Webber "Güvenlik Aracı Kuralı Bir Şaka"

yazar:

kategori:

Mark Webber, Nelson Piquet’in Almanya’da aldığı 2.liğin güvenlik aracı kuralının şaka gibi olduğunu kanıtladığını söyledi.

BBC’ye konuşan Webber "Güvenlik aracı kuralı tuhaf bir sonuç ortaya çıkardı ve bana göre kurallar birer şaka."

"Renault’tan Nelson sezonun başlangıcında yaşadıklarından sonra 2. olduğu için mutluyum ancak F1 şu anda mevcut güvenlik aracı kurallarından daha profesyonel ve iyi olmalı."

"17. sıradan başlayan bir aracın sadece spin atan Kazuki Nakajima’yı geçerek neredeyse yarışı kazanacak olması çok amatörce. Bana göe Formula 1 böyle olmamalı."

"Nelson, 2.liği hak etmediğini kabul edecek ilk kişi olabilir. Hiç bir pilot mevcut kuralları sevmiyor, şansla sonuçlar almak istemiyoruz."

"Takımlar ve FIA güvenlik aracı için daha iyi bir yol bulmaya çalışıyorlar ancak bunu zorlaştırıyorlar." dedi.


Yorumlar

  1. eeeee kanadadada coulthard guvenlık aracı bıde alonso nun spını sayesınde podyuma çıkmıştı allah allah yha amma dert oldu ha bu podyum

  2. arkadaş amma dert oldu nelson'un podyuma çıkması. sanki SC ile şansına podyuma çıkan ilk pilot nelson'muş gibi utanmasalar ayıplayacaklar nelson'u bazı pilotlar. nelson acaba ben bunu haketmedim deyip kenara mı çekmeliydi aracını? ben de sonuna kadar katılıyorum SC periyodunun hiç de adil olmadığına ama nelson'a da birazcık saygı göstermek gerek.

  3. Bu Safety Car isine bi cozum bulunmali artik, Ya Hamilton son pitstop dan sonra lastik yada fren sorunu yasasaydi o kadar hizli olamasaydi? galibiyeti Piquet alsaydi? ne kadar komik ya, resmen katlediyor yarisi, tam bir piyango..

  4. couldhart podyuma cıktıgında neden bu tepkiyi vermedi acaba diye sorarlar webbere

  5. çok mantıklı. şu güvenlik aracına bir çare bulunsun artık.

  6. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    ya bunlar reklam kokan konuşmalar webber yaaaa
    işine baksan daha iyi olcakk

  7. mehmet karahanlı avatarı
    mehmet karahanlı

    bu webber amma çok konuşuyor bea ..

  8. bay cok bilmiş öbür türlü senin takımın puan bile alabılırmı sence sanki takımı her yarıs podyuma cıkıyoda iki ferrari iki mclaren etti 4 iki bmw 6 renault toyota siz puan alabılckmsınız boyle seyler olmasa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir