucuklarını işaretleyebilirsiniz.

    1. Raikkonen F1 Team avatarı
      Raikkonen F1 Team

      Şu cevap ver linki daha koyu bir renk olsa güzel olurdu bence. Kaç gündür bende sorun var diye düşünmeye başlamıştım. En sonunda bugün bir önceki mesajı yazdıktan sonra farkettim nerede olduğunu.

  4. cevap ver butonunu bulamadım :).sıkıntı yok ama benim eski üye adım ne ise onu kullanmak isterim.

    1. jetman diye arattım bulamadım ama bu üyelik zaten eski. adınızı http://www.trf1.net/members/jetman74/profile/edit/group/1/ şuradan değiştirebilirsiniz.

  5. site yönetimine;üye adım jet man olmalı.tekrar mail gönderdim.düzeltmenizi rica ederim.üye olurken verdiğim mail adresimi hatırlamıyorum.güncel mail adresim belli.yardımlarınızı rica ederim.

    1. bu üyelikte bir sıkıntı mı var ki?

  6. O.U.T.L.A.W. avatarı

    Örtünün altındaki

      1. Mclaren, Formula E’ye mi katılıyor? 🙂

        1. O.U.T.L.A.W. avatarı

          Formula e deyince gene canım sıkıldı
          Bizim ” Türkiye nin ” bir takımı olmaması büyük kayıp

  7. Bunun yanında mobil temayı tekrar aktif hale getirdim. Yapılan yenilik: Mobil açılışta fazla yük olmaması için ekstra bloklar kaldırıldı ve sadece manşet, haberler, son foto ve videolar bloklarını görünür kıldım. İyi mobil takipler 🙂

    1. Mobilde herşey mükemmel.tek sorun bilmiyorum diğer üyeler fark ettimi yada onlarda gözüküyormu Trf1.net ‘de neler oluyor kısmı telefonumda o kısımı ne denediysem ne yaptıysam bir türlü gözükmüyor.

  8. Sinan Ergin arkadaşımıza, bu yorumu yazmamı sağlayan kutunun genişliğini düzeltmem konusunda ettiği yardımdan dolayı teşekkür ederim 🙂

  9. yorum yapma kısmında biraz düzensiz bir hal var.
    -YANITLA’ya gerek yok,

    – “xx olarak giriş yapılmış, çıkış?” bölümüne gerek yok (en azından 1’den fazla hesap kullanıp yanlışlıkla diğerinden mesaj atacak olmayanlar için)

    -Fotoğraf yükle desteklenen dosyalar vs. orası çok karışık, yorum yap’ butonunun sağında olsa daha iyi olabilir. popüler haberler bölümü yerine son yorumlar olsa daha iyi olur. haber altındaki benzer haberleri ise bence sadece kalabalık yapıyor.

    bunların hepsi sayfada gereksiz bir düzensizlik, dağınıklık havası veriyor.

    -aşağı inerken takip ederek sayfayı gereksiz yere daraltan kırmızı bar var.

    -önceki haber sondaki haber kısmı da bence gereksiz. bunun için herkes sekme kullanıyor.

    -bir de popüler haberler kısmı yerine son yorumlar olsa daha iyi olur. aktiviteye gir ordan kim ne yapmış bak bana zor geldi. zaten genelde son yorumlar en popüler haberlerde oluyor. örnek kimsenin ilgisini çekmeyen bir haber olduğunda biri yorum yaparsa o yorum sağda görünüyor ve başkası da yorum yazıyor.

    avatar ve haber resimlerinin küçültülmesi sayfalara bir nebze düzen getirmiş, güzel olmuş.

    1. popüler haber kısmını 2 kez yazmışım. sonuçta herkesin popisi farklı 🙂

    2. güzel öneriler var. vakit buldukça bakacağız

  10. yorum mesajı deneme :d siteniz iyi olmuş resimler daha iyi umarım iyi bir sezon geçiririz

  11. yeni tasarım hayırlı olsun elinize emeğinize sağlık çok uğraşmışsınız belli herşey karma karışık görünüyor 🙂 alışmamız için biraz zamana ihtiyacımız var

  12. Hayırlı olsun alışırız bir süre sonra:)

  13. Youtube videoları çıkmıyor galiba…

    1. aslında çıkması gerekiyordu ama eve geçtiğimde kontrol edeceğim.

      1. link demeden mi eklemek gerekiyor acaba ?

    2. Hiç bir şeyle uğraşmanıza gerek yok. direkt olarak linki paylaştığınızda yukarıdaki gibi video çıkıyor. yeni sitenin size getirdiği kolaylıklardan birisi. Fotoğrafların direkt yüklenebilmesi gibi faydalı bir özellik..

  14. deneme 2

  15. Bu site için emek veren herkese teşekkürler. Hayırlı olsun. Bu benim hatırladığım galiba 3. ya da 4. tasarım oldu belki de fazladır. En son değiştiğinde de bazı eleştiriler olmuştu ama her zamanki gibi yeniliklere insan hemen alışıyor. Özellikle mobil kullanıcılar için çok iyi oldu. Benim gibi konvansiyonel dönemden kalma insanlarda bile artık akıllı telefon varken ve Amerika bile ay’ı terkedip internete yatırım yapıyorken modern çağın gerekliliklerine uyum sağlamak TRF1.NET için kaçınılmazdı. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Zaman içinde ufak tefek modlarla birçok kolaylık sağlanacağından şüphem yok. Çok beğendim.

  16. kaç senedir sorayım diyorum soramıyorum. 2008 de sitenin video sorumlusu kimdi? şu dailymotionda gezen trf1 logolu videoları kim düzenlemişti.?

    1. Muhtemelen Fatih düzenliyordu o videoları. Fatih Gülmez

  17. Hayırlı olsun, emeklerinize sağlık. Bir kısım üyeler gibi, ben de alışmanın biraz zaman alacağını düşünsem de, genel itibarıyla düzeni beğendiğimi söyleyebilirim.

  18. Site çok beyaz olmuş. Biraz göz yoruyor. Ayrıca haberler, yorumlar keskin bir şekilde ayrılabilirmiş. Ayırmaya çalışırken bile gözlerim yoruluyor. Mesela şimdi 124 yorum var yazıyor fakat rengi açık ve silik olduğundan haber biter bitmez sanki yorumlar başlıyormuş gibi geliyor. Ama genel olarak siteyi beğendim. 🙂

    1. Smileyleri de beğenmedim. 😀

  19. sınan matıas avatarı
    sınan matıas

    Maşallah bütün raikkonen taraftarları eski kullanıcı adı ve şifre ile siteye girmekte sıkıntı yaşıyor.Madem öyle sitenin adını tralonsof1.com yapalım.Bu nasıl saçmalıktır !!!!

    1. Haberin içerigini okusaydınız üye olan tüm taraftarların eski şifre ile siteye girmekte sorun yaşadıgını görürdünüz ! asıl saçmalık haberi okumadan yöneticileri suçlamaktır !

      1. sınan matıas avatarı
        sınan matıas

        tamam

    2. Neyse ki Didem arkadaşımız cevap vermiş.

  20. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Avatarların küçülmesi iyi olmuş. Dün büyük olunca göz tırmalıyordu. Birde yorum düzeltme seçeneği eklenmeli bence. Bazen harf hatası yapabiliyoruz, yanlış bilgi yada eksik yorum gönderebiliyoruz. Bu büyük bir eksiklik.

  21. Admin Yorum beğenme neden yok olsun lütfen iyi oluyor 🙂

    1. çok hızlı bir cevap gelmiş 🙂

  22. Eski tasarımda oldugu gibi yine alt sağ tarafda en son yapılan yorumları görme imkanımız olacak mı ? Ayrıyetten yorum sayfası bölümüde olursa çok çok memnun olurum 🙂

    1. Didem aslında bu dediğin son aktivitelerde zaten var 🙂

      http://www.trf1.net/activity/

      1. Eski tasarıma alışmışız direk yorumlar çıkıyodu karşımıza diğer aktiviteler de olunca insanın gözüne farklı geliyor şuan. neyseki sağ üst kutucuga tıklayıp sorunu halletim 🙂

  23. Yakup ERCAN avatarı

    Evet şimdi daha derli toplu olmuş. Bu şekilde devam edilebilir.

  24. yorumları begenme olayı geri getirilirse daha super olur en buyuk eksiklik bence bu .

  25. Benim için öncedende iyi bir tasarımdı şimdide iyi bir tasarım… yapılanlar kime yarar bilmem ama umarım iyi olmuşdur.

    1. Avatarım gitmiş… ben bi sinemaya gidip ‘avatar’ filmine bakayım :)).

      1. O ki avatarım gitmiş bende bir karekod yapiim :))

  26. Site gayet güzel olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim..

  27. genel olarak sitedeki herşey aşırı büyük ( haber resimleri,avatarlar vs.)

    mobil cihazlarda dahada sırıtıyor.

    keşke üzerinde çalışılsaydı biraz daha,şu an emekleyen bir bebek,yürür inşallah

    1. mesajlarda geç gidiyormuş sorun var diye 2 kere yazdım 🙂

  28. modern ama işlevsel ve kullanışlı değil

    hele mobil cihazlarda siteye girmek istemez insan

    keşke eksiklikler giderilip yapılsaydı bu değişiklik,emekleyen bir bebek gibi şu an…

  29. Arkadaslar lutfen su siteyi toparlayin, site Youtube gibi medya sitelerinin buyuk hali oldu, koca koca haber resimleri, koca koca avatarlar in in bitmiyor sayfa, hele ki mobile versiyon kullanilamaz durumda! Bir haber okuyucam 2 saat scroll yapmak zorunda kaliyoruz, eski site ne guzel derli topluydu ve istedigimizi aninda buluyorduk, bunda telefonun ekrani eskidi yahu.. Bir Bilisimci olarak soyluyorum su an site cok cok kullanissiz halde, begenenleride nesini begenmisler hic anlamadim.. Ahmet Kara

    1. bu yorumu bilgisayarda görünüm için mi diyorsun yoksa telefonda görünüm için mi?

      1. Aslında bu yorumun bir kısmına bende katılıyorum, mobilde denemedim ama bilgisayarda bile aşırı büyük geldi bana her şey, browser’ı %85 te kullanıyorum şuanda o bile biraz sırıtıyor, alışmak gerek muhtemelen, ama gerçekten her şey biraz büyük olmuş 🙂 %100 de beni de yoruyor site

      2. Apocan ikisi icinde diyorum, Pc kismen katlanilabilir ama telefon (iphone 4s) felaket gercekten.. Inanin bende Bilgi islem yoneticisiyim ve kullanicilarimin yeniliklerden mizmizlanmasindan nefret ederim, sizi en iyi anlayanlardan biri benim ama bu sistem su an katlanilabilir gibi degil.

      3. Cok basit bir ornekle eski siteyi alt alta 3 sayfada okuyorduk ama su an 10 sayfa gibi, in in bitmiyor sayfa, halbuki icerik ayni. Telefonda ise tam felaket, sayfanin neresindesin anlayamiyorsun bile, okumak istedigin seyi bulamiyorsun, o derece..

        1. Su an biraz daha normallestirdim gibi sayfa uzunlugunu. Mobil versiyonu kapattim bu arada. Dedigin gibi icerik cok oldugundan cok fazls kaydirmak gerekiyordu. En iyi test canli test. Haberde dr bunu belirtmistik 🙂

          1. Evet cok daha iyi olmus, birde haberin alti ile yorumlar arasinda ki BENZER HABERLER bolumu kaldirilabilirse guzel olacak, cunku sayfanin genelinde kopukluk yaratiyor..

            Dedigim gibi gercekten hevesinizi kirmak asla istemem ama HER CANIMIZ SIKILDIGINDA buraya daliyoruz nefes almak icin 🙂 Lutfen kusurumuza bakmayin 🙂

          2. BENZER HABERLER bolumu gidince daha iyi oldu, haber resimlerini ve Avatar resimlerini biraz daha (%50) kucultsek agam? 😀

  30. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Bu arada en güzel yeniliklerden birisi de bir başka yoruma cevap verirken taa en aşağıya inilmemesi olmuş. Direk cevap vereceğin kişinin altında açılıyor yorum bölümü. Bu büyük bir eksiklikti. Şimdi çok iyi olmuş. Ama genel tasarımla ilgili hala kararsızım. 🙂

  31. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Bu arada benim eski hesaba ulaşamadım. Hangi e-posta ile aldıysam artık. Yenisi açalım bari dedik. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun yeni tasarım.

    1. İletişimden yazsaydınız yardımcı olurduk 🙂

      1. McLaren F1 (TEE) avatarı
        McLaren F1 (TEE)

        Kullanıcı ismini girip denedim olmadı. Yenisini açayım dedim. Hem bir yerde iyi oldu. En azından mail adresi güncel. Diğerini 2007’de üye olurken almıştım unutuldu gitti. İlgin içinde ayrıca teşekkür ederim. 🙂

  32. Tahsin Emre EFE avatarı
    Tahsin Emre EFE

    Deneme

  33. Tahsin Emre EFE avatarı
    Tahsin Emre EFE

    Hayırlı olsun yeni site. Kullanırken biraz sıkıntı yaşayacağız gibi ama alışılır.

  34. sınan matias avatarı
    sınan matias

    Hayırlı olsun

  35. deneme:)

  36. nebuchadnezzar avatarı
    nebuchadnezzar

    Deneme

    1. nebuchadnezzar avatarı
      nebuchadnezzar

      Tebdil-i sitede ferahlık vardır.
      Hayırlı olsun.

      1. Sende hoş geldin Paşa m…

  37. Yakup ERCAN avatarı

    Bu tasarımınız diğerlerine göre daha ilgi çekici ve modern. Ancak benim açımdan siteye girdiğinizde içeriğin bira dağınık duruyormuş gibi bir havası var. Bilmem anlatabildim mi?

    1. Yakup ERCAN avatarı

      Söylemeyi unuttum mesela reklamlarınız konuları bölmekte ve ciddi derecede dikkat dağıtıcı. Sayfa bütünlüğünü kaybediyor.

  38. herkese hayırlı olsun, güzel olmuş. emeği geçenlere tşkler.

  39. 2007’den beri kullanmakta olduğumuz sistem zaman zaman bize sıkıntı yaratsa da alışkanlıktan ve teknik konudaki yetersizlikten dolayı hiç değiştirmeye ciddi anlamda niyetlenemedik. Ama eski sistemin isteklerimiz karşısındaki yetersizliği ve bizim de düzenleme konusundaki eksikliğimiz nedeniyle hep daha iyi şeyler yapabileceğimiz bir sisteme geçmeyi umuyorduk.

    Eski sistemin uzun zamandır güncellenmemesinin de etkisiyle de son bir kaç aydır gözlerimi kapattım. İlk başlarda bu işin profesyonellerinden yardım almaya çalıştım ancak maddi anlamda bu pek mümkün olacak gibi görünmüyordu ve istediğim şeyleri yaptırmam çok pahalıya mal olacaktı. Abartmayayım ama aylardır sistemin şu anki sisteme mümkün olan en sıkıntısız şekilde geçmesi için bir çok şey araştırdım ve sonunda bir yolunu buldum. Bunu başardıktan sonra sistem değişikliğini kafaya koydum. Sayısız denemelerin ardından dün sonunda geçişi başardık.

    Görüntüde büyük değişiklik yok gibi görünse de inanın çok büyük bir değişiklik oldu. Cumartesi gecesi başlayan sistem değişikliğini dün akşam 10 gibi tamamladık. Tüm gün boyunca 3 kişi eksikleri tamamlamaya çalıştık, gerekli ayarlamaları yaptık. @Renard (Özge) ve @Murnout çabalarıyla siteyi çalışır hale getirdik.

    Geçiş beraberinde aksaklıkları getirdi. Özellikle bugün şifre yenileme konusunda sıkıntılar yaşandı. Malum yıllardır site ayakta ve ilk alınan mailler uçmuş 🙂 elimden geldiği kadar tüm maillere erkenden dönüş yapmaya çalıştım. Bunun dışında Profil linklerine girilmiyor olması çok büyük bir sorundu ve kabul edeyim bayağı bir tırstım düzeltemeyeceğim diye 😀 bugün okulda bile tenefüste 5 dk bulduğumda düzenlemeye çalıştım. Sonunda akşam çözüm buldum. Görünen o ki büyük sorunları aştık artık bu sorunu geride bırakmamızla.

    Yeni siteyi ve görünümü herkesin beğenmeyeceğini biliyordum. Ama artık yenilenme şarttı. Kimi arkadaşlar çok sık yenilendiğimizi söylese de en son 2010 ya da 11’de kapsamlı bir değişiklik yaptık. Bunun dışında daha mobil dostu ve teknolojik bir sistem oldu. Artık daha işlevsel bir site olmasını umuyoruz. Özellikle profil sisteminizi beğeneceğinizi düşünüyorum. O sistem biraz daha gelişecek ve güzel bir sosyal ağ olacak site içerisinde 🙂 Foto galeride yeni site ile birlikte daha düzenli ve derli toplu bir hal aldı…

    Raikkonen ve Alonso birlikteliğinin açıklanmasının ardından gerekli tedbirleri alacağımızı söylemiştim. Bu kapsamda önce geçtiğimiz günlerde serveri değiştirdik ve çok daha güçlü bir sisteme geçtik. Onun ardından sistemi de geliştirdik.

    Haftalardır bu çalışmalar nedeniyle doğru dürüst haber ve yorum da yapamamıştım. Bundan sonra her şey daha güzel olur inşallah. Biz elimizden geleni yaptık. Siz de yapın ve sunucu masraflarını karşılamamıza yardımcı olun 🙂 Adblockları kaldırın 😛 ve her TIK’ın bize faydasının olduğunu unutmayın 🙂

    Yeni dönemde bize yardımcı olabileceğini düşünen arkadaşlar varsa lütfen çekinmeden bize ulaşsınlar ve aramıza katılmak istediklerini söylesinler:D Kapımız herkese açık ve buna ihtiyacımız var.

    2006’dan beri aralıksız devam eden bu maceramızda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Kimileri gitti kimileri kaldı. Gidenden de kalandan da Allah razı olsun.

    2006 – 2014 … Sırf birilerine gıcıklık yapmak için, birilerinin taraftarı olmak için bu kadar uzun süre dayanılmazdı bunu unutmayın.

    Herkese iyi geceler ve iyi TRF1’ler

  40. vatana millete hayırlı olsun güzel olmuş 🙂

  41. TRF1.net 1 numara her zaman ve her an 🙂 Değişiklik gerekiyordu. Elinize sağlık.

  42. Ellerinize sağlık site gayet yenilikçi ve hoş duruyor.Yorum kısmı biraz daha canlı,yazılar ise belirgin olursa çok daha güzel olucak 🙂

  43. pencereyi yanlardan daraltırken sayfadaki resimler ve yazılar bozulmadan küçülüyor ve sayfanın tamamını yine görebiliyoruz. bu gayet güzel bişey.

  44. Teşekkür ederiz, bende yeni yıl ve yeni site tasarımına ayak uydurma amaçlı avatarımı yeniledim

  45. Temel sorunlar çözülmüş gibi görünüyor. Bende sorun yoktu ama geçen profilime giremiyorum diyenlerin profiline girilebiliyor. TRF1 çalışıyor.

  46. Yeni site hepimize hayırlı uğurlu olsun. Herşeyin geliştiği gibi bizde zamanla gelişeceğiz. 🙂

  47. Arkadaşlar şu dakika itibariyle profil sorunu çözüldü mü acaba? Profilinize artık girebiliyor musunuz bir bakar mısınız?

    1. Ben alt çizgimi geri kazanmışım. Mobil versiyonu da denedim. Yalnız “yorum yaz-cevap yaz” hanelerinin fontu çok açık olduğu için farketmek zor. Gerçi ekranı da aylardır temizlemiyorum.

    2. Sorunu çözene kadar bir sürü mesaj gelmişti. Çözdükten sonra herkes kayboldu 🙂

  48. Eskisinde olduğu gibi son Yorumları görebileceğimiz bir yer olursa iyi olur. Bir de neden mesaj yazdığımda kullanıcı adım görünmüyor?

  49. fena olmamış elinize sağlık. yalnız manşet kısmı yine küçük kutucuklar halinde olsa daha ulaşması kolay olurdu.

  50. E-Posta hesabını unutanlar, ulaşamayanlar veya diğer herhangi bir sebepten dolayı siteye giremeyen arkadaşlar sitenin iletişim bölümünden bize ulaşabilirlerse yardımcı olmaya çalışacağız.

  51. Explorer ile trf1.net e giremiyorum.Bir haber bağlantısı seçerek siteye girip oradan ana sayfa istemiyle açılabiliniyor.

    1. Sorununuz devam ediyor mu? Özellikle tüm tarayıcılarda denedim ancak bir sorunla karşılaşmadım

      1. Şu anda sorun gözükmüyor…

  52. ben üyeliğim için @w.cn hesabımı vermiştim ama w.cn lerin hepsi kapandı eski hesabıma erişmek için yapabileceğim birşey yokmu?

    1. Bir site yöneticisi cevap verebilir mi eski e-posta adresim @w.cn sunucusundandı bu sunuclar kapandığı için hesaplar silindi sifreler de o hesaba gidiyor ama ulaşamıyorum eski hesabıma erişebilmenin başka bir yolu yok mu?

      1. iletişimden üyelik adınızı gönderirseniz yardımcı olacağız.

        1. Teşekkürler.

  53. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Pardon heycan yaptım 😀 şifremi sıfırlayamıyorum mail adresimi hatırlamıyorum

  54. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Üyeliğimi neden sildiniz sevgili yönetim ? Ayıp değil mi ?

  55. İlk bakışta bişeye benzemese de alıştıkça eski siteye göre daha profesyonel ve hızlı olduğunu görecek gibiyiz 🙂 Sanırım şuan tasarım çalışmaları devam ediyor. Çünkü sitede yer yer boşluklar var. TRF1 logosunun yanında neden o kadar geniş boşluk bırakılmış anlayamadım. Belki reklamlar içindir ama yinede orası çok büyük bir alan olmuş. Bir de ekrandaki haber banneri sadece yanlardaki oklarla mı kontrol edilecek? Küçük resimlerin olduğu butonlar olmayacak mı? Bölüm başlıkları daha belirgin olmalı. Son Haberler, Günün Fotoğrafı, Günün Videosu gibi başlıklar yani. Neyse, yeni sitemiz hayırlı olsun. Yapanların ellerine sağlık.

  56. Tek sorun kullanıcı adına “alt çizgi”li karakter atamamak bence şu an. Alt çizgisiz yeni kayıt yaptım, tanırsınız artık 😀

  57. Değişiklik iyi olmuş hayırlı olsun

  58. Hmm yazdığım yorum gitmiyor herhalde..

  59. Biraz karmaşık görünüyor… Zamanla alışırız diye düşünüyorum..

  60. sayın admin, kullanıcı adı ve şifremi hatırlıyorum fakat kayıt olduğum maili hatırlamıyorum, ne yapacağız?

      1. hocam sanırım anlatamadım, kayıt olduğum maili hatırlamıyorum, yeni pass gelse bile bakamam ki. maili hatırlasam girip bakacam. kullanıcı adının hangi maile bağlı olduğuna nasıl bakacaz.

  61. Genelde yenilikler hep iğrencime gitmiştir. Lakin bu seferki yeniliği gerçekten beğendim. Bence TRF1, bu haliyle çok güzel bir site olmuş.
    Elbette ki bu kadar köklü bir değişiklik, beraberinde sıkıntıları da getirecektir. Ancak birkaç ay içerisinde her şey yerli yerine oturacaktır gelen şikayetler ve öneriler doğrultusunda.

    Tüm emeği geçenlere teşekkürler.

  62. Hayırlı Uğurlu olsun… Sizle ve diğer arkadaşlarla burada buluşmak için vesile olan ortamın görsel olarak daha da iyileştirilmiş olması güzel bir şey tabiki de…
    Tekrar hayırlı olması dileklerimle…

  63. Tema desteğinin geldiği ve tam kişiselleştirebildiğimiz günlerde sitenin apex çıkış hızı maksimumda olacak.

    1. Kişiselleştirmeye 1 örnek olarak, tag’lardan seçim yapabilmek ve siteyi açtığımda istediğim haberleri görebilmem.
      Ör: McLaren, Honda, Lewis, Vettel tag’larını seçeyim ve diğerleri saklı içerik olsun istersem bakabileyim.

      1. Arka plan resmini değiştirebilsek. P1’in arka kısmını koyabilsem arka zemine….

  64. MercedesAMG avatarı

    Biraz garip olmuş ama bunada alışacaz

  65. Olmamis abi yeni olan hersey iyi olcak diye bisey yok. Eski hali gayet iyiydi sonucta burasi motorsporlari sitesi amacina hizmet etmesi gerekli, sosyal media paylasim sitesi degil. Son olarakta mobilde cok kotu gozukuyor ozellikle genis ekranli telefon sahipleri gibi…peh…

  66. 3. yazışım. bbiri cevaplasın artık. Yeni sitedeki AVATARI olan arkadaşlar bunu nasıl halletti. PROFİL kısmı komple çalışmıyor..

    Yeni kayıtmı yaptınız tekrardan.. Kimsenin bilgi verdiği yok.

    1. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
      Berkhan Oğulcan Akçay

      Ben yeni üyelik açtımm.

    2. Ben, benim avatarı gravatar.com üzerinden yüklediğim için, üyeliğimi tekrar aktifleştirince otomatikmen çıktı avatar. Herhangi bir işlem yapmadım.
      Biraz zaman bırakmak lazım. Mutlaka bu yazdıklarımızı dikkate alıp düzelteceklerdir.

  67. Yeni arayüz güzele benziyor. Alışacağımıza eminim. Herkese hayırlı olsun diyelim.

  68. umuribrahim61 avatarı
    umuribrahim61

    deneme yapalım 😀

  69. Yenilik iyidir. Birkaç aksaklık giderildiginde çok daha iyi olacaktır. Yıllardır ilk kez sifre sıfırlamak için login oldum:-)

  70. Site çok güzel olmuş. Bir kere bariz derecede hızlı ve derli toplu olmuş.
    Ben beğendim. Kolay gelsin. 🙂

  71. valla 2007 lerdeki tasarım çok güzeldi.ondan sonra sürekli değişim oluyor.sabit bir profil olması gerekir.

  72. AlwaysFerrari avatarı
    AlwaysFerrari

    Hayırlı uğurlu olması dileğiyle, başlangıç olarak gayet iyi duruyor 🙂

  73. İyi ama profilde hata var 🙁

  74. Eski sitedeki gibi kullanıcı adı vega_nitro ve şifremi yazdım içeri sokmadı. E-posta ile şifre gönder dedim, bir baktım benim yahoo e-mail adresi patlayalı yıllar olmuş. Neyse 2007 yılında kayıt olduğum siteye bir daha aynı nick ile bu sefer güncel kullandığım adla kayıt olmak zorunda kaldım 😀 İşin ilginci baktım ad bölümü var “Tunç” yazdım da “vega_nitro” yazması daha iyi olur diye düzelttim. Alice in Chains logosunu da yerleştirdim her şey tamam.

    WordPress altyapısı kullanmak güzel bir karar olmuş. Mobil aygıtlarda da otomatikman uyumlu olduğunu hatırlıyorum. Canı sıkılınca telefondan f1 haberi okuyan benim gibi insanlar için gerekli. Yalnız şu yorum kısmını geniş tutsak süper olacak.

    Hayırlı olsun :))

  75. Şimdi bazı arkadaşlarda avatar göründüğüne göre bir şekilde profile ulaşabilmişler. Benim avatarım görünmüyor, bazı başka arkadaşlarında. üst menüden profil ile ilgili neye tıklasam 404-sayfa bulunamadı hatası alıyorum. Kısaca profilimle ilgili hiç bişey yapamıyorum.

  76. Site cok daginik olmus, ilk actigimda ekran kartimda sorun oldu sandim 🙂 800×600 cozunurlugemi ayarli site? cok cok buyuk gorunuyor, daha derli toplu olmali bence, gruplandirma olmali, neyin nerde oldugu belli degil gibi. Kusura bakmayin hevesinizi kirmak gibi olmasin, emekleriniz icin tesekkurler ancak benim goruslerim bu sekilde..

  77. Guzel olmus admin cabaniza tesekurler. Ben buradaki ziyaretcilere bu emek icin reklam banerlere tiklamayi tavsiye ediyorum bu caba icin en kucuk yapa bilecegimiz sey bu

  78. Bir yazılımcı olarak tebrik ettim Abdullah;)
    Tüm kullancılara hayırlı olsun.

  79. çok güzel olmuş ana sayfadaki sağ menü çok iyi.

  80. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Ben de yeni tasarımı beğendim. Bir süredir eski sitede problem vardı acaba sıkıntı mı var diye düşünüyordum güzel sürpriz oldu 🙂

  81. Merhaba arkadaşlar. Tasarımda son anda verilen karar sonucu büyük bir değişiklik yapıldı ve tam olarak test edilmeden yayına almaya karar verdik. Sitenin temel fonksiyonları çalışıyor ancak ufak tefek aksaklıkların olması doğal.

    Formula 1 takımları nasıl kış testlerinde yeni araçlarını piste sürüp sorunlarına göre gelişim yapıyorsa, biz de bu şekilde erken tanıtım yapıp sorunları sonradan çözmeye karar verdik.

    Umarım beğenmişsinizdir. Zamanla çok daha iyi olacak.

  82. ben hangi e-posta yı verdiğimi unuttum napıcam hiç bir şekilde aktaramıyor musunuz?

  83. Bu arada ben de değişim rüzgarına ayak uydurup yıllardır kullandığım avatarı değiştirdim. Yine Honda tabiki 🙂

  84. Güzel olmuş emeğinize sağlık.iyi kandiller herkese 🙂

  85. Yeni tasarım çok iyi olmuş çok beğendim elinize sağlık

  86. çok güzel görünüyor. hemen eleştrileri yapalım 🙂

    -yukarıda beni takip eden kırmızı bar hoşuma gitmedi. sayfanın daraldığını hissediyorum. en üstte sabit kalsa daha iyi olur.

    -haberden sonra hemen yorumları görmek benzer makaleleri görmekten daha iyi olur bence. haberin sonu direk yorumlara bağlansın 🙂 benzer makalelerin sağda olması veya en altta olması daha iyi gibi.

    -anasayfada manşet kısmında eski sitedeki gibi resmin alt kısmı tamamen başlık olsa daha toplu bir görünüm olur. bir de manşetlerde gezinebildiğimiz kareler vardı, ona benzer bir sistem olsa daha iyi olur.

    -manşetlerin altında son haberler kısmı daha düzenli olabilir, mesela sol sırada sadece F1 haberleri sağ tarafta diğerleri olabilir.

    -bir de en üstte trf1 ambleminin olduğu kısım daha küçük olsa daha iyi olurmuş. fazla büyük bir alan boş kalmış gibi.

    bunların dışında haliyle yeni bir siteye adapte olurkenki karışıklık var, ama zamanla alışılır.

    1. trf1 amblemi yukarda yalnız kalmış, ona çok iyi bir yer buldum, kırmızı barda üye paneliyle arama arasında çok boşluk var, home, 2014 sezonu, multimedya menüleri sağa kaydırılsa, trf1’in amblemi home’un hemen solunda olsa daha iyi olur.

  87. Yeni tasarım güzel. Araçlarda olduğu gibi bunda da alışmak zaman alacak. Yanlış hatırlamıyorsam geçmişte bir değişiklik daha oldu.

    Hayırlı olsun.

  88. bende bir kaç yıl önceki nickimle gözüküyorum.neyse ziyanı yok.ben sade dizaynları daha çok seviyorum.alışırız buna da elbet.hayırlı olsun

    1. Ben de sade ve fonksiyonel tasarımları tercih ediyorum. Eski tasarım öyleydi.

      Ama ne yaparsan yap bu tür tasarımlar bir süreden sonra demode kalıyor. Yenisini şu an yadırgıyorum ama beğendim. Gözümüz zamanla alışacak.

      Altyapı sistemini bildiğimden dolayı şunu söyleyeyim, çok güzel şeyler yapılabilir. İnanılmaz potansiyel var.

  89. benim için alışmak biraz zor olacak ama değişiklik bence gerekliydi ben şahsen beğendim

  90. mesajlar gitmiyor sanırım.

  91. Hayırlı olsun

  92. şifreyi hallettikte bu seferde profile ulaşılmıyor. sayfa yok diyor. Dolayısı ile avatar falan hep boş çıkıyor.

    Ben sevdim siteyi.

  93. Benim pek hoşuma gitmedi ama alışılamayacak kadarda kötü değil yinede emekleriniz için teşekkürler

  94. Formula 1 dünyasının 2014 lansmanını ilk yapan ekibi.

    Harika görünüyor.

  95. eski sitedeki kullanıcı adı ve şifremle giriş yapamıyorum.

    1. parolanı resetlemen gerekiyor. şifre taşınmamış. nasıl olacağı yazıda yazıyor.

      1. şifreyi halletim bu sefer mesajlar gitmiyor ve profilime giremiyorum.

        1. profilime bende giremiyorum hata veriyor nedense

  96. hayirli olsun guzel gorunuyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir