Hakkinen: "Lewis Şampiyonluğa Hazır"

yazar:

kategori:

Eski Dünya Şampiyonu pilot Mika Hakkinen, Lewis Hamilton’un şampiyonluğu kazanmak için yeterince olgunlaştığını düşünüyor.

"Şu anda Lewis’e olanları kendimle bağdaştırabiliyorum. McLaren’de gençken çok gayretliydim. Daima maksimumdaydım. Bazen heyecan düşünmeme engel oluyordu ve yukarıdan uzak kaldığım zamanlar oluyordu. Hatalar yaptım."

"Kendimi stabilize etmem ve sakin kalmam zaman aldı ancak ardınndan iyi sonuçlar elde ettim. Lewis de şimdi bu durumda. Sakin ve stabil, daha olgun."

"Bu yıl hâlâ olabilecek birçok şey var. Evet ben Mclaren’da son şampiyonluğu kazanalı çok uzun zaman oldu ama bu yıl onların bunu yapabilecekleri konusunda umutluyum."

"Sadece çalışmaya devam etmeli ve olumlu düşünmeliler. Formula 1 daima yarıştan yarışa değişir.

"Eğer zorlarsanız, iyi sonuçlar alırsınız. Tıpkı Lewis’in yaptığı gibi."

Hakkinen ayrıca takım patronu Ron Dennis and Mercedes-Benz motorsporları şefi Norbert Haug’un McLaren’deki takım ruhunu ateşlediğni söylüyor.

"Ron Dennis ve Norbert Haug’un yaptığı iki mükemmel yetenekli genç pilotu takıma katmak. Onlar hızlılar, tüm takımı motive ediyorlar ve giderek daha iyi daha güçlü oluyorlar. Şimdi Mclaren Mercedes’in sağlam bir takım olabildiğni görüyorum."


Yorumlar

  1. kimi taraftarlarını düşünüyorum. bu addam ırakınca sizde f1 i bırakacakmısınız acaba. takım tutun takım. Pilot herzaman 2. planda. Bakın Hakinen bile gitti Mclaren aynı yerde.

  2. olsunda görelim ne var yanii yeter

  3. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    sezonun bitimine 8 yarış var bunun için çok erken ki hakkinen şampiyon olacak dememiş "Şampiyonluğa hazır" demiş ikisi arasında fark var

  4. inşallah hamilton olur bu sene şampiyon sadece HAMİLTON!!!!!!

  5. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    İpi göğüsleyen McLaren-Mercedes takımı olacak buna inancım tam.Yeterki FIA bir abukluk yapmasın..(Siz neden bu kadar hızlısınız, Kimi niye arkalarda, Massa neden bu kadar spin atıyor falan diye.)

  6. kimi ve massa olacak havası vermiyorlar ama özellikle kimi raikkonen

  7. lewisi sewmesemde adam hakediyo şampiyonluğu ii olan kazansın bu durumda lewis kazanacak gibi duruyo tabi gönül isterki Alonso ya da Raikkonen olsun ama olmadımı olmuyo işte:(

  8. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    sadece mclaren pilotu olduğu için bunu diyor eskiden de Kimiyi övüyordu ama Kimi şampiyonluğu ferraride yakaladı.Yine şampiyon olucak en büyük Kimi!! şampiyon Kimi!!

  9. hayır hamilton şampiyon falan olmasın kimi olsun massa olsun ama hamilton asla !!!

  10. tuğba aycan avatarı

    onayı büyük yerden almış tamamdır artık hakkinen demişse
    yaşasın şampiyonluk yaşasın hamilton =)

  11. recep ivedik avatarı

    bu hakinen nasıl finli….
    bence bu alamn vatandaşı yada ingiliz

  12. inş olamaz olursa alonso nun en genç şampiyonluk unvanını kırar çünkü inş olamaz massa olsun

  13. ahmet özkan avatarı

    umarım artık öslenen şampiyonluk gelir geçen sene kıl payı kaçırmıştık. ama bu yıl olcak gibi. lewisin pilotları kazanacağına inanıyorum ama macca ferronun önündeyken heikkinin artık bişiler yapması lazım. yoksa markalar hayal olcak

  14. mehmet karahanlı avatarı
    mehmet karahanlı

    Şampiyon Raikkonen ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir