Hamilton, Mclaren'in Kararını Hoş Karşılayacak

yazar:

kategori:

‘Benim Hikayem’ adındanki kitabının Pazartesi günkü tanıtımında konuşan Lewis Hamilton: "Kiminle yarışacağımı gerçekten sorun etmiyorum."

"Bu bir başka takım kararıdır ve kimi seçerlerse seçsinler bununla devam etmeliyim. Bir koltuğa sahip olmaktan dolayı çok mutluyum. Yerimde kalıp sevdiğim işi yapmaya devam edeceğim"

Hamilton, 2007 dünya şampiyonasında eski takım arkadaşı Fernando Alonso ile aynı puanda kalmış ve 2. sırayı elde etmişti. Cuma günü ise Alonso-McLaren birlikteliğinin sonuna gelindiği duyurulmuştu.

Alonso’nun takım ile ilişkisi, sezonun ilk bir kaç yarışının ardından yavaş yavaş kötüleşmeye başlamış ve Macaristan ardından bozguna uğramıştı.

Hamilton: "Fernando’ya geleceği için iyi dileklerimi sunuyorum ve onun nereye giderse gitsin gerçekten başarılı olmasını umuyorum. Ama ona karşı rekabet için orada olacağım ve mücadeleyi dört gözle bekliyorum."

"Bizimle kim olursa olsun hoş karşılayacağım ve mücadeleyi sabırsızlıkla bekleyeceğim. Takımı şampiyonluğu ulaştırmak için benim kadar sıkı çalışmalarını umut ediyorum"

Hamilton, takım arkadaşı olma konusunda Nico Rosberg, Adrian Sutil ve Heikki Kovalainen ile ilgili de görüşlerde bulundu.

Hamilton: "Takımda olmak, futbol veya kritek olabilir, her beraber olabilmeli, çalışabilmeli ve takımı bir araya getirebilmelisiniz."

"Kim gelirse gelsin, sahip olduğumuz momentumu korumak için ihtayıcımız olan yine bu."

Hamilton ayrıca, takım arkadaşının bir başka genç pilot olmaması için bir neden görmüyor.

Hamilton: "Futbola baktığınızda, genç futbol takımları var. Yeni nesil geliyor ve çok fazla genç, yetenekli pilot var"

Hamilton, Formula 1’e girmeden önce McLaren tarafından 10 yıl boyunca desteklendi ve gelecek sene takımına daha da yakın olacak.

Hamilton: "Her zaman benim takımım olmuştur. Buraya bu sene geldim ve takımın bir parçası olduğumu hissettim."

"Birlikte olduğum takım bu. Birlikte olmayı istediğim takım bu. Sürmek istediğim araç da bu ve olmak istediğim yer. Kesinlikle ailenin bir parçası olduğumu hissediyorum"

"Umuyorum ki gelecek sene daha da heyecanlı olacak. Aracın içine geri dönmek için sabırsızlanıyorum"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir