Heidfeld "Daha da Fazlası Gelecek"

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld, henüz istediği performansa ulaşamadığını ancak yine de bu sezon oldukça büyük gelişim kaydettiğini düşünüyor.

Heidfeld "Henüz istediğim yerde değilim ancak daha da yakınlaştık. Sıralamalarda bazı hatalar yaptım ancak yavaş olduğum ve neler olduğunu bilmediğim 2 yarış öncesi gibi değildim. "

"Q2’yi geçebilecek güçte olduğumu biliyordum ancak 2 virajda mahvettim. Şu anda doğru yolda ilerliyoruz ve bu beni mutlu ediyor."

"Benim için Barcelona’daki testler sezonun en önemli noktası oldu. Bazı şeyler denedik ve bazı çözüm yolları bulabildik."

"O andan sonra bazı ince ayarlar oldu ve öğrenmeye devam ediyorum. Doğal olmadan önce düşünmem gereken bir kaç şey daha var." dedi.

Heidfeld ayrıca zor durumlar ile baş edebilmesinden memnun olduğunu da dile getirdi.

Heidfeld "Mutlu olduğum bir konu ise zor anlar yaşadığımda bile elimden gelenin en iyisini yapmış olmam." dedi.

Alman pilot düzelen performansının anlaşma görüşmelerinde şu an için etkili olacağını düşünmediğini ancak şampiyonadaki puan durumunun iyi iş yaptığını gösterdiğini söyledi.

Heidfeld "Bir şey farklı olmayacak. Anlaşma ile ilgili konularda konuşamam." dedi.


Yorumlar

  1. Bir Rai taraftari olarak seni kiniyorum Gökhan Demir arkadasim. Insanlarin emeklerine bu kadar ucuz bakilmamali..

  2. inşallah seneye bmwde kalırsın da gerisini 2009 görürüz artık. zaten takım da seneye odaklanmaya başlamış gibi sonuçta hedef şampiyonluk mücadelesi. zor iş…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir